Şimdi Ara

ın sıze cook zor bı soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cocona

13 k ya delos a gidilmez
    bi süre goblin kes sonra up. edersin sb leri

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: mithat90

arkadaslar 30 lvl asasınsınız ve elınızde doru durust hıc sılah yok sılah yapıcaksınız yada satın alıcaksınız ama sadece 13k paranız var ne yapardınız da paranızı o gunlugune artıtırdınız yanı o gun ıcınde bı ara super ıkı sılah alşıcaksınız kı bu sb+5 gıbı bısıler onlarda ne akda rsız bılıosunuz yada ole bısıler olmalı ee nasıl yarsınız hee bu arada lvl sabıt kalırsa o da kotu olur aynı zamanda lvl atlamak ıcın de bısıler yapmanız gerekırse ne yapardınız (yardımcı olurmusnuz bunlar bana lazımda

hmmmmm.bence sen knight oynama,baksana hayal kurmaya baslamissin simdiden
    bende cz de arada beni bi magenin kesitigini hayal ediyorum sonra uyaniyorum.
    sonuc:bu sadice bir düşşşşş

not:mageleri cok seviyorum onlar olmasa ne yapardik np kasamazdik yeminle

• bazı civcivleri taktikleri var tutuyor
    yani bana denk geldiyse tutuyor
    adam diyorki bana gore bir sey varmı abi
    ben: yok
    adam : ok abi
    ben adama trade atıyom duruma gore 1-2m para veriyom
    adam cok saol abi seni listeme ekledim bi gun cok param olsura geri öderim
    ben : ok sorun degil
    adam : saol abi
  • quote:

arkadaslar 30 lvl asasınsınız ve elınızde doru durust hıc sılah yok sılah yapıcaksınız yada satın alıcaksınız ama sadece 13k paranız var ne yapardınız da paranızı o gunlugune artıtırdınız yanı o gun ıcınde bı ara super ıkı sılah alşıcaksınız kı bu sb+5 gıbı bısıler onlarda ne akda rsız bılıosunuz yada ole bısıler olmalı ee nasıl yarsınız hee bu arada lvl sabıt kalırsa o da kotu olur aynı zamanda lvl atlamak ıcın de bısıler yapmanız gerekırse ne yapardınız (yardımcı olurmusnuz bunlar bana lazımda

Ezik gelmişin ezik gidion..
    Daha ögrenecegin cok şey var..

• Git Solucan Kes +5 Upgrade Kagıtlarını Çıkar 40k 40k Kar Yap ßu Kadar ßasit..
  • HERHALDE AĞLARDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: gskerem

yan taraflarda 2 tane char yaparım 2sinide lvl 30 yaparım 20 gorevını yaparım 2 sinden toplam 2m kadar para gelir +7 sb yaparım 2.5 m ee satarım yada kuullanırım kullanırsam geceleri abyss ye gider rahatca abyss kasarım kastıgım abyssleri ya kırdırım (cok fazla varsa) yada satarım 2m den alsana para ok?

güzel cevap bu mantıklı geldi böyle yap işte
  • moradona git snatcher kes lvl kasmazsın ama 1 günde 500 kya kadr item çıkar
  • bence git shelli üst clanlı adamlardan 100k iste fazlasyıla weriolar bi kere öle 5m kapmıştım
  • Arkadaşım Sana Ayıp olcak Ama Yete Bi Dur YAaa 2 gündür 30 lwl lik bi assasin için açmadıın gereksiz topic kalmadı

Al Bunlrda Son Açtıın Topicler

asasın lvl kasma sorrunu? 19 Mayıs 2006; 22:56:13

30 LVL ASAS TEK BASINA NE KESER 19 Mayıs 2006; 16:25:46

ın sıze cook zor bı soru 19 Mayıs 2006; 14:18:36

blood of wolf? 19 Mayıs 2006; 11:40:46

yaa o resımlerı ne ıle upload edıoduk hangı sıte ımageshack deıl mıydı? 19 Mayıs 2006; 10:35:43

edanadan sıkıldım olympıa nasıl 19 Mayıs 2006; 8:23:17

un-pre ler ıcın taktık 18 Mayıs 2006; 22:17:32

10'a ceyrek var ben hala gıremedım sızın yuzunuzden 18 Mayıs 2006; 21:48:22

denedım gercekten denedım olmuo arkadaslar 18 Mayıs 2006; 20:39:33

un-premıum olmak baygınlık verıo 18 Mayıs 2006; 20:31:56

• off bunların hepsını ben actım hee nese canım en azından hepsını nsoununda bısıler ogrenmıs oldum
  • quote:

off bunların hepsını ben actım hee nese canım en azından hepsını nsoununda bısıler ogrenmıs oldum

qim açtı hepsini babammı ???
  • İşte çözüm hemde RESİMLİ:

ın sıze cook zor bı soru

Başlat Menüsü, Denetim Masası, Program Ekle/Kaldır, oradan Knight OnLine ı bul ve kaldır de. Eğer yüklemeden kopyala/yapıştır yaptıysan yüklediğin yere git klasörün üstüne bir kez tıkla ondan sonra SHIFT+DEL tuşlarına aynı anda bas karşına çıkan soruya OK de. İşte senin için tüm çözüm bu...

• quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

İşte çözüm hemde RESİMLİ:

ın sıze cook zor bı soru

Başlat Menüsü, Denetim Masası, Program Ekle/Kaldır, oradan Knight OnLine ı bul ve kaldır de. Eğer yüklemeden kopyala/yapıştır yaptıysan yüklediğin yere git klasörün üstüne bir kez tıkla ondan sonra SHIFT+DEL tuşlarına aynı anda bas karşına çıkan soruya OK de. İşte senin için tüm çözüm bu...

çatladım gülmekten yaw nerden akıl ettin bunu

• quote:

ın sıze cook zor bı soru

Editledim jeton Düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 20 Mayıs 2006; 0:01:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

quote:

ın sıze cook zor bı soru

bu nedir ?

Bence oyunu bırak diyeceğim yerde bunu dedim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

quote:

ın sıze cook zor bı soru

bu nedir ?

Bence oyunu bırak diyeceğim yerde bunu dedim.

Pardon Yaf Uykulu Gözlerle

Harbi Hee Koptum Bea

• quote:

ın sıze cook zor bı soru

• quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

quote:

ın sıze cook zor bı soru

+1

• beyler bırakın dalga geçmeyi arkadaşım gidip Opal görevini yap eğer bilmiosan şöle oluyor
    OPAL GÖREVİ:moradonda nashirayı bul (karusların tp gate arkasında) sağ tıkla sonra veronica git oda moradonda (karusların inn hostess orda)veronica sağ tıkla ve üstteki seçeneği tıkla ve sonra tekrar nashira git görev tamamlanmış olur bunun karşılığı 2 oapl ve 100k alırsın premium üye isen opalları npc sat tanesinden 150k alırsın toplam 400k
    EDIT:bu arada 10 lvl 20 lvl görevlerini yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 20 Mayıs 2006; 2:36:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.