Şimdi Ara

İmzalı Formalar --Galatasaray--Fenerbahçe ve Türkiye Forması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İmzalı Formalar --Galatasaray--Fenerbahçe ve Türkiye Forması
    Merhaba,

Elimde orjinal formalar var.Eskiden futbolla ilgim olduğu için tutuyordum ama pek izlemediğimden dolabımda duruyor.Bende koyıyim belki ilgilenen olur diye koyuyorum

1-) Türkiye Forması 200 TL
    -Bizzat Fatih Terimden aldım Türkiye-İzlanda deplasmanından aldım Fatih Terim ve futbolculara imzalattırcaktım ama mağlum kaybedince ortam gergindi.Bende istiyemedim o yüzden düz Türkiye Forması

2-) Galatasaray Forması 150 TL
    -Küçükken bizim burdaki gs store'a gelmişti forma alıp imzalattırmıştım.Arkasına ismim olan "Burak" Uğurlu rakamım olan "7" yazdırdım :)

3-) Fenerbahçe Forması 500 TL
    Molde-Fenerbahçe maçı 0-2 Fenerbahçemizin galibiyeti sonrası bizzat maçta giydiği Abdoulaye Ba formasını verdi.Bende takımdaki çoğu oyunculara imzalattım bende :)

Aklımda hiç fiyat yok ne kadar eder tam bilmiyorum.O yüzden fiyat tekliflerinizi bekliyorum :) Lütfen mezarcılık yapcaksanız veya gülünç bir fiyat vericekseniz hiç vermeyin satmasam da olur. Şuan aklıma gelenleri yazdım eğer bir şey unuttuysam sorabilirsiniz rahatlıkla cevaplarım. İyi forumlar :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

[link=][/link]
    Fiyat : 0 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• @TheFword İlanlarınıza fiyat girmek zorundasınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.