Şimdi Ara

İNANILMAZ BİR SIRALAMA FORMÜLÜ AÇIKLIYORUM GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler 2014, 2015, 2016 ve 2017 ygs sınavlarının her birine girmiş biri olarak sıralamanızı tam olarak bulabileceğiniz bir formül geliştirdim. Yalnızca Puanza kullanarak bu seneki yaklaşık sıralamanızı bulacaksınız, tabiki hata payı olacaktır.

Öncelikle bu seneki matematik, fen ve sosyal netlerinizi aynen yazıyorsunuz arkadaşlar. Ancak Türkçe netlerinizi değiştirerek, mesela 33-35 net yaptıysanız 23-25, 35-38 yaptıysanız 27-29 olarak giriyorsunuz ve 2015'teki sıralamalarınıza bakıyorsunuz. Bu kadar basit. Yaklaşık sıralamalarınız hayırlı olsun.

• Mantıklı.
  • İnşallah böyle bir şey gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler teyitli mi hocam?

• Büyük ihtimalle 17k civarı gelecek. LYS temelim sağlam. 4k'ya çekmek mümkün olur mu MF4 için? Yoksa çok mu abartı bir hedef olur?
  • 21k geldi bunu yapmaya gerek yok 2014e bakınca zaten 21k gösteriyodu 2015 10k gösteriyodu şuan değişen bir şey yapmadı bu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: cnvrcs

Büyük ihtimalle 17k civarı gelecek. LYS temelim sağlam. 4k'ya çekmek mümkün olur mu MF4 için? Yoksa çok mu abartı bir hedef olur?

LYS'den yapacağın netlere bağlı, ancak şöyle bir şey söyleyeyim mesela YGS'de 5k yapmakla 25k yapmak arasında mf4'e vurunca aslında çok bir fark yok. 5k ve 25k arasındaki 20 binlik fark mf4'te 2 bine falan iniyor. Yani YGS'nin bu alandaki etkisinin çok abartıldığını söyleyebilirim. Ancak hedefin 4 bin olduğu için LYS'de çok müthiş bir performans göstermen gerek. 3 ay boyunca geceni gündüzüne katıp ders çalışmalısın.
  • 2014 un aynisi geldi sinav 2014 ten kolay değilmiydi yok mu 96 lilar bir el atın

• Valla 2014 den zordu 14 15 16 17 ye girdim 2016 kolay öteseydi 4126 oldum bu sınavda 122 5 netim var

• Matematik netlerinizi 4-5 net arttırarak 2016'ya uygulasak daha mantıklı olmaz mı Türkçe Fen ve Sosyalleri çok yakındı 2 sınavın belki sosyali 1-2 net aşağı çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dikten inen dikme -- 13 Mart 2017; 18:23:23 >
  • Neredeyse 2014 ile aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.