Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.509
Cevap
36
Favori
690.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmza nereden ekleniyor? Profilimden değiştirdiğimde imzam tam çıkmıyor. Hata var galiba??
  • imza deneme:)
  • Aşağıda bulunan imzamın kural dışılığının ne olduğunu bana belirtebilir misiniz lütfen?
    1 Adet kurallara uygun resim, size1 olarak ayarlanmış 7 satır yazı, resim ortalanmış, kenarları link içermiyor, altındaki 5 satır yazı sola yaslı, en alttaki 2 satır ortalanmış şekilde.
    Yöneticilerden veya üye arkadaşlardan rica ediyorum, uygunsuzluk ne ise onu düzeltmek için yazıyorum.
    Teşekkürler

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• Benim imzam gözükmüyor. 2 kutucuğuda doldurdum ama imzam gözükmüyor. İmzam gözüksün tikide işaretli
  • benim imza bölümün de pgd code yazıyo altın da codu yazacağım kutucuk yok lütfen yardım edermisiniz
  • imza deneme
  • Kafalarına göre yapıyorlar sanırım aklıma başka birşey gelmiyor aklıma, Birde herşeyi anlıyorumda şu boşlukların sayılması çok çok çok fazla saçma kusura bakmayın.
  • Bu imza sanırım yöneticilerin zoruna gitti;

Bazı anlama zorluğu çekenler için anlatıyorum: İmzadaki donanımlar hava atmak, mal varlığımı sunmak için değil; forumda o ürünleri satın almak isteyip satın almadan önce fikrimize danışanlar veya aynı ürüne sahip olup karşılaştırma yapmak isteyenlerin PM atıp bizden görüş alması için yazılmıştır. Forumun adı zaten "donanım" bir zahmet "Dahili Bileşenler"e girin, oradaki her üye profil imzasını bu şekilde değiştirir ki aynı ürün hakkında binlerce kez konu açılmasın. Böylece forumda herkes konu açmaz, forum çöp olmaz. Forumu amacına göre kullanmış oluruz. Gerçekten fikir-alışverişi sağlanır. Aptal saptal düşünüp de "parasıyla hava atıyor yeaa" moduna girmeyin.

MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• ŞUNA BİR CEVAP VERİN ARTIK LÜTFEN. RESMEN İMZA ÖZELLİĞİNDEN YARARLANAMIYORUZ

Aşağıda bulunan imzamın kural dışılığının ne olduğunu bana belirtebilir misiniz lütfen?
    1 Adet kurallara uygun forum içi link içeren resim, resim ortalanmış, kenarları link içermiyor, altında size1 olarak ayarlanmış bazıları forum içi link içerir 7 satır yazı, 5 satır yazı sola yaslı, en alttaki 2 satır ortalanmış şekilde.
    Yöneticilerden veya üye arkadaşlardan rica ediyorum, uygunsuzluk ne ise onu düzeltmek için yazıyorum.
    Teşekkürler

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• İntel Core i3 6100 14nm 3.7Ghz/Amd R9 490 (Bekleniyor)/Corsair Hydro H80/Corsair Vengeance LPX 8GB (2x4gb) 3000MHz CL15 Kırmızı Ram/Xigmatek Tauro 80Plus Bronze 600W/1Tb Western Digital Blue /Gigabyte Z170 H3DP 3466Mhz Ddr4/Zalman Z3 Plus/Xigmatek Tauro 600W 80+ Bronze/Türk Telekom 50 Mbps Hipernet

bu imzam kural dışı dendi ve imza hakkım kapatıldı yok böyle bişey.
  • silindi imza ne yapalım
  • İmzamı profil ayarlarımdan değiştirmeme rağmen imzam güncellenmiyor. Sebebi ne olabilir?
  • Admin bu aralar kafayı bana takmış. Sürekli bana oynuyor. Alın sizin olsun imza filan.

Bu imzada ne var şimdi ? Font boyutu 2 ve 4 satır zaten.

Fâniyim, fâni olanı istemem.
    Âcizim, âciz olanı istemem.; gayr istemem.
    İsterim, fakat bir yâr-ı bâki isterim
    Ruhumu Rahmân’a teslim eyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Haziran 2016; 19:23:51 >
  • Ne gerek var böyle kurallara anlamış değilim. Çok gereksiz.

Edit: Koca bir emeği heba ettiniz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzulcag -- 3 Haziran 2016; 23:07:39 >
  • imza deneme
  • hocalar imzamı kaldıramıyorum bir yardım eder misiniz
  • imzaya foto ekleyemiyorum 100x100 20 kb geçmiyor imza ancak birtürlü gözükmüyor. ban varmı kontrol edin lütfen
  • arkadaşlar imza ekliyemiyorum yardım edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisssss

arkadaşlar imza ekliyemiyorum yardım edin lütfen.

Bu imza kuralları neye göre belirleniyor anlamış değilm. Ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim kardeşim. Durduk yere imzan kural dışı dendi ve aylardır bir sebep belirtilemden herhangi bir imza eklemesi yapamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.