Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İmzalı Formalar --Galatasaray--Fenerbahçe ve Türkiye Forması Satın Al 12 Ocak 2020 19:47 1 1 İmzalı Formalar --Galatasaray--Fenerbahçe ve Türkiye Forması Merhaba,Elimde orjinal formalar var.Eskiden futbolla ilgim olduğu için tutuyordum ama pek izlemediğimden dolabımda duruyor.Bende koyıyim belki ilgilenen olur diye koyuyorum1-) Türkiye Forması 200 TL-Bizzat Fatih Terimden aldım Türkiye-İzlanda deplasmanından aldım Fatih Terim ve futbolculara imzalattırcaktım ama mağlum kaybedince ortam gergindi.Bende istiyemedim o yüzden düz Türkiye Forması2-) Galatasaray Forması 150 TL-Küçükken bizim burdaki gs store'a gelmişti forma alıp imzalattırmıştım.Arkasına ismim olan "Burak" Uğurlu rakamım olan "7" yazdırdım :) 3-) Fenerbahçe Forması 500 TLMolde-Fenerbahçe maçı 0-2 Fenerbahçemizin galibiyeti sonrası bizzat maçta giydiği Abdoulaye Ba formasını verdi.Bende takımdaki çoğu oyunculara imzalattım bende :) Aklımda hiç fiyat yok ne kadar eder tam bilmiyorum.O yüzden fiyat tekliflerinizi bekliyorum :) Lütfen mezarcılık yapcaksanız veya gülünç bir fiyat vericekseniz hiç vermeyin satmasam da olur. Şuan aklıma gelenleri yazdım eğer bir şey unuttuysam sorabilirsiniz rahatlıkla cevaplarım. İyi forumlar :)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[link=][/link] Fiyat : 0 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Cs Go Skinleri ALINIK müzik aleti altlimitsiz 215 tl gittigidiyor hediye çeki İmzalı Formalar --Galatasaray--Fenerbahçe ve Türkiye Forması