Şimdi Ara

In The End... 110lv :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rev6da 101lv göstermektedir... Rev6 itemine göre lvli gösterir adamın üstü full 11D Nova Set 10D+11 staffdır.
    ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 2 Mayıs 2010; 1:59:46 >

• wow harika :D 1,5 ayda 110 hiç fenadeğil wizard olmasını göz ardı etmeyelim :D
  • Hayırlı olsun .. Ne demişler azimle bıçan betonu delermiş

Edit - (b)ıçan (s) olcak
  • ilk 100lv olanda derjokerdi ^^
  • http://www.rev6.com/player/Hercules/derjoker.html

bu olmayacakta biz mi olacaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

http://www.rev6.com/player/Hercules/derjoker.html

bu olmayacakta biz mi olacaz :D

maşallahı var :D terminatör gibi
  • Tebrik ederim kardeşim ama In the And ne yav In the end le karıştırdın sanırım
  • hala Baronet
  • Gerçekten tebrik etmek lazım.Wizard olması bir avantaj elbette ama bu kadar hızlı kasabilmek gerçekten zor.Silah sosun+11 sabah muhabbeti olmuştu...
  • bugdan iyi faydalanmışlar demekki:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsL

bugdan iyi faydalanmışlar demekki:)

Bugdan yararlansa ne olucak bug gidene kadar adam 105 olmadıya diğer yerlere giremez zaten alexandriadaki.Şuan en fazla 108 gördüm kendi partimde başkada görmedim.Hayırlı olsun bu arada leveli iyi eğlenceler.Ayrıca sun +15 bowlu birisi var Neprüne KwT bakmak isteyenler bakabilirler.
  • adama diyoruz oyundna baron veya rook görevini edmiyecek miisn adam diyo gerek yok ^^

110 olduda noldu pvp alanına^pt ile geliyor
  • Hea bu adam bizim serverda 7/24 LTP arkasında 2 bard 1 warriorla 110 larda LT açarak kasıordu
  • 1.5 ayda ... O setle isterse kasmasın
  • cidden tebrikler ya :D ben 101 lvl ım nerde kascam ya bu wizard işkence gibi geliyor bana adam 110 olmus :D

kasmam gereken yerler konusunda yardımcı olurmusun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

quote:

Orijinalden alıntı: EsL

bugdan iyi faydalanmışlar demekki:)

Bugdan yararlansa ne olucak bug gidene kadar adam 105 olmadıya diğer yerlere giremez zaten alexandriadaki.Şuan en fazla 108 gördüm kendi partimde başkada görmedim.Hayırlı olsun bu arada leveli iyi eğlenceler.Ayrıca sun +15 bowlu birisi var Neprüne KwT bakmak isteyenler bakabilirler.

bug bittiğinde 105 ti :)
  • Up 110lwl ılk char wızaard
  • Darısı başıma Tebrikler
  • Bu ne oluyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Bu ne oluyo?

Neith-Selkent uniquelerine gitmiş.Büyük ihtimal aktivite oranı yazıyor(meslek kıyafeti ile girilen unique cave).Yanlışım olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRiddler -- 3 Mayıs 2010; 18:19:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.