Şimdi Ara

İNANAMIYORUM K750İ SORUN ÇIKARTTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNANAMIYORUM YAAA TAM ALIŞTIM CNM TELF.DİE SEVERKEN TELF. KAPANIYO SIRF BEYAZ EKRAN KALIYO, DONUYO,YA DA SİM KARTI TAKIN DİO, DÜZELTİYORUM AMA DURUP DURURKEN YİNE GİDİYO, KENDİ KENDİNE KAPANIP AÇILIYO DELİ OLDUM.

ZTN SONY ALMAK İSTEDİĞİMDE ÇOĞU KİŞİ NOKİADAN ŞAŞMA DEDİ EN KÖTÜ KULLANDIĞIN TELF. BİLKE ÇOK SAĞLAM ÇIKMIŞTI BUNU ALALI 3 HAFTA BİLE OLMUYO BELKİ DHA AZ HİÇ DÜŞÜRMEDİĞİM GÖZÜM GİBİ BAKTIĞIM TELF. KAFAYI YEDİ.

DHA ETİKETİNİ ÇIKARMADIM. NAPCAM BN???

• Sakın normal bi telefoncuya felan götürme direk servise götür
  • Ya neden bunlar için topic açıyosun, kirlilik yaratma.

zaten bir K750 topiği var, ne derdin varsa oraya anlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomber

Ya neden bunlar için topic açıyosun, kirlilik yaratma.

BN ZOR DURUMDA YARDIM BEKLİYORUM SEN TOPİK MUHABBETİ YAPIYOSUN ANLAM VEREMİYORUM KUSURABAKMA????????????

• geçmiş olsun hocam bende spot K750 almayı düşünüyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawilimsi

quote:

BN ZOR DURUMDA YARDIM BEKLİYORUM SEN TOPİK MUHABBETİ YAPIYOSUN ANLAM VEREMİYORUM KUSURABAKMA????????????

Sanki K750 topiğine sordun da yardım etmedik

• quote:

quote:

quote:

SENLE BÖLE Bİ TARTIŞMAYA GİRMİCEM ARKADAŞIM ASIL BÖLE KONUŞURSAK TOPİK KİRLENMİŞ OLUR SENDEN BİŞİY İSTEYEN YOK YARDIM ETMEK İSTEYEN ZTN TAVSİYELERİNİ SÖLER...

• quote:

quote:

quote:

quote:

SENLE BÖLE Bİ TARTIŞMAYA GİRMİCEM ARKADAŞIM ASIL BÖLE KONUŞURSAK TOPİK KİRLENMİŞ OLUR SENDEN BİŞİY İSTEYEN YOK YARDIM ETMEK İSTEYEN ZTN TAVSİYELERİNİ SÖLER...

Neyse ama birdaha işin düşerse ben yokum

+WISHNE zaten biraz sonra kilitler, benim uğraşmama gerek yok

• Mawilimsi, telefon durup dururken mi açılıp kapanıyor? Yoksa, bir işlem yaparken mi? Beyaz ekran ve açılıp kapanma sorunu ara sıra herkeste oluyor ama bu daha çok telefona çok yüklenildiğinde oluşan bir durum.. Simi tanımaması da ilginç.. Senin kartta bi sorun olabilir belki.. Kartını başka bir telde dene bakalım..

Teli formatla.. Ayarları sıfırla de..Telefon kilit kodun yoksa ayarları sıfırlamak için kod 0000.. Yalnız, bunu yapmadan önce, eğer telefon rehberi için sime otomatik kayıt yapmıyorsan veya varsayılan kayıtların simdeki numaralar değilse rehberdeki numaraları sime kopyala.. Silinir yoksa numaraların..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 28 Aralık 2005 21:45:51 >
  • durup dururken oluyo.

hem kartla ilgili bi sorunum yok hiç kurcalamıyorumda bu
    aralar ssdece arama ve msj kullanıyorum
    öle çok yüklü bişiyde yok ama kapanıyo saçmaladı iyice
    ztn ilk aldığım 3 günde de hep donuyodu.
  • Formatı denedin mi?? Yaa kolay kolay donmaz aslında bluetooth dışında ama, sende nasıl oldu bilemiyorum.. Bluetooth dışında bende hiç donma yapmadı.. Donma yaptığını düşündüğün durumlarda geri tuşunu birkaç saniye basılı tutarak çıkmaya çalış.. Bazı oyunlarda menüler pek işlevsel olmadığından ileri geri gidemeyebilirsin.. Böyle durumlarda geri tuşunu birkaç saniye basılı tutarak çıkabilirsin oyundan veya kullandığın uygulamadan..

Formatla teli.. Olmazsa servise ver bi baksınlar, hem yeni yazılımı da yükletmiş olursun.. Yazılımla da bu sorunların çözülebilir..
  • arkadasım sunu anlamıyorum adam keyif olsun diyemı topıc acıcak
    derdi var adamın anlatamaya sesini duyurmaya calısıyor
    belkı cok onemlı ısı vardı burada amac topıc kirliligı degıl
    birbirimize yardım etmek
    birde topıc acsa ne olur zaten ısı bitince hemen arka sayfaya kayacak yada otekı topıce eklenecektir bunun için kafanı yorma

attısıda
    forumu bu kadar cok benımseme sadece senın alanın degıl burası
    herkesin topıc acmaya hakkı vardır
    hatam varsa düzeltilsin

ha bide bu yazdıklarımdan sonra tamam banada yardım etme

• yav sanane kardesım tapılı malınmı orda cevap alamıyacagını dusunmuyordu buraya yazmıs gayet normal terbıyesızlık yapma lutfen ve yer kırlılık denen bısey varsa oda senın yazdıgın anlamsız k750 eklulızerı yok bası 1 yap yok sonu 3 yap sacma sapan seylerle adamların kafasını karıstırın sensın lutfen sesın cıkmasın bırdaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 28 Aralık 2005 22:54:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

arkadasım sunu anlamıyorum adam keyif olsun diyemı topıc acıcak
    birbirimize yardım etmek
    birde topıc acsa ne olur zaten ısı bitince hemen arka sayfaya kayacak yada otekı topıce eklenecektir bunun için kafanı yorma

attısıda
    hatam varsa düzeltilsin

desteğin için sağol arkadaşım.

bu arada heralde büyük bi ihtimal bn telf.nu hmn elden çıkarmayı düşünüyorum.
    servise gitmiş telf. kullanmak ndnse bnm içime sinmiyo.

ztn k750i deki bunların dışında tek sorunum msj yazmada zorlanmamdı(tuş takımı çok sert)

kim bilir belki çok saçma ama hem içimde kalan kullanamadığım 6630 u alırım mantıksız belki ama sorun yaşamamdan yeğdir...

• quote:

arkadasım sunu anlamıyorum adam keyif olsun diyemı topıc acıcak
    birbirimize yardım etmek

attısıda
    hatam varsa düzeltilsin

Aynen katılıyorum...

Arkadaşım geçmiş olsun, hiç kurcalama hemen servise götür...

• tamam arkadasım sorun degıl bole konulara uyuz oluyorum nemiş topı acmayın sanane yaa
    bu arada babam 6630 aldı bende hala sx1 var dayanamıyorum bu durumaaa
    ama k750 için uzuldum valla

6630 baba tel al keyfine bak hem yenı cıkan musuc edition veryonu daha bi güzel
  • quote:

tamam arkadasım sorun degıl bole konulara uyuz oluyorum nemiş topı acmayın sanane yaa
    bu arada babam 6630 aldı bende hala sx1 var dayanamıyorum bu durumaaa
    ama k750 için uzuldum valla

6630 baba tel al keyfine bak hem yenı cıkan musuc edition veryonu daha bi güzel

fakat yeni çıkan müziklinin kapağı kötü yaaa ona başka kapak fln takamayız mı??? ya da deişmez mi? hep o renktemi?
  • walla hiç denemedim ama 6630 alda ne alırsan al
    zaten dısarıya verdıgı ses baslı basına bi orkestra
  • değiştirirsin ayrıca k750i den kurtulman iyi olmuş işte 6630 un sağlamlığının ve sorunsuzluğunu herkes görsün.

6630 var sorun yok taş gibi telefon valla ne öle cins cins telefon modelleri bildiğinden şaşma.
  • 6630 al bari be mawilimsi.. Hangisi seni mutlu edecekse onu al.. Sonuçta tel bu, fazla abartmaya gerek yok..
    Teli bi servise ver, sonra 2. ele satarsın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.