Şimdi Ara

İNANAMIYORUM K750İ SORUN ÇIKARTTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: atakansah

değiştirirsin ayrıca k750i den kurtulman iyi olmuş işte 6630 un sağlamlığının ve sorunsuzluğunu herkes görsün.

6630 var sorun yok taş gibi telefon valla ne öle cins cins telefon modelleri bildiğinden şaşma.

Atakansah atıldın yine.. Mawilimsiyi biraz tanıdıysam eğer 6630'u da beğenmeyecektir, bak görürsün.. Ama çok istiyor madem ki, alsın o zaman

• BABA NE AL BILIYONMU EYER ALICAKSAN 6230İ ODA COK KALITELI NOKIANIN BIR TELEFONUN ICINDE MALZEMELER OKADAR KALITELIKI ALTIN KAPLAMA ILE DOSENMIS BEN KIZ ARKADASIMA ALDIM COK KALITELI ONADA K750İ ALICAKTIM 6230İ BEYENDI GRI RENKTE OLDUGU ICIN HEMEN HEMEN AYNI OZELLIKTE SATEN AMA SAKIN 6630 ALMA BEN 6630 VARDI SATIP K750İ ALDIM SEN SEN OL ALMA AMA 6230İ AL DERIM ADAMDA BIR SES VAR ARKADAS AHALI AYAGA KALKIYOR SANKI MUZIKSETI MUBAREK BENIM K750İ DEN DAHA KALITELI CIKIYOR SES
  • haklısınız arkadaşlar ama forumda herkesin derdi oluyor amaç düzeni sağlamak lütfen diğer konudan devam edelim. gereksiz kırgınlıklar olmasın hemde düzen sağlansın.

bu arada şikayeti kullansaydınız bu kadar uzun sürmezdi tartışma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.