Şimdi Ara

İNANILMAZ BİŞEY YA !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GEÇENERDE SANAYİDE YAĞ DEĞİŞTİRİRKEN ÖN KAPUTU KAPATTIK ODA NESİ !!!! ÇOK SEVDİĞİM CLİOMUN KAPUTU İÇİNE GÖÇTÜ DELLENDİM YA KAPUTUN NAZİK OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA BU KADARINA PESS !!! NEYSE ÇEKİÇLETİP BOYATICAZ ARTIK

• nasıl yani aracın kaputunu kapatırkenmi göçtü yoksa kapatmadan önce biryeremi çarptı yoksa üstüne çokmu bastırdınız?
  • sadece tamirci üzerine bastı kapatırken , aslında yukarıdan belli bir mesafeden bırakılacakmış
  • dostum, imzanda yazmissin ya;
    ekonomi + performans = iyi araba diye

bunlar basina hep o ekonomi isinden dolayi geliyor
    arabayi ureten fabrika malzemeden ekonomi yapiyor
  • kardes gecmis olsun, her teslimatta bu konunun defalarca ustunde durulur ve hatta musterinin yanında kaputun yukarıdan nasıl bırakılacagına dair uygulamada yapılır, malzemeden kacmaktansa burulabilen dolayısıyla darbe emebilen malzeme kullanmak diyelim, guvenlik esas
  • çok bilenlere gıcık oluyorum kime neki anlamıyorum herlesin sorunu kendine....
  • ŞİMDİ CLİOYU KÖTÜLEMEYE GEREK YOK ZATEN TÜRKİYENİN EN ÇOK TUTULAN VEDE EN SORUNSUZ ARACI BENCE TOYOTA BİLE HALT ETMİŞ Bİ CAM KRİKOSUNA 550 YTL VEREN ARKADAŞIMI HATIRLIYORUM ,, İMZAMINDA HER ZAMAN ARKASINDAYIM ,ASIL MESELE BİZİM ANZOLOT TAMİRCİNİN KAPUTUN NASIL KAPATILACAĞINI BİLMEMESİNDEN KAYNAKLANIYOR , BİZDE 76 RENO TS VARDI HATIRLIYORUM KAPUTUN ÜSTÜNDE ZIPLARDIK AMA YENİ ARABALARIN KAPORTALARI HEP AYNI NAZİK KULLANIM İSTİYOR , TAMİRCİLERDE BU KONUDA EĞİTİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan50 -- 30 Aralık 2006; 8:44:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canını, çoluk cocuğunu seven Euro NCAP yıldızı olmayan araçlardan uzak dursun.

quote:

Orjinalden alıntı: tufan50

GEÇENERDE SANAYİDE YAĞ DEĞİŞTİRİRKEN ÖN KAPUTU KAPATTIK ODA NESİ !!!! ÇOK SEVDİĞİM CLİOMUN KAPUTU İÇİNE GÖÇTÜ DELLENDİM YA KAPUTUN NAZİK OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA BU KADARINA PESS !!! NEYSE ÇEKİÇLETİP BOYATICAZ ARTIK
  • Zaten kazada bizi kaputmu koruyacak? Coğu aracın çamurlukları bile kompozit artık. Bunlar kağıt gibi buruşup gider. Önemli olan şasidir. Şasinin de sağlam kalması pek istenmez aslında. Çarpışma şokunu kademeli olarak kendi üstüne almalı ve burulmalıdır. Bu burulma ve sağlamlık dengesini iyi sağlayan araçalar yıldızları topluyor. Hatırlarım eski chevy ler tank gibiydi kazada hiçbişy olmazdı ama içindeki insanlar haşat olarak çıkardı araçtan. Şoku araç değil içindekiler emerdi çünkü...

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

Canını, çoluk cocuğunu seven Euro NCAP yıldızı olmayan araçlardan uzak dursun.

yıldızla kaput alakasız olmuş...

smartın da kapısı parmakla iterek lakır lakır oynatılabiliyor, kapıya falçatayla iki dakkada pencere açmanız mümkün, maşrapa pilastiğinden yapılmış sanki, ama mersoyla meşhur çarpışmasını herkes görmüştür...
  • adama ödetseydimn bari hasarı hatta ben olsam orjinal kaput aldırırdım adama
  • quote:

sadece tamirci üzerine bastı kapatırken , aslında yukarıdan belli bir mesafeden bırakılacakmış

üzerine basılınca o kaput öle oluorsa allah bilir carpınca nolcak allah kimsenin başına vermesin reno bu işi yapamıo die cok söledim ne de olsa fransız
  • quote:

Orjinalden alıntı: karleone

quote:

sadece tamirci üzerine bastı kapatırken , aslında yukarıdan belli bir mesafeden bırakılacakmış

üzerine basılınca o kaput öle oluorsa allah bilir carpınca nolcak allah kimsenin başına vermesin reno bu işi yapamıo die cok söledim ne de olsa fransız

esas senin gibilere

• quote:

Orjinalden alıntı: djoz

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

Canını, çoluk cocuğunu seven Euro NCAP yıldızı olmayan araçlardan uzak dursun.

yıldızla kaput alakasız olmuş...

smartın da kapısı parmakla iterek lakır lakır oynatılabiliyor, kapıya falçatayla iki dakkada pencere açmanız mümkün, maşrapa pilastiğinden yapılmış sanki, ama mersoyla meşhur çarpışmasını herkes görmüştür...

maşrapa plastiği çok iyi yaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: kudal

quote:

Orjinalden alıntı: karleone

quote:

esas senin gibilere

neden noluyoki şimdi

• konuyu bilenlerde başka oluyor canım,doğrusuda bu,dikkat edilirse şimdiki araçlarda kaportanın incelmesine karşın ağırlıklar arttı neden acaba,tabiki aracın -özellikle yaşam alanı- güvenliğini sağlayan, aracı ayakta tutan taban,şasi ve direkler ile takviye elemanları sayesinde. kaporta kalın da olsa incede olsa ufak tefek çarpışmalarda mutlaka tamir görecektir.kaportanın incelmesine rağmen niteliği yükseldi,(ful galvaniz,kontrollü burulma,kıvrılma gibi.)
    quote:

Orjinalden alıntı: OzOz83

Zaten kazada bizi kaputmu koruyacak? Coğu aracın çamurlukları bile kompozit artık. Bunlar kağıt gibi buruşup gider. Önemli olan şasidir. Şasinin de sağlam kalması pek istenmez aslında. Çarpışma şokunu kademeli olarak kendi üstüne almalı ve burulmalıdır. Bu burulma ve sağlamlık dengesini iyi sağlayan araçalar yıldızları topluyor. Hatırlarım eski chevy ler tank gibiydi kazada hiçbişy olmazdı ama içindeki insanlar haşat olarak çıkardı araçtan. Şoku araç değil içindekiler emerdi çünkü...

Saygılar...

• clio eknomik bir araba o yüzden fazla sağlam değil tabikide ama siz bi clio böyle diye çamur atıyorsunuz renaulta fiatın bütün arabaları böyle nerdeyse ncapa bile sokmaya korkuyor mesela palio doblo albea renault ise sokmadığı araçlar çok az ama soktuklarıda 5 yıldızla çıkyor megane laguna vel satis ve diğerleri
  • megane-1 [4 yıldızı var!]

adres şU

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=41

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

clio eknomik bir araba o yüzden fazla sağlam değil tabikide ama siz bi clio böyle diye çamur atıyorsunuz renaulta fiatın bütün arabaları böyle nerdeyse ncapa bile sokmaya korkuyor mesela palio doblo albea renault ise sokmadığı araçlar çok az ama soktuklarıda 5 yıldızla çıkyor megane laguna vel satis ve diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 30 Aralık 2006; 23:43:42 >

• RENAULT DEYİLMİ HİÇ ŞAŞIRMADIM. BU EKSİLERİ GÖRÜYOSUNUZ VE HALADAHA RENAULT ALIYORSUNUZ ANLAMIYORUM. SANIRIM İNSANLAR PROBLEM YAŞAMAKTAN HOŞLANIYOR
  • 4 aylık toros ve 3 senelık broadway sahıbı olmamla reno kabusu yasadım sattım kurtuldum. renonun en sevdıgım ozellıgını ıse satarken yasadım arkasından donupte bakmadım bıle. araba dedıgın ya alman ya japon olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.