arkadasım düpe diildir.düpe diip senden ucuza almaya calıscaktır.sana bana sat dio mu ? bu arada hayırlı olsun ii takas
aldığım adam değil ama 1-2 kişi denedi onu bende emin olmadığım için vermedim relog yap item normaldesilinir ama varsa silinmezse normaldir dedi bir arkadaşım içimi rahatlattı itemd uruyo hala
silinmez heralde dimi girip çıktımda yine duruyo item kafama takıldı çok fena sıyırcam şimdi
bence sen onu ucuza aldıysan normal piyasa fiyatına sat sonra tekrar alırsın kendine en azından içindeki şüphe ortadan kalkar
quote:
Orjinalden alıntı: TurnBack
bence sen onu ucuza aldıysan normal piyasa fiyatına sat sonra tekrar alırsın kendine en azından içindeki şüphe ortadan kalkar
öylede eğer dupe değilse de elimden çıksın istemiyom çok istiyodum hb
quote:
Orjinalden alıntı: EveryThing İs A Lie
quote:
evet tekrar alabileceğin bir fiyata sat bence
quote:
quote:
sen bu gece uyuyamassın da birlikte sabahlarız senle
adam kazıgı yedigini anlıyınca atmıstır sana moraline bozmak icin yoksa proglamla dupe olmaz bildigim kadarıyla
quote:
quote:
quote:
sen bu gece uyuyamassın da birlikte sabahlarız senle
item dupe olmasında her sabah sabahlarım sizle
programla dupe mi iyice saçmalamış
değildir kardeş kafanı yorma oyununa bak
Kim düpe diyorsa desin boşver almışsın işte güle güle kullan ayrıca sh ile hb 6 arasında fazla farkda yok takma kafana kullan düpe felan kalmadı ..
Programla dupe olmaz o yüzden için rahat olsun
Güliyimmi ağlayımmı artık bilmiyorum.. Bizim insanımız ne kadar saf.
bu programla dupe yi üçüncü kez duyuyorum önceleri geyik diyodum ama son zamanalrda dandik itemlere (+6sh dandik mi demeyin +6hb ye göre dandik) verilen süper itemler gözümden kaçmıyor.. daha dün iron bow +8 e roc vereni duyduk ondan önceki gün +7ii ye ske belt.. yok eğer item silinmiyor ise neden değerinden satmıyolar siliniyo rise basbas bağıran daha neden çıkmadı.
Dupe Cikmasinda
iteM dupesi yok su an BUS'a bisi diyemem ama..
ne dupesi ya eğer dupe şuan olsaydı pazarda bitane item kalanakadar herşeyi çekerlerdi
yoq dupe fln
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
ne dupesi ya eğer dupe şuan olsaydı pazarda bitane item kalanakadar herşeyi çekerlerdi
+1 süper yaklaşım şuanda bus dupesi olacak ve +7cb ler rom lar tezgahta kalacak öylemi
OLEY OLEY OLEY oyuna girdim baktım ve hala hb duruyor İÇİM nasıl rahatladı anlatamam ayrıca 30 m e de lupus pentad aldım sizce nasıl manes te iyi mi +5ss ve +1 ms de yanıma kar kaldı onları satıp takı olarak ne alsam diyorum.birde +8 fabric üstlük yaptım char nerdeyse tmm takılarda biraz yardım isticem sizden
dupe değildirde imzanda 4 adet rezim var en fazla 1 tane olması lazım ceza yemeden uyarayım dedim