Şimdi Ara

İnanç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tabi şu konuda haklısın önce bir yaratıcının varlığı ile ilgili okuma yapman gerek. Ben sıfırdan yazmadım bu cümleleri, diğer dinlerden farkını sorduğun için, buyur farkı bu dedim. Tabiki bir yaratıcıdan önce bir dini kabul etmeni beklemem saçma olur. Bu okumalar içinse modern argümanları incele. Kozmolojik argümanı izleyebilirsin misal ilk olarak. Fakat bunlar için şunları söylemem gerek. Amacım seni inandırmak değil, sen sana mantıklı gelen yol hangisiyse onu seçersin, ben yalnızca yol gösteriyorum. Bu sebeplerden dolayı şunu da önermem gerek objektivite açısından: örneğin kozmolojik argümanı incelerken, ona getirilen eleştirileri de incele. Doğrusu budur. Bir de son ama önemli bir öneri, mümkünse türklerden izleme, yeterli seviyedeysen ingilizce izle. William Lane Craig'ı önerebilirim. İyi akşamlar dilerim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EkremAcar E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sana da :)

• Şu forumda hep aynı konuların açılmasından bıktım usandım artık ya. Forumda tanınmak için mi yapıyorsunuz arkadaş ?! Amacınız ne?? Aynı konular açıldı zaten gidin orta tartışmanızı yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

Namaz kılan da huzur bulur, yoga yapan da, ateşe bakan da, yıldıza tapan da, günah çıkaran da
    Sagopa denen ilah
    Yillar evvel yoga yapacagijiza namaz kilin hem ayni fayda hemde ibadet demsiti.
    En son atayist olmustu.
    Boyle dirumlara sahit olunca allah kesin var diyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nonsmoke N kullanıcısına yanıt
    konuya ilk cevap veren arkadaş meselenin özünü yazmış ilk cümlede

meseleye tanrı tanımıyla başlaman gerekiyor. bir yaratıcı var mı varsa nasıl bir varlık olmalı veya olabilir?
  • Sagopa o olayla ilgili açıklama yaptı. O benim resmi hesabım değil dedi.

• Nonsmoke N kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.