Şimdi Ara

ın sıze cook zor bı soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 30 lvl asasınsınız ve elınızde doru durust hıc sılah yok sılah yapıcaksınız yada satın alıcaksınız ama sadece 13k paranız var ne yapardınız da paranızı o gunlugune artıtırdınız yanı o gun ıcınde bı ara super ıkı sılah alşıcaksınız kı bu sb+5 gıbı bısıler onlarda ne akda rsız bılıosunuz yada ole bısıler olmalı ee nasıl yarsınız hee bu arada lvl sabıt kalırsa o da kotu olur aynı zamanda lvl atlamak ıcın de bısıler yapmanız gerekırse ne yapardınız (yardımcı olurmusnuz bunlar bana lazımda

• bence sen oyunu bırak
  • 13 k ya delos a gidilmez
    bi süre goblin kes sonra up. edersin sb leri
  • yan taraflarda 2 tane char yaparım 2sinide lvl 30 yaparım 20 gorevını yaparım 2 sinden toplam 2m kadar para gelir +7 sb yaparım 2.5 m ee satarım yada kuullanırım kullanırsam geceleri abyss ye gider rahatca abyss kasarım kastıgım abyssleri ya kırdırım (cok fazla varsa) yada satarım 2m den alsana para ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskerem

yan taraflarda 2 tane char yaparım 2sinide lvl 30 yaparım 20 gorevını yaparım 2 sinden toplam 2m kadar para gelir +7 sb yaparım 2.5 m ee satarım yada kuullanırım kullanırsam geceleri abyss ye gider rahatca abyss kasarım kastıgım abyssleri ya kırdırım (cok fazla varsa) yada satarım 2m den alsana para ok?
    edanda abbsy 200k ok?
    + fazla char kasana kadar kendı lvl kasıcam daha ben ohooo ben bu charla sermaye olarak 13k ıle ne yapıım dıoru mgıttım sımdı kobold kasıorum ne kadar sermaye olsu ndersınız ıyı bı tıcaret yapabılmek ıcın

23 k olduu daha 1m yakın para lazım galıba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithat90 -- 19 Mayıs 2006; 14:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithat90

edanda abbsy 200k ok?
    + fazla char kasana kadar kendı lvl kasıcam daha ben ohooo ben bu charla sermaye olarak 13k ıle ne yapıım dıoru mgıttım sımdı kobold kasıorum ne kadar sermaye olsu ndersınız ıyı bı tıcaret yapabılmek ıcın

23 k olduu daha 1m yakın para lazım galıba?

Alıntıları Göster
    bencede bırak :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_black

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_black

Alıntıları Göster
    yaa beyler sımdı post kasosunuz dıcem ayıp olcak boel sacma cevaplar vermeyın o kadarını bızde bılıosz o yuzden d edık zor soru dıye dımıııı bısı dusunu ole ayzın hanı konusurken dusunumuosunuz ama barı yazarken dunsun be kurbanlarım
  • quote:

yaa beyler sımdı post kasosunuz dıcem ayıp olcak boel sacma cevaplar vermeyın o kadarını bızde bılıosz o yuzden d edık zor soru dıye dımıııı bısı dusunu ole ayzın hanı konusurken dusunumuosunuz ama barı yazarken dunsun be kurbanlarım

Alıntıları Göster
    Git maradona biseyler kes ondan kesin +5 uprade cıkar onu da 40k dan ver git absye.Absy kas sat onlarıda al sw+1 +5 e bas sonrada lvl kas

• quote:

Orijinalden alıntı: sfaksay

Git maradona biseyler kes ondan kesin +5 uprade cıkar onu da 40k dan ver git absye.Absy kas sat onlarıda al sw+1 +5 e bas sonrada lvl kas

Alıntıları Göster
    yaa guzel fıkır gıdıcem ben abbsy kesmeye ama o delos varya o delos gate tıkladıgın zaman cıkmıor gıttım moradona kı gıdımm delosa yok cıkmadı maelesef ne yapıcam bılmıom daha ole aptal aptal lvl kasıcam ama edanada adam yokkı bana lvl kassın

• quote:

yaa guzel fıkır gıdıcem ben abbsy kesmeye ama o delos varya o delos gate tıkladıgın zaman cıkmıor gıttım moradona kı gıdımm delosa yok cıkmadı maelesef ne yapıcam bılmıom daha ole aptal aptal lvl kasıcam ama edanada adam yokkı bana lvl kassın

Alıntıları Göster
    eski günlerimi hatırladım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mithat90

delosa gitmen için 1 server de olman lazımn ondan çıkmıodur moradondan gidilio bide

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Serverın 1.cisinde olman gerekio abyss e gitmen için!!Edana1 de yani!!

• quote:

Orijinalden alıntı: sfaksay

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sfaksay

En mantıklısı bu gibi geldi bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: MythicForces

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MythicForces

quote:

bakın bunu bılmıodum ılla 1. serverda mı olmak gerekıomus ıyı bızde gıderız 1. servera sımdı orası fulldur dımıı ama hem ıyı xp hem ıyı para verıo orası ınsallah ınsanlar ısstıla etmıstır ork coksa yıne yandık bı ıse yaramıcak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MythicForces

quote:

bakın bunu bılmıodum ılla 1. serverda mı olmak gerekıomus ıyı bızde gıderız 1. servera sımdı orası fulldur dımıı ama hem ıyı xp hem ıyı para verıo orası ınsallah ınsanlar ısstıla etmıstır ork coksa yıne yandık bı ıse yaramıcak

Alıntıları Göster
    sabah saatlerinde 1.servera daha rahat girersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

sabah saatlerinde 1.servera daha rahat girersin

Alıntıları Göster
    moradonda ya upgrade kağıdı çıkarcan yada wormlerden +8 stiletto çıkarcan +8 stilettoyu satarsın al sana para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus_35

moradonda ya upgrade kağıdı çıkarcan yada wormlerden +8 stiletto çıkarcan +8 stilettoyu satarsın al sana para

Alıntıları Göster
    bencede oyunu bırak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BauglirXul

bencede oyunu bırak...

Alıntıları Göster
    wormlardan upgrade opal +8 yay yada steletto cıkar tezgah aç bir süre sonra biraz bişeyler birikir.
    ticari zekan varsa elindekileri arttırırsın. lvl i de üstünü biraz düzeltince kasarsın. zaten lvl 30 muş
    30 görevini yapar direkmen 31 olursun. sonrası sana kalmış artık. ya abeyys ya da goblin yapacan artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskerem

yan taraflarda 2 tane char yaparım 2sinide lvl 30 yaparım 20 gorevını yaparım 2 sinden toplam 2m kadar para gelir +7 sb yaparım 2.5 m ee satarım yada kuullanırım kullanırsam geceleri abyss ye gider rahatca abyss kasarım kastıgım abyssleri ya kırdırım (cok fazla varsa) yada satarım 2m den alsana para ok?
    git solucan kes crystal felan çıkar upgrade scrool ne diim başka
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.