quote:Orijinalden alıntı: djdunfiato Profil ayarlarında imza bölümümde yazı yazabileceğim ya da resim koyabileceğim bir kutu bulunmuyor ? kısaca imza ekleyemiyorum Bende aynı durumdayım. İmzamı değiştirmek istedim ama imza kısmının karşısında hiçbir şey yok. Neden?
ec.dmn kullanıcısına yanıt XPmax kullanıcısına yanıt AdBlock kapatıp dener misiniz birde ? < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar bir imzam vardı kurallara uygun ve onu sildim fakat yenisini yüklemek istedim ama yükleme yeri pasif resimdeki gibi görünüyor
quote:Orijinalden alıntı: XPmax Arkadaşlar bir imzam vardı kurallara uygun ve onu sildim fakat yenisini yüklemek istedim ama yükleme yeri pasif resimdeki gibi görünüyor aynen benimki de öyle şuan. genel bi problem demek ki.
anl4 kullanıcısına yanıt Merhaba;Tarayıcınızda mevcut reklam engelliyici eklentileri kapatıp dener misiniz lütfen? < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orijinalden alıntı: XPmax Arkadaşlar bir imzam vardı kurallara uygun ve onu sildim fakat yenisini yüklemek istedim ama yükleme yeri pasif resimdeki gibi görünüyor Reklam engelleme yazılımından dolayı.
quote:Orijinalden alıntı: ANDREI Merhaba;Tarayıcınızda mevcut reklam engelliyici eklentileri kapatıp dener misiniz lütfen? Teşekkürler
İmza yerinde pc donanım özellikleri yazıyor millette, ben de yazmıştım parçaların hepsini. Nasıl yapayım öyleyse?
quote:Orijinalden alıntı: meaninglessname Anlamadım imza da kullandığım şey sistem bilgileriydi..neden silindi bilemiyorum buraya koyar mısınız bakalım
quote:Orijinalden alıntı: -SaTSaS- imzamı sildiniz anladım ama tekrar imza yazamıyorum. İmza paneli kapalı hiç bir şey yazılmıyor.. reklam engelleyici eklentiyi kapatıp dener misiniz
quote:Orijinalden alıntı: WISDOM quote:Orijinalden alıntı: meaninglessname Anlamadım imza da kullandığım şey sistem bilgileriydi..neden silindi bilemiyorum buraya koyar mısınız bakalım "● Cpu - i7 4790K 4.5ghz (O.C) ● Gpu - Evga gtx 1070 FTW ● Mainboard - gigabyte Z87X UD4H ● Ram - Kingston hyperx Beast 16gb 2400mhz ● Monitor - aoc g2460pqu (144hz) ● Cooler - Corsair hydro 100i gtx ● Soun card - Creative sound blaster recon 3d ● Headphone - Steelseries 5H ● Mouse - Steelseries kinzu V1 ● Mouse pad - Tt Esport Thermaltake" Bu şekilde ama sıra sıra görünüyordu...Bazen de bu şekilde görünüyordu. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.