Şimdi Ara

PROJECT I.GI. I'm Going In 2...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PROJECT I.GI. I'm Going In 2: Covert Strike (birincisi de varmış herhalde) diye bir oyun aldım ama save yapamıyorum. daha ilk bölümdeyim. en ufak bir olayda yerlerdeyim..sonra hayda tekrar başa. ama save yok. bu olayı çözen bilen duyan veya gören varsa lütfen yazabilir mi...
    teşekkürler.

• birincisini bitirmiştim....onda da save yoktu....bölümü geçmen gerekiyordu tek seferde....belki bundsa da yoktur...
    oyun güzel mi?
  • bence save olmayan oyun hikayedir.eee ne olacak ben diyelimki en sonunun bir önceki noktasındayım öldüm ne oldu tekrar başa dön. yok öyle bi şey. e ayrıca bu oyun hiçbirşey getirmiyor yeni. aynı tas aynı hamam... devrim oyun isterseniz işte splinter cell... grafik ses düzeltmekle bişey olmaz...quake gibi unreal gibi half life gibi gta 3 gibi mafia gibi ... örnekleri çogaltabiliriz..splinter cell de bir devrim bence.
    yeni birşey ortaya koymalı yoksa sıradan oluyor. igi2 de sıradan bence...
  • ilk oyunda bu kusur vardı, yani SAVE diye bir olay yoktu. Fakat o kadar mükemmel bir oyundu ki,sonuna kadar sıkılmadan(SAVE olayı hariç) bitirdiğim az sayıda oyunlardan biri...Ki bazı bölümler öyle uzundu ki, SAVE olmadığından dolayı baya küfür etmiştim.

2. oyunda save olayı daha esnek bir hale getirilicekti, manisa ya gelince hemen alıcam, ilki kadar iyi ise, unreal2 falan hava civa kalır.u2 yi bitirdim, tam bir sıfır değil ama, o artık bir unreal da değil!!!!!!

Bu oyun da umarım u2 gibi olmaz. Çünkü IGI de tam bir klasik. Yarın eğer buraya gelmişse alıcağam iki oyun

1-splinter CELL
    2-IGI2

bu ay çok oyun var daha...çoooook
  • Save yapılıyor bu oyunda. Önce radar görüntüsünün olduğu kısmı aç. Daha sonra sol alt kısımda bir bölüm var(ismini unuttum) Oradan save yapabilirsin. Ama save olayını sınırlı tutmuşlar. Seçtiğin zorluğa göre değişiyor. Save yaptıkça aletin pili bitiyor cinsinden de olayı renklendirmişler :) Oyun çok güzel herkeze öneririm. IGI 1 deki bugların hepsi gitmiş neredeyse.. Hatta IGI 1 deki buglara katlanabilirim diyorsanız o oyunu da alıp oynayın. Atmosfer olarak gerçekten içine çekiyor adamı... elcompany sen de bilgin olmadan bir şey hakkında konuşmasan iyi olur. İnsanlara yanlış bilgi vermekten başka işe yaramıyor...
  • aslında save olmayınca insan dha cok kasıyor ama tabi en sona gelip de talihsiz sekilde ölüp yeniden baslamak oyunu uninstall etmeye kadar götürmüyorda deil hani
  • sevgili coldshadow... ben burada bir soru sordum yalnızca.. save var mı yok mu diye... ve kendi fikrimi söyledim... o kadar.. bunda insanlar zannedersem özgürdür...

<b>elcompany sen de bilgin olmadan bir şey hakkında konuşmasan iyi olur. İnsanlara yanlış bilgi vermekten başka işe yaramıyor...</b>
    bu tarz tabirlere gerek yok.. yalnızca bana yanlış düşünüyorsun aslında bu oyun bence çok güzel diyerek açıklayıcı bilgiler verip en azından bilgilendirirsen ve fikrimizi değiştirecek oyun hakkında açıklamalar yaparsan daha yararlı olur.

burada kimseye bilgi falan vermiyorum...yalnızca düşünce mi belirttim..sen oyunu begendin ben begenmedim diye tüm dünya buna katılmak zorunda değil isteyen begenir isteyen begenmez. ben ne oyunu yapan firmayım ne de rakip firma yalnızca bir tüketici olarak fikrimi söyledim ayrıca bir soru sormuştum

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan biri değilim merak etme.
    ama ben yine önce insan diyorum.. lütfen biraz yazılara karşılıklı olarak dikkat etsek ve kırıcı olmasak daha iyi olur.

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunu buldum sonunda...u2 nin aksine ruhunu kaybetmemiş bir oyun,gayet iyi...
  • coldshadow arkadasim gercekten burasi gercekten seviyeli bir forum ve elcompany`in dedigi gibi birbirimize soru sorarken veya bunlari yanitlarken daha dikkat edelim yoksa burasida kurtadam forumuna doner. Bunuda istemezsiniz sanirim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gfilizman</i>
    <br />coldshadow arkadasim gercekten burasi gercekten seviyeli bir forum ve elcompany`in dedigi gibi birbirimize soru sorarken veya bunlari yanitlarken daha dikkat edelim yoksa burasida kurtadam forumuna doner. Bunuda istemezsiniz sanirim.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    sen ne dediğinin farkında değilsin. Seviyesizlik varsa göster. Yoksa hiç konuşma... Bu arada forumu açan arkadaşa biraz sert çıkmışım kusura bakmasın.
  • Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin ve hoşgörülü olalım...
  • bu oyun harbiden iyi yaw, bırakın şu muhabbeti, oyundan bahsedin de neşemizi bulalım. Yarısına geldim sayılır, feci halde sardı, gözlerim ve başım ağrımasa hemen bitirecem, başından kalkamıyorum. mohaa ile yarışabilecek tek oyun bence şu sıralarda...tabi mohaa bence daha iyi ama IGI2 nin de güzel yanları çok. Özellikle save 3 kere yapılması, oyuna bir ciddilik getiriyo, hareketlerinize gerçekten dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz, bu da ortamı daha da ciddileştiriyor. Bence oyunun en önemli özelliği bu. Birçok silah çeşidi var. şu an deniz kenarındaki villa yı yeni geçtim, ve oradaki deniz manzarı gibisini henüz hiçbir oyunda görmedim ben.

AYRICA AYAK SESLERİ NE ÖYLE? manyak yapmışlar. Silah ve etraftaki ortam sesleri de çok iyi. Ama ne yazıkki seslerde kötü olan birşey var. O da düşmanların konuşma sesleri.BERBAT.sanki anlamamışlar gibi "hı" "hı" diye diye oyun öyle geçiyor. Arapların orası isehep aynı konuşmalar. çooook kötü...

Bazen yapay zeka çok iyi, bazen aptalca. İyi olduğunda gerçekten şaşırıyorsunuz, mesela arkadan dolaşıp sizi öldürebiliyorlar. Fakat kötü olduğunda da gerçekten komik oluyor.

Oyunun bir güzel yanı öldürdüklerinizin hiç biri yeniden ortaya çıkmıyo, isterseniz (yabi yapabilirseniz) oyunun en başından tüm düşmanları öldürün, sonra elinizi kolunuzu sallaya sallaya görevleri bitirin. bir görev içinde araziyi numaralara uyarak dolaşmak zorunda da değilsiniz. Yani özgürlük. Bunu her oyunda bulmak çok zor ...

ADAMLAR İYİ İŞ ÇIKARMIŞ, OYUN RUHU SAPASAĞLAM GERÇEKTEN. unreal mazi oldu,ruhsuz şovalye

• yalnızca gfilizman dostumuz benle aynı fikirde oldugunu belirtmiş teşekkürler...olayı bagladıgımızı ve artık biraz daha dikkatli olacagımızı düşünerek uzatmanın anlamı yok diyorum...ok.

neyse kapatalım mevzularıda işimize bakalım ! yani oyuna dönelim.biz bu oyunun acemisiyiz.. güzel açıklamalar oldu özellikle directx25 dostumuz ayrıntılı yazmış sagolsun..şimdi yeniden bu oyunu deneme fikrimiz oldu.. ama ilk bölümü biraz açacak olan var mı kısaca binaların orada dolaşıp duruyoruz... teşekkürler
  • Benim cevabima karsilik yazarken bile nasil bir uslup kullanacagini bilememissin. Yazik kocaman bir yazik sana.. Yoksa hiç konuşma... derken bile resmen emir verir gibi konusuyorsun. Neyse bu tarzini artik surdurmeyecegini umit ediyorum ve bir daha boyle tatsizliklarin olmamasini diliyorum..
  • babo neyse boşverelim şu mevzuları... splinter cell ne yaptın indirdin mi... durum nedir.. ben şimdi igi 2 yi bir daha deneyecegim bakalım elimizde patlamasın cd
  • IGI2 aldigima pişmanim nerden aldim yaa arkadsin dedigi gibi save olayi yok en büyük eksiklik .alarm calinca 10 tane adam varken 100 tane adam cıkıyor oyun trainerla bitirdim cünkü adamlar kacirmiyor ates ederken
    sanki hard oynuyorum alacaklara tavsiyem vazgecin nerden aldim demeyin
    ilk bölüm ne ki sonrakileri gör kaldirman an meselesi olabilir adam ölümü dirimi belli degil sana yerde ates ediyor soteye yatmiş ohh bir de oyun yaptik diye sevinsinler ıgı2 yapanlar vassaat
    19 bölüm 17 bölüm 100 adam karsi odanin icerisinde tam catisma basliyor flash yedim ondan sonrasini hatirlamiyorum
  • Meydey save etmek var oyunda. Ama sen bulamamışsın o ayrı olay. Ayrıca oyun gizlilik üzerine kurulu. Eğer rambo gibi üsse dalıyorsan binalardan bir sürü adam çıkması normaldir.İstiyorsan bir gün dene bir polis merkezinin önünde...
  • arkadaşlar,oyunda ilerledikçe daha da kitliyo beni, oynama hırsı sardı bu oyunu. Bu oyunun fanatikleri bilirler, başladıktan 1-2 aşama sonrası oyunu bitirmek istediği acayip artıyo, 2. versiyonda da bu devam ediyo, PERFECT!!!!! Dedim ya oyunun ruhu kaybolmamış,helal olsun heriflere.

Ne aşamalar geçtim bi bilseniz, oyunun ilk aşamalarında olan arkadaşlara sesleniyorum, ilerki aşamalar daha da manyak!!! Ben şu an öyle bir aşamayı geçtim ki,oynaması deliydi...Helikopteri birader kullanırken, içinde 2000 mermi olan ağır bir makineliyi helikopterin yan tarafından kontrol ediyorsunuz, var mı böyle bir olay yaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    ALIN KARDEŞİM BU OYUNU, HENÜZ SİTELERDE TANITILMADIĞINA BAKMAYIN, ben her oyunu beğenmem, acayip seçerim. Ben bu oyuna bazı grafikteki bug lar ve yapay zekadaki bazı aptallıklar yüzünden, ki bunlar olduğu halde bile zevkten kaybedilen kırıntılar var yalnızca, oyuna 95 puan verirdim...

İlk oyunu beğenen arkadaşlar deli gibi oynuyorlardır şimdi bu oyunu, onlar beni daha iyi anlarlar!

• ya aslında ounun amacı farklı evet gizlilik üzerine kurulu bu da ben veya benim gibi badozlama dalan kişiler içi biraz farklı oldu... ama splinter cell de de var açıkcası gizlilik ama tarzı daha çekici. bir de save olayı 3 defa falanmış. bu thing denilen olayda da öyleydi save edecek yeri bulman gerekiyordu yoksa ayvayı yedin. ama çok güzel bir oyundu aslında konu ve grafik olarak bana göre.. işte save sıkıntısı yüzünden yarım bırakmıştım. bir de igi 2nin ilkini oynamamıştık şimdi tarzının nasıl oldugunu biliyoruz.
    www.trgamer.com da bu oyunun incelemesi var ki ve hani benim ilk yazdıgım ve coldshadow un beni nerdeyse yerden yere vurdugu mesaj bu oyun için övgü olur. adam igi 2 yi batırmış tamamen...ve inanır mısın coldshadow commodore dönemlerinden beri oyun oynarız acaba trgamerdaki kişi bile bizim oynadıgımız yıllardan gelmiş geçmiş midir bilemem...yani pek bilgisiz değilizdir.
    bir de şu var aslında bu yazılanlar bir önyargı teşkil eder. eger insan bir oyunu veya filmi begenmiş ve onu eglendirebilmişse mesele bitmiştir. o oyun onun için zaten güzeldir. başkası için ise kötü olabilir. o yüzden oyun eleştirilerinde bence bu işin ortasını bulmak veya sizin begeneceginiz tarz ne ise onun üzerinde yogunlaşmak en iyisi herhalde...belki bu yazıları okuyan arkadaşlar evet işte tam bana göre gizlilik sessizce hareket etmek ne güzel diyebilir.bu oyun o zaman o kişilerin tam istediği oyundur.
    kısaca herkesin begenisi kendine...birbirimizi kırmanın anlamı yok.
    şimdi igi 2 yi yeniden yüklüyorum ve bir daha denemek istiyorum.
    oynamak istiyorum çünkü buna para verdim ! cd yi alıp 2 gün sonra köşeye sallamak için degil..
    herkese teşekkürler.. bilgisayarlı ve sorunsuz günler dilerim.

• ben de su splintercell i oynamak istiyorum, bu oyunu splintercell kalmadığı için aldım, ama iyiki ikisini aynı anda almadım, ozaman oyunların zevki kaçıyor gerçektende...PZT gelecek benim oyun,ısmarladım, adam bu sefer ayıracak bi tane bana.Ben zaten o zamana kadar elimde olmadan bitirecem kesin, çünkü uzun süer kolay kolay aklımdan çıkmayacak bu oyun, ve yine diyorum ki , iyiki splinter kalmamış da bunu almışım, bundan sonra da splintercell in bir tadına bakıcam,

Ve bu iki oyunu karşılaştırmıyorum ben kesinlikle, bence o da mükemmel bir oyun, aradığım herşeyi verdi bu oyun bana, umarım splinter da bir hayal kırıklığı yaşamam, u2 den sonra herşeyden tik alıyoruz,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.