Şimdi Ara

In-Win; Hiç Duymadınız mı Bundan sonra Çok Duyacaksınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markayı kötülemek gibi bir niyetim yok ama elime 2 tane invin markalı 400w psu geçti ikiside elektrik kesilmesinin
    hemen ardından arıza yaptı.
    İlki mersa garantisi altındaydı gönderdim ilgilenmediler psu bana kullanıcı hatası diye geri geldi.
    3 gün önce yine elektrikler 10 dakikalık kesildi kafemde 21 adet pc var bunların 19 u ismi lazım
    değil sıradan bi markanın 300w lık psuları,1 tanesi 500w iyi bilinen markanın psusu vede
    1 tanede 400w IP-S400T2-0 Model ınwın psu ne şans ki tek çalışmayan kasada bu ınwın psu var !
    İlkin anakart yandı sandım sonra sadece psuyu değiştim kasa çalıştı.

Tabi bu markanın kötü olduğu anlamına gelmez,Sadece benim şansızlığım olsa gerek..
  • Inwin çekilişinden birşeyler kazanmışım Bakalım neymiş? İncelemesini yaparım vaktim olduğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

Inwin çekilişinden birşeyler kazanmışım Bakalım neymiş? İncelemesini yaparım vaktim olduğunda.

Snde maşallah XFX In Win Sapphire mıktanıs gibi çekiosun hediyeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Inwin çekilişinden birşeyler kazanmışım Bakalım neymiş? İncelemesini yaparım vaktim olduğunda.

Eee içi dışı bir, iyi bir insanızda ondan

Tamam herkezi yemeğe çıkartıyorum, karı kız gezdiriyorum, "hocam evinizde ne eksik" diyorum sonra "çıktı" oluyor itiraf ediyorum.

Edit: Değiştirme

Not: Şaka tabiki, kimseyi tanıdığım yok, tamamen şans eseri bana çıktı. Açıkçası hiçte umudum yoktu Buradan DH ve Inwin çalışanlarına bu kampanyayı düzenledikleri için teşekkür etmeyi borç bilirim.

Herkese iyi sabahlar, iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 22 Mart 2011; 8:03:02 >

• quote:

cebinede harçlığını veriyorum

Burası sakat değiştir
  • e-mailden Sırrı Bey'e de sormama karşın bir yanıt alamadığımdan soruyorum; kazandığım ürün tam olarak nedir acaba? Elime ne zaman ulaşır?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Eee içi dışı bir, iyi bir insanızda ondan

Tamam herkezi yemeğe çıkartıyorum, karı kız gezdiriyorum, "hocam evinizde ne eksik" diyorum sonra "çıktı" oluyor itiraf ediyorum.

Edit: Değiştirme

Not: Şaka tabiki, kimseyi tanıdığım yok, tamamen şans eseri bana çıktı. Açıkçası hiçte umudum yoktu Buradan DH ve Inwin çalışanlarına bu kampanyayı düzenledikleri için teşekkür etmeyi borç bilirim.

Herkese iyi sabahlar, iyi çalışmalar.

benimde içim dışım bir iyi bir insanım bana neden çıkmıyor şanslısın arkadaş ne kazanmışsın

• kazananlar nerde acıklanıyor merak ediyrum mail felanmı geliyor

bende kazamışım ya cok sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 22 Mart 2011; 20:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

kazananlar nerde acıklanıyor merak ediyrum mail felanmı geliyor

Bana email geldi
  • evet bende şimdi gördüm valla 28 marta da hiç bişi kalmamıştı allahtan ucuz yırttık
  • quote:

evet bende şimdi gördüm valla 28 marta da hiç bişi kalmamıştı allahtan ucuz yırttık

Ne kazanmışın bellimi?
  • yok merak içerisindeyim ne göndercekler ankette 1000$ yazıyordu ödül değeri eğer onların hepsini gönderirlerse cok makbule geçer
  • quote:

yok merak içerisindeyim ne göndercekler ankette 1000$ yazıyordu ödül değeri eğer onların hepsini gönderirlerse cok makbule geçer

Valla ne diyim baya bir sevindirik olurum bende
  • bizden başkasa mail alan yok sanırım acayip bi sevinç geldi üzerime çok duygulandım
  • quote:

bizden başkasa mail alan yok sanırım acayip bi sevinç geldi üzerime çok duygulandım

Kaç yıldır DH'tayım ilk defa bişi çıkıyor O değilde sadece ikimiz doldurmuş olmayalım anketi

• quote:

quote:

bizden başkasa mail alan yok sanırım acayip bi sevinç geldi üzerime çok duygulandım

Kaç yıldır DH'tayım ilk defa bişi çıkıyor O değilde sadece ikimiz doldurmuş olmayalım anketi

olarmı olar kimse den ses sada cıkmadı daha bi sen seni gördüm ben ayıktım baktım bide ben başka kimse yok

• PSU nun şekli hoşuma gitti. Zaten PSU alacaktım biraz araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

1200 Inwin psu kullanıyorum... Perfect...

Sorması ayıptır PSU yu nerden temin ettin?
    Ses durumu nedir biraz bilgi verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

1200 Inwin psu kullanıyorum... Perfect...

Sorması ayıptır PSU yu nerden temin ettin?
    Ses durumu nedir biraz bilgi verirmisin?

Exa ya bakınız orada vardı.Kaliteli bir psu bende kullanıyorum şuan 500tl exa fiyatı dün bakmıştım
  • Başka kazanan yokmu yahu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.