Şimdi Ara

İMZA projesi için geri sayım MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
13.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır. Albert Einstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Jet Fadıl iş başında.

Anlaşılan parası bitti. Milleti yine dönme dolaba bindirecek
  • jettt yalaaaaaaaaaaan
  • Ahhhhh jettttt Fado ahhhh.

Keske bu dediklerin gerek olsa ama hicmi hic inanasim gelmiyor.
  • Bu adam milleti almanyada Camiilerde dolandırdı millet. Uyumayın..
  • bizim millet kadar zokaları yutan insan toplulugu gormedm yaa

cok saf dolu
  • adam üretim yapacağım diyor...sizin paralarınızı alıp 3 yıl sonra araba vereceğim demiyor...olayı saf müslümanların yaptığı gibi holdinge ortak olacağım diye hiç güvencesiz paralarını kaptırmakla karıştırmayalım...üretsin bakalım ne olacak...iyiyse alırız değilse almayız bu kadar basit.
  • Bu kadar dalga geçiliyor ediliyor ama velev ki RTE nin bu milletvekilliği davasından Fado'ya gebe kalma gibi bir durumu varsa ve rte borcunu ödemek için yeşil sermayeden bu projeye gayrı resmi olarak finansman yaratırsa ve bu otomobil üretilirse o zaman çok bomba olur...
    Çok uç noktada bir senaryo ama olur mu olur...
    Umarım olur da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rice-R

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır. Albert Einstein

cuk oturmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Yaa bırakın Allah aşkına cem uzan gibi buda mazot 1 ytl olacak fb gs bjk her yıl şampiyon sayılacak . Mış ta muşla olmaz 260bni kişi nasıl istihdam edilir milli eğitim bakanlığımı emniyet teşkilatımı yoksa tsk mı ? her ile ilçeye fabrika açması gerek. Bir fabrikada max 20bin çalışan olursa 260 :20 = 26 dev fabrika yapar

Fb olmadı mı,2dk olsa da sevinildi (:
  • keşke olsaydıda bi imza otomobilimiz olsaydı.bir anda mercedes yapmak mümkün mü .japon ya almanya 2. dünya savaşından çıktılar biz ise savaşa girmedik ama onlardan çok gerideyiz.20 sene once kore bu işlere başlarken keşke bizde devrim i devam ettirseydik belki bi kia gibi markamız olurdu.şimdi çinlilere gülen arkadaşlarımız bakalım 10 sene sonra da güleceklermi.şu anda çin gibi de olsa araba üretemezmiyiz.üretiriz ama koç olsun sabancı olsun bunu yapmazlar.onlara siz montaj yapın garanti para kazanın derler .yok montaj a razı degilseniz o zaman biz size montaj da yaptırmayız derler.eger imza ya izi verselerdi koç ve sabancı utanacaklardı.o yüzdende izin vermediler.he jet fadıl dogrumu dürüst mu derseniz .bende güvenmiyorum.ama bu işi yapabilirdi diye düşünüyorum
    tasarımına baktıgınızda bugün bile güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

adam üretim yapacağım diyor...sizin paralarınızı alıp 3 yıl sonra araba vereceğim demiyor...olayı saf müslümanların yaptığı gibi holdinge ortak olacağım diye hiç güvencesiz paralarını kaptırmakla karıştırmayalım...üretsin bakalım ne olacak...iyiyse alırız değilse almayız bu kadar basit.

Üretim yapıcam demiyor siz bana para verin İstanbuldaki oteli yapıyım sonra araba fabrikasınıda açıcam diyor..260 bin kişiye iş sağlıcak fabrika açıcak vatandaş İstanbul da otel açıcak onun parası yok..milletten yana yakıla para topluyor hala..
  • Bence Adamı büyük sermayeler harcadı kim ne dersin desin adam Türkiyenin en büyük otellerinden birine sahip Caprice Oteller.
    Ayrıca insanlar inanmasaydı yerinde olmadığı halde bağımsız vekil seçildi, sonrası teferruat.

Bence Fiat,Ford bitecek diye adamı alşağı ettiler
  • hala daha gidip para veren olursa apaçiliğine doymasın.... Bu kadar da saf olunmaz yani...
  • Adamı suçlamayın. Memlekette bu kadar koyun oldukça, güdecek çoban da olur, onları sömürecek tilki de olur.
  • quote:

Üretim yapıcam demiyor siz bana para verin İstanbuldaki oteli yapıyım sonra araba fabrikasınıda açıcam diyor..260 bin kişiye iş sağlıcak fabrika açıcak vatandaş İstanbul da otel açıcak onun parası yok..milletten yana yakıla para topluyor hala..

Parası olanlar bile (bkz: Sabancı, Koç, Zorlu ) otomobil fabrikaı açamadı, adam para olmadan nasıl otomobil fabrikası kursun? Mecburen para isteyecek. İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

quote:

Parası olanlar bile (bkz: Sabancı, Koç, Zorlu ) otomobil fabrikaı açamadı, adam para olmadan nasıl otomobil fabrikası kursun? Mecburen para isteyecek. İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara!

valla adamın parası yok diyorsunuzda geçen gün 5n1kya çıktı 200milyon servetiniz olduğu söyleniyor dedi, muhabir.
    -Ne milyonu milyarlarca servetim var dedi, fadıl beyde.

bu şerefsizin amacı belli her zaman ki gibi, yukarıdada bir arkadaş mükemmel yazmış tek kelimeyle;Adamı suçlamayın. Memlekette bu kadar koyun oldukça, güdecek çoban da olur, onları sömürecek tilki de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgUer07 -- 5 Kasım 2010; 21:43:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

umut dünyası işt....adi herif insanları öyle hassas noktadan vuruyor ki hiç ümidin olmasa da bellkiii diye kanıyorsun..şu an ben bile olsa keşke diye içimden geçiriyorum olmayacağını bildiğim halde..jet fadıl ın tescilli dolandırıcı olduğunu dünya alem bildiği halde 260 bin kişiye iş deyince inanasım geliyor....

güzel bir tesbit yapmışsın.
  • belkide, neden bu topraklardan çıkmış bir markamız yada aracımız yok diye soran pek çok kişiden biriyim..
    aslında genel itibarı ile çok ta fazla birşey beklemeyen milletimize ,,adam gibi yerli bir araçlar yapmak yerine ,,lego sanayicilik yoluyla yoğun katkılarından dolayı tüm yerli!?? üreticilerimizi ?? sevigiyle kucaklarım..
    ,,
    260 bin kişi ..hazret ya işi bilmiyor ya saymayı.."imza"ya gelirsek "kanmayın beyler dedeler" :)
  • Kolay kolay eski aşkından vazgeçeceğe benzemiyor. Siirt'te kuracak fabrikayı, 2015'te imzaya biniyor olacağız!

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18710463.asp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.