Şimdi Ara

İnanılmaz cirkinim ne yapmam lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

olabilir, gayet normal.

güleryüzlü çekmişsin. hayatla barışıksan sorun yok.

bu forumu hemen bırak. hayata küstürürler bunlar adamı, herkes kendileri igib isyankar ergen olsun isterler. ama olmayın öyle.

• Çirkin değil kilolusun. Bir arkadaşım vardı ben gençken keşke resmi olsaydı da sana gösterseydim. Çok benziyorsun ona. Senin zayıf halin sadece. Bir de özgüven farkınız var. O, kendisini olduğu gibi kabul edip, görece fiziksel zaaflarını, karizmasıyla, konuşmasıyla, entellektüel tavırlarıyla çok rahat kapatıyordu. Arkadaş çevresi de gayet vardı, kız arkadaşları da.

Yani diyeceğim kötü durumda değilsin. Yaparsan sen kendine kötülük yaparsın. Biraz zayıfla, biraz özgüven ve kendine bakma ile gayet de olursun sen.

• Kilolusun dostum spor yap duzelirsin ama baya ağır spor yapman lazım günde 10 km yürümek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin olduğunu düşünmüyorum ama hayatı salıvermişlik var gibi. Herkes söylemiş zaten spor şart, hem zayıflamak hem şekillenmek için. Ayrıca güzel bir kuaför de şart şöyle sana yakışacak güzel bir saç stili oluşturacak. Giyime de özen gösterirsen(göstermiyorsun demiyorum çünkü bi fotoyla anlayamıyoruz) bu iş tamam haftaya gel başla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.