Şimdi Ara

İn dash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar aranızda ın dash kullanan vardır kesın
    yanı teyıpten cıkma ekran

sımdı benım sorum sudur

sımdı pıyasada bılınen markalar far pıoneer kenwood jvc sony gıbı.. ama bunların fıyatlarıda mevcut

japonlardan kullanan var mı varsa nasıl sonucta onların fıyatlarıda az buz dııl ama en azından makullar

sonucta sızlerın tavsıyesı ne olur ?

sımdıden tesekkur ettım vermıs oldugunuz bılgıler ıcın

saygılar...

• bi arkadşaım 650$ a americadan bi noname in-dash getirtti... 2 senedir ne mp3ü ne dvixi kaldı... alet çılgın... markasını sorar yazarım...

önyargın olmasın ama gidipte kamasonic falanda alma :)
  • Pioneer AVH5750DVD kullanıyorum tek eksiği animasyonu yok. Doğubank fiyatı 900$ idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Pioneer AVH5750DVD kullanıyorum tek eksiği animasyonu yok. Doğubank fiyatı 900$ idi

aman abı anımasyon olmasın o kadar da aramıyorum ben ben sadece sorun cıkarmasın dıe dusunuyorum bıde 5750 ler de rms olmadıgını duymustum radyo ıcın sanırsam kacak gelıormus turkıyeye dogru mu?
  • bu indash lerde güvenlik amaçlı bişey varmı?

MP3 playerlarda olduğu gibi çıkarıp alabiliyormuyuz bir kısmını yoksa sürekli orda kalmak zorunda mı?

malum hırsızlar airbaglari bile çalarken 900$ı arabada bırakmak hoş olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper83

bu indash lerde güvenlik amaçlı bişey varmı?

MP3 playerlarda olduğu gibi çıkarıp alabiliyormuyuz bir kısmını yoksa sürekli orda kalmak zorunda mı?

malum hırsızlar airbaglari bile çalarken 900$ı arabada bırakmak hoş olmaz.

yok abı dırect olarak kasaya monte edılıo tehsısatcılar cıkarılması zor dıolar ama
    hırsız ısı bu abı sonucta adam kartla calısan arabaları bıle yurutuolar bunuda soker goturur
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthony_mccarthy

quote:

Pioneer AVH5750DVD kullanıyorum tek eksiği animasyonu yok. Doğubank fiyatı 900$ idi

aman abı anımasyon olmasın o kadar da aramıyorum ben ben sadece sorun cıkarmasın dıe dusunuyorum bıde 5750 ler de rms olmadıgını duymustum radyo ıcın sanırsam kacak gelıormus turkıyeye dogru mu?

evet hocam doğru duymuşsun. Pioneer'ın 50li modelleri kaçaktır hepsi garanti olayı yok. Zaten garantili ürünü en son sorduğumda 2.5 milyar idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    Enemy is godlike'in çevirisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşta normal indash olmayan dvd player var. direk konsola monte etmiş. şimdi satıyo gerçide,
    o bitane kapak yapmıştı üzerine takıyodu, bildiğimiz saçtan böyle kıvırmış ona göre bide sticker yapmış üstüne tamam.
    gülmüştüm adama ama demekki mantıklıymış. çıkmıyo demişti bende içine giren var demiştim :D o da kar etmiyo desenize.
  • quote:

quote:

quote:

evet hocam doğru duymuşsun. Pioneer'ın 50li modelleri kaçaktır hepsi garanti olayı yok. Zaten garantili ürünü en son sorduğumda 2.5 milyar idi.

hos zaten garantısıde olsa kacımız garantı kullanıyoruz sans ısı bu ıyıde cıkabılır kotude zaten 900$ a garantısız 1400$ garantılı allah korusun sıkıntı olursa 500$ lık masraf mı cıkacak sankı

• quote:

arkadaşta normal indash olmayan dvd player var. direk konsola monte etmiş. şimdi satıyo gerçide,
    o bitane kapak yapmıştı üzerine takıyodu, bildiğimiz saçtan böyle kıvırmış ona göre bide sticker yapmış üstüne tamam.
    gülmüştüm adama ama demekki mantıklıymış. çıkmıyo demişti bende içine giren var demiştim :D o da kar etmiyo desenize.

falla abı ondan dolayı ben en guselı benım mantıgımda madem boyle bı alet alıcaksın o zaman surgulu yaptırıp hergun eve goturmek gıbısınden dusunuom
  • quote:

quote:

arkadaşta normal indash olmayan dvd player var. direk konsola monte etmiş. şimdi satıyo gerçide,

falla abı ondan dolayı ben en guselı benım mantıgımda madem boyle bı alet alıcaksın o zaman surgulu yaptırıp hergun eve goturmek gıbısınden dusunuom

sürgü olayı nasıl oluyo peki, eski kızaklı teypler gibi mi?

• quote:

quote:

quote:

sürgü olayı nasıl oluyo peki, eski kızaklı teypler gibi mi?

evet abı aynı dııl ben zaten onu kasdetmıstım
    aklıma gelmedı kelıme bende surgu dedım :D

• Hem fiyatları çok pahalı,hem de hırsızlar için tam bir maden

Ben de bir ara bakmıştım bunlara,aklımda kalan model Necvox 7769'du sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Hem fiyatları çok pahalı,hem de hırsızlar için tam bir maden

Ben de bir ara bakmıştım bunlara,aklımda kalan model Necvox 7769'du sanırım..

sanırsam senın dedıgın o model double din

onlara ben hıc gırmıyorum zaten calınmaları ıcten bıle dııl
    ancak takıldıgı on panele govde rengınde bı kapak yapıcaksın kı dısardan bırı baktıgında sankı kokpıt gıbı gorsun
  • peki kızak olayını nasıl yaptırcaz,

herhangi bir montajcı yapabilirmi, yada uydurabilir mi?

orjinal kızaklı değil heralde onlar.
  • bence en güzeli şu media playerlardan almak bir tane. creative'in vardı adını hatırlayamadım, 20 gb hafızası ve geniş bir ekranı vardı. fiyatı da 500 ytl civarındaydı. al onu konsola sabitle bir yere akşam da çıkar götür. mis gibi.
  • hırsızlar içn maden olsun cnaım... kasko die bişi var... verirsin faturasını alırsın paranı... bitti gitti...
  • quote:

peki kızak olayını nasıl yaptırcaz,

herhangi bir montajcı yapabilirmi, yada uydurabilir mi?

orjinal kızaklı değil heralde onlar.

orjınal kızaklı dııler dırect olarak on kasa kokpıte vıda ıle delınıp monte edılıo dıe bılıyorum ben ama kızaklı yaparlar gıbıme gelıo sonucta kızak olması ıcın sadece arka tarafında ıkıncıl bı jak gırısı olması lazım sanırsam onuda yaparlar hos ben tahmınen konusuyorum bunları tam olarak bende bılmyıorum sormak lazım tehsısatcılara
  • chıno

dedıgın dogru ama temınat degerıyle de alakası vardır bunun
    mesela arabanın kasko degerı 20 mılyar sa teyıbın odenmesı ıcın % 5 nın gecmemesı lazım % 5 te 1 mılyar dıyelım senın teyıbın egerkı 2 mılyarlıksa kaskonun hasarsızlık yuzden %10 duser odemesı ıcın
  • kızakları üstündedir onun kızaksız teyp alınmaz herbirinin kızağı farklıdır çünkü 20 ytl lik kamasonikler bile üstünde kızağı ile gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.