Tabi ki çözümünü ben de biliyorum ama arabaya zarar gelme ihtimali ve bu yüzden canımın sıkılacağını da hesaba koyunca benim içim elvermiyor şimdilik
quote:
Orjinalden alıntı: Chino
hırsızlar içn maden olsun cnaım... kasko die bişi var... verirsin faturasını alırsın paranı... bitti gitti...
quote:
Orjinalden alıntı: impress
kızakları üstündedir onun kızaksız teyp alınmaz herbirinin kızağı farklıdır çünkü 20 ytl lik kamasonikler bile üstünde kızağı ile gelir
ben o 20 YTL lik dediğin kamasoniği 330 YTL ye aldım 4 sene önce hemde ne kızak verdiler yanında ne bişey.
kazık mı vermişler yoksam :P
abi kızaksız teyp mi olur yaw çalıntı olmasın kızakla uğraşmazlar çünkü sökmek uğraştırır bundan 5-6 sene önce sunny kamosonic felan kasetçalarlı teypler satardık 1 ay son kullanma tarihli onlarda bile kızak vardı ki hiçbir sıfır teyp kızaksız olmaz
sen kazıksonic almışsın 330 ytl ye kamosonic mi olur yaw
mp3 çalar yeni çıkmıştı ozamanda öğrenciyiz
gittik pioneer bin küsürdü paramız yetmedi
dayanamadık kamasonic aldık ne koymuştu ilk taksitli alışverişimdi. öde allah öde bitmez. taksit yapmadım ondan sonra bidaha.
halada canavar gibim okur, çekme cd mekme cd nazlanmaz, biraz bekleme süresi yüksek bide dış görünüm yok.
ha bide tek amfi çıkışı var.
istersen satayım sana gör bak
ama valla kızak yok
quote:
Orjinalden alıntı: alper83
mp3 çalar yeni çıkmıştı ozamanda öğrenciyiz
gittik pioneer bin küsürdü paramız yetmedi
dayanamadık kamasonic aldık ne koymuştu ilk taksitli alışverişimdi. öde allah öde bitmez. taksit yapmadım ondan sonra bidaha.
halada canavar gibim okur, çekme cd mekme cd nazlanmaz, biraz bekleme süresi yüksek bide dış görünüm yok.
ha bide tek amfi çıkışı var.
istersen satayım sana gör bak
ama valla kızak yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme