Şimdi Ara

In-Win; Hiç Duymadınız mı Bundan sonra Çok Duyacaksınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bilgisayarın kalitesini ve performansını en üst seviyeye çıkarmanın en basit yolu kalitesini kanıtlamış üreticilerden gelen parçaları kullanmaktır. Bilgisayarın tüm parçalarının aynı kalite ve performans seviyesine sahip olması istenen sonucun alınması ve bu sonuca ulaşırken dengeli bir maliyete sahip olunması açısından önemlidir.

Bilgisayar Kasası, dâhili parçaları dış etkenlerden koruyan ve aynı zamanda ısınmalarını engelleyen önemli bir etkenken, Güç kaynağı parçaların sağlıklı bir elektrik akımı ile çalışmalarını sağlayan ana parçadır.

In-Win kendisini; pazarın tüm talep ve ihtiyaçlarına en iyi çözümü oluşturabilecek üst düzey üretici olarak konumlandırır. 25 senelik üretim ve Ar-Ge altyapısı, In-win’i dünyanın en büyük ikinci kasa ve güç ürünleri üreticisi noktasına taşımıştır.

Sadece Ürün kalitesine gösterilen büyük özen ile değil, her yeni ürün geliştirme sürecine tasarım, estetik ve yakın dönemde gelişecek teknolojiler gibi bakış açılarından yaklaşarak, kullanıcısına uzun yıllar hizmet edecek ürünler geliştirme amacı, In-Win ana değerlerini oluşturur.

ATX kasaları ilk olarak dünyaya tanıtan, Reddot ve IF Design ödüllerini ilk kez kazanan kasa ve güç kaynağı üreticisi olma unvanını taşıyan, kalite konusunda ISO 9001, 14000 ve Symbol of Exellence sahibi In-Win Türk tüketicisinin kaliteli bilgisayar kasası ve gerçek güç kaynağı ihtiyacına çözüm getiriyor.

Hâlihazırda Türkiye pazarına toplam 13 farklı kasa modeli sunulmakta ve bunların 4’ünü oyuncu kasaları oluşturmaktadır, ayrıca 12 farklı güç ünitesi ile en üst bilgisayar kullanıcılarının dahi beklentileri aşılmaktadır

Commander Serisi Güç Kaynakları en az %88 verimlilikleri, modüler kablo yapıları, üstün soğutma altyapıları ve ömür boyu garantileri ile her oyuncunun ve hız aşırtmacının en önemli yardımcısıdır. 650W’dan 1500W’a kadar farklı güçlere sahip olan Commander serisi günümüzün en üstün bilgisayar komponentleri ile tam uyumluluk içerisinde çalışır ve güç ihtiyaçlarını mükemmel biçimde karşılar.

In-Win kasalar en az 0,6mm kalınlıkta Japon Çeliği kullanılarak üretilir, güçlü yapıları sayesinde deforme olmazlar, montaj kolaylaştırıcı birçok özellik ile bilgisayarınızı en rahat şekilde kurmanızı sağlarlar. Titreşim azaltıcı kauçuk destekler bilgisayarın yarattığı gürültüyü önemli bir biçimde azaltarak en In-Win’i en sessiz kasalardan birisi haline getirir.

In-Win; ürettiği her üründe kalite ve tüketiciye kattığı değeri azamiye çıkarma vizyonu ve kullanıcılarına karşı her zaman dürüst olma değerleri ile size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endeks Bilişim -- 15 Şubat 2011; 16:08:39 >

• Firma yetkililerinin forumda yazılarını görmek güzel, aslında firma yetkililerinin forumda aktif olarak yer almalarını temenni ederim. Ürünlere gelince, In-Win kasalar gerçekten güzel tasarımlara sahip, özellikle mATX formdaki kasaları çok hoşuma gidiyor. Güç kaynaklarını inceleme fırsatım olmadı ancak birkaç gün önce forumdan bir arkadaşımızın aldığı güç kaynağı arızalanmıştı, Endeks Bilişim çok kısa sürede yenisi ile değişimini yapıp kullanıcıyı memnun etmişti, umarım ki Endeks Bilişim kullanıcılarını her zaman memnun etmeye devam eder ve bizde sizlerin hakkında güzel mesajlar okumaya devam ederiz. Bu forumda sorun yaşanan birkaç markanın dağıtıcı/garantör firması hakkında güzel olmayan mesajlar okuduk, mesajlarına firmalar tarafından yanıt bulamayan kullanıcılar ile tanıştık, o yüzden firmaların ürünlerinin tanıtımını yaptığı kadar yaşanan sorunlarda da kullanıcıların yanında yer almasını ve her daim ulaşılabilir olmasını dileriz, bu sebepten firma yetkililerinin bu forumda daha aktif olmasını temenni ediyorum, kullanıcının yanında olan bir firmanın, her daim kullanıcılar da arkasında olacaktır, selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 4 Şubat 2011; 19:12:54 >

• In-Win az rastladım forumda fakat kalitesiyle ön plana çıkan bir marka.
  • evet arkadaş katılıyorum firma yetkileri burda görmek güzel olur markanın psu görsem aklıma askeri geliyor nedense

1200 watlık psu alıcaktım ama bulamadım için başka modele yöneldim
  • ne yalan söyleyim firmayı ilk defa duydum.ama güzel bir yazı olmuş.özellikle dürüstlükten bahsetmek firmanın kullanıcı ile bağlarını nasıl kurduğu hakkında bize bilgi veriyor.kasa da en başta gelen şey kalite bence zaten anlaşılan firma bunun farkında.teşekkürler
  • geçen gün bir forumda problem olmuştu markanın bilinmemesi nedeniyle, adamlar takipte.
    ben inwin fanqua kullanıcısıyım aynı zamanda commander güç kaynağım var, son derece memnunum herkese tavsiye ediyorum. türkiye'de böyle kaliteli ürünler satılmalı her zaman portakal kasaları değil
  • biz burda in win dragon mu android mi diye yardım edin dediğimizde bize direk dark ı söylüyorlardı kimi bu kasaları kim satıyordu diye soruyordu böyle birşey yapmanız güzel oldu tanıtım açısından başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_boys

biz burda in win dragon mu android mi diye yardım edin dediğimizde bize direk dark ı söylüyorlardı kimi bu kasaları kim satıyordu diye soruyordu böyle birşey yapmanız güzel oldu tanıtım açısından başarılar...

sen hangi kasa da karar kıldın peki, konu kişiselleşince diğer konuda bıraktım o tarafı.
  • bende 850w commader power var gayet iyi ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 9 Şubat 2011; 12:57:14 >
  • In-Win forumdan tanıdığımız bi marka kaliteli olduğunu biliyorum.Özellikle PSU ' larda..
  • 1200 Inwin psu kullanıyorum... Perfect...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadak

quote:

Orijinalden alıntı: fb_boys

biz burda in win dragon mu android mi diye yardım edin dediğimizde bize direk dark ı söylüyorlardı kimi bu kasaları kim satıyordu diye soruyordu böyle birşey yapmanız güzel oldu tanıtım açısından başarılar...

sen hangi kasa da karar kıldın peki, konu kişiselleşince diğer konuda bıraktım o tarafı.

ben android de bi süre ilgilenemedim bu bölümde o yüzden benden sonra o konu biraz karışmış sebebi şekli ile ileriye dönük daha iyi yatırım hemde soğutması çok iyi ayrıca savaşa gidersin bu kasayla baya sağlam o yüzden android süperrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 13 Şubat 2011; 0:57:11 >

• fotoğraflarını ve deneyimlerini paylaşırsın artık
  • bilgisayar dediğin arkadaş dokunmatik olacak.çıkmış öyleleri.kıyacan paraya alacan
  • 1200watt power kullanıyorum InWin e güveniyorum.Garanti ve sonrası hizmetleri müthiş güvenilir.Sorunu günler sonra değil dakikalar içinde çözüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukruakkopru

bilgisayar dediğin arkadaş dokunmatik olacak.çıkmış öyleleri.kıyacan paraya alacan

dostum ben pc bileşenlerini aldım sandy bridge li olan anakart hariç herşeyiyle anakartlarda sorun çıktığı için bekliyorum hazirana kadar o yüzden bi nootbook almayı düşünüyorum acer in dokunmatik ekran bi pc sini buldum forum da yardım istiyorum kimse bilmiyor sen burda dile getirmişsin bi bilgin var mı? model 5745pg ACER ASPİRE
  • İn-Win android çok hoşuma gidiyor

•  In-Win; Hiç Duymadınız mı Bundan sonra Çok Duyacaksınız
  • hocam dragon rider ve benim daha çok hoşuma giden buc modeli ne zaman gelecek acaba ki?
    ama buc daha piyasada değil galiba, bence çok güzel bir kasa
    saygılar
  • Beklediğiniz Dragon Raider Kasa çok yeni bir modeldir ve 2 ay içinde Türkiye'de olacaktır. Buc model kasanın ise şu an gelen stoğu bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.