Şimdi Ara

İnanılmaz F/P Laptopu Lenovo V330 ( i5-8250U, 8G, 1TB+128GB, Radeon 530) ~2300TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
6
Favori
59.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: e6750

O saydığın özelliklerde bu fiyatın altı laptop varsa link at kardeşim. caz yapma bir işe yara

aynen hocam,550.-usd ssd'li ,son nesil işlemcili,8 gb ram olan,lenovo türkiye garantili 6 taksit bir ürün varsa paylaşsınlar ,ips ekranlar 3.000.-tl den başlıyor ve içinde ssd yok,gelince ürün hakkın da deneyimlerinizi belirtirseniz sonraki indirimde de bana kısmet olur,tşk.

Hocam yanılıyor da olabilirim ama doların 4tl altına düşmesi bu saatten sonra çok zor.
    4.25 yıl sonu öngörüleri var.
    Bu laptopın 550 dolar altında bir fiyatla ülkeye gelmesi lazım ki satıcı kar yapabilsin. Dün gördüğümüz fiyat aslında satıcı için muhtemelen zararına bir satıştı, ve aradaki farkı "günün fırsatı" muhabbetiyle muhtemelen n11 karşıladı. Doların bu seviyelerde olması elektronikte uygun fiyatların sürekli yukarı çekilmesi demektir. Yol yakınken ihtiyaçlarınızı karşılayan uygun fiyatlı bir laptop almanızı tavsiye ederim. İhtiyaç yoksa zaten almayın, kriz kapıda, devir tasarruf devri. :)
    Saygılar.

• Ben günün indiriminden bir gece önce almıştım. Aynı satıcıdan kupon ve puanlarla 2330 tl ye gelmişti. Şimdi V330' dan yazıyorum. Uzun süredir taka tukalarla idare ettim. Gerçekten bu cihaz bana çok iyi geldi, gelecek... Kutuyu açtığımda önceki gibi bir sürücü dvdsi falan aradım. Sanırım onlar çok eskide kalmış. Cihazı lenovo nun cihaz tanıma programı olan LSBSetup ile kaydettirdim garanti süresi "Garanti Kapsamında821 gün kaldı" şeklinde bir mesajla karşılaştım. Ürünün garantisi normalde 2 yıl değil mi arkadaşlar? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu arada bu aşağıdaki ultrabay battery denilen yedek bataryadan çıkmıyor arkadaşlar kutunun içerisinden bilginiz olsun.

http://www.ebay.com/bhp/ultrabay-battery

• Alan arkadaşlardan SSD hızı, pil Mah bilgisi ve ortalama kaç saat gittiği, ekran parlaklığı görüş açıları, ısınma, ekran kartı performansı gibi bilgi alabilsek de biz de alsak. Hiçbir yerde incelemesi yok bu serinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 29 Mart 2018; 12:10:51 >
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    dün akşam cihaza windows 10 kurulumu yaptım. 9-10 sn.de açılıyor bilgisayar.
    ekran da beni rahatsız eden bir durum olmadı. hafta sonu detaylı bakıp cihazla bilgi verebilirim diye düşünüyorum.
  • ocurazz kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını ben de test etmedim. Zaten çok da anlamam. Ancak tüm sürücüleri yükledim. Özellikle BIOS Flushingden sonra Windows 10 pro 64 bit 3-4 sn. açılıyor. Ekran parlaklığı iyi ancak ben IPS ekran çok kullanan hatta karşılaşan bir insan da değilim. Bu nedenle eski takatukalara göre çok fark var. 1920 px çözünürlük bir harika gerçekten.

Bir garip durum yaşıyorum. CPU-Z programı işlemcinin kodunun Kaby Lake olduğunu söylüyor. Kaby Lake 7.nesil diye biliyorum. Ya programda bir sıkıntı var. Anlamış değilim bunu biraz araştıracağım.

Ayrıca şunu belirteyim RAM'ler 2133 Mhz değil 2400 Mhz. Zaten lenovonın sitesinde de aynı şekilde 2400 Mhz. olarak görünüyordu. Ancak tüm satan distributörlerin ürün özellikleri sayfasında 2133 mhz olarak gösterilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 29 Mart 2018; 11:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Ekran kartını ben de test etmedim. Zaten çok da anlamam. Ancak tüm sürücüleri yükledim. Özellikle BIOS Flushingden sonra Windows 10 pro 64 bit 3-4 sn. açılıyor. Ekran parlaklığı iyi ancak ben IPS ekran çok kullanan hatta karşılaşan bir insan da değilim. Bu nedenle eski takatukalara göre çok fark var. 1920 px çözünürlük bir harika gerçekten.

Bir garip durum yaşıyorum. CPU-Z programı işlemcinin kodunun Kaby Lake olduğunu söylüyor. Kaby Lake 7.nesil diye biliyorum. Ya programda bir sıkıntı var. Anlamış değilim bunu biraz araştıracağım.

Ayrıca şunu belirteyim RAM'ler 2133 Mhz değil 2400 Mhz. Zaten lenovonın sitesinde de aynı şekilde 2400 Mhz. olarak görünüyordu. Ancak tüm satan distributörlerin ürün özellikleri sayfasında 2133 mhz olarak gösterilmiş.

CPUZ nin son güncel mart sürümünü güncelledim, coffe lake döndü. Problem yok.

Cihazla ilgili görüşlerinizi dört gözle bekliyoruz :)

Cihazı deneyimleyip olumsuz bir durum gözlemleyen var mıdır? Bazı cihazlarda kronik bazı problemler oluyor, böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
  • hem doların fırlaması hemde dram ve nand çiplerdeki fiyat uçuşları çöp cihazların adını f/p yaptı çok kötü bir vaziyette piyasa
  • Cihazın hiçbir yerde incelemesi bulunmamakta. Alırken hayli tereddüt içerisinde hareket etmiştim. Şimdi bakıyorum, yine cihazın hiçbir yerde incelemesi bulunmamakta. Bu nedenle siteye kayıt oldum.

Sormak istediğiniz konuları bana yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum. Cihazı kardeşim için aldığımdan günlük kullanımına dair bilgim kısıtlı. Ama sorun değil, talep çok olursa bir gün boyunca kullanırım. Cihazla genel etkileşimim 5-6 saat oldu ki bu da bazı şeyleri söylemek için yeterli bir süre.

Öncelikle cihazın kasa kalitesi oldukça hoşuma gitti. Renk olarak koyu/siyah tonda, fırçalanmış metal görünümünde. Sanırım oldukça sert bir plastik kullanılmış (metal değil diye biliyorum) ama hissiyatı kesinlikle metal olabileceği yönünde insanı şüpheye düşürecek kadar başarılı. Özellikle dikkat ettiğim bir husustu bu. Keza Asus, HP ve Lenovo Ideapad serilerinin kendi fikrime göre ucuz yahut uyumsuz görünümleri beni rahatsız ediyordu. Sözgelimi Ideapad'ın kasa rengi ve ekran çerçevesindeki renk arasındaki uyumsuzluk benim için oldukça rahatsız edici.

V330 bu açıdan tatminkar. Hem güzel bir kasa kalitesi sunarken hem de renk uyumu olarak kaliteli bir görüntü ihtiva ediyor. Cihazın inceliği de hoşuma gitti. Kıyas yaptığım cihaz olan Z5070'e göre daha ince. İkisi de 15.6" olmasına rağmen ekran çerçevesinin ekonomik kullanımı ile ekran oranı aynı kalırken boyut düşürülmüş. Bu durumun yeni tüm cihazlara hitaben geçerli olduğu düşünülebilir. Bir fikrim yok ama benim gibi eski nesil 15.6" laptop kullananlar farkı kıyaslamaları dahilinde göreceklerdir.

Cihazın trackpad kısmı gerçekten kötü. Ama bunu söylerken daha önce (z5070 kullanırken trackpad kullanmadım.) kullandığım Macbook Air 2017 ve şu anda kullandığım Thinkpad x270 serisine göre kötü bulduğumu belirtmem lazım. Benim gibi fare kullanımını sevmeyen insanlar için trackpad gerçekten sorun çıkaracak. Ama sanırım bu konuda tatminkar bir sonuç istediğinizde fiyat bandı 3000 üzerine çıkıyor gibi.

Ekran Full HD ve görüntülerin keskinliğini beğendim. TN panel olduğu için IPS panele göre renkler canlılığını yitirmiş gibi görünmekte. Lakin daha önce IPS panel kullanmadıysanız ve yan yana kıyas yapmazsanız ekran size canlı gelecektir. Alışkanlık meselesi. TN panelin standartları içerisinde ise kaliteli bir ekranı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Ve tabii ki 720p ve 900p ekranlara göre zaten bariz kaliteli olduğunu unutmamalı. Ekrana dair görüş açılarını test ettiğim zaman size ayrıntılı şekilde döneceğim. Ekstra bir program vb. test yolu varsa iletebilirsiniz.

Cihazda yüklü gelen ssd oldukça hızlı. Sistemi kurduğunuzda ve temel programları yüklediğinizde (Adobe uygulamaları -beş adet- ve birkaç oyun -ortalama 30gb yer kaplamakta- ve çalışma dosyaları ile) 70gb yer kalıyor size. Bu yeri yeterli buldum. Lakin oyun oynayan bir insansanız yahut yüksek miktarda veri depolayan işlemler yapıyorsanız yetersiz kalacağı açık. Bu durumda 1TB diskin içerisine bazı oyun ve dosyaları taşımanız gerekecektir. (Steam içerisinde oyunlar için özel saklama alanları seçebiliyorsunuz)

Sistem yaklaşık 5-7 saniye arasında açılıyor. Ama sistem sorunlu. Windows 10 sorunları kesinlikle fark edilir. Sözgelimi GTA IV loading ekranı yarım saat geçmesine rağmen yerinde saydı ve bu durumun öncül kaynağının w10 olduğunu tatbik ettim. Bazı oyunlarda ciddi fps düşüşleri oluşuyor eğer hdd içerisinden açılırsa. Bu durum ilginç geldi zira her oyun için oluşmadı. HDD ise 5400rpm 1TB olduğundan yalnızca depolama için mantıklı. Tabii windows 10 dışında bir sistem kuracaksanız diski daha verimli kullanabilir.

Readon 530 testleri internette mevcut. O yüzden fazla bir şey beklemeyin. O testlerde yer alan fps değerleri civarında siz de fps alacaksınızdır. 8.nesil işlemci 4 gerçek 4 sanal toplam 8 çekirdek ihtiva ettiğinden bu hızı cihazı kullanırken yaşıyorsunuz. Sözgelimi şu anda bu mesajı yazarken Thinkpad x270 kullanıyorum ve 7300U (pro diye geçen normal 7200u dan fazla farkı olmayan) işlemci var. Gündelik işlerde özellikle sıkıntılı W10 sistemi üzerinde yaşadığım bazı takılma ve sorunları bu cihazda yaşamadım.

Kasada gündelik kullanımda fan sesine ve hdd sesine ise rastlamadım. Ama bu hususta gece kullanmadığımı belirtmem gerekli. Ayrıca klavyesini kendi fiyat aralığında başarılı bulmama rağmen Thinkpad veyahut Macbook ile karşılaştırdığımda başarılı bulmadım. Doğal olarak gerçekleşen bu kanıda ise özellikle tuşa dokunduğunuzda hissettiğiniz dokunma tepkisini yetersiz kılan tuş derinliği olarak adlandıracağım niteliğin yetersiz olması etken oldu. Bu oyunlarda da sizi zorlayacak bir durumdur. Ama bu fiyat aralığında diğer klavyelere baktığımızda ise onlar da bu ve benzeri sorunların olduğunu belirtmem gerekli. Hatta kendi fiyat aralığında özellikle başarılı buldum. Bu husus biraz da kişisel olduğu için deneyime tabii. Lakin Ideapad klavyesi ile kıyas yapmanızı önermem zira aynı değiller. Daha farklı ve bence V330 daha başarılı. Oyun için sıkıntı olacağını söylemiştim ve eklemem gerekir ki; bu hususta "oyuncu notebook"u hariç cihazlar benzeri sıkıntılar doğuracaktır. Ve zaten cihaz belli oyun tarzlarına izin vereceği (light gaming, casual gaming vb.) için sizin de "hardcore gamer" olmadığınızı düşünüyorum. Bu hususta bu klavye rahatsız etmeyecektir.

Cihazda eklememi istediğiniz cihazın fotoğrafı, donanımsal test (lütfen program adıyla iletin) ve özel durumları sorabilirsiniz. Hepsine yardımcı olmaya gayret ederim. Ayrıca bu olumlu bir inceleme zira cihaza karşın fikrim de oldukça olumlu. Dolayısıyla objektif olma gayem ve iddiam mevcut değil.

Son olarak:

7.nesil işlemciler gündelik işlerini hala başarıyla sağlarlar. Bu durum 6.nesil işlemciler için de çoğu kez doğru. Ne var ki, 8.nesil işlemcilerin performans olarak i5 7300hq ile yakın ve 7.nesil U serisi işlemcilerden dikkate değer oranda hızlı olduğunu biliyoruz. Ve bu fiyat aralığında ssd ve 8gb ram özelinde düşünecek olursak:

kesinlikle yer yer 2300e düşen bu cihaz varken, 7.nesil işlemcili cihaz alınmamalıdır. 2050 civarına yer yer düşen DELL marka 8.nesil işlemcili (4gb ram, ssd yok) laptop dahi daha ileriye dönük bir işlem olacaktır. Tabii eğer ekran IPS ve 256 SSD varsa bu kıyasta biraz daha denge sağlanır ama bu fiyat civarında (2000-2500) bu dengeyi sağlayacak laptop göremedim. AMD A10 ve A12 serisi işlemciler ise kıyas dahi tutmaz olduğundan eliyorum.

Bu nedenle eğer hardcore gamer değilseniz:
    Yani yeni çıkan üst düzey grafikli oyunlara dair isteğiniz sınırlı yahut yoksa,
    FIFA yahut FM serisi gibi nispeten basit grafik işlem gücü isteyen oyunlar ana hedefinizse
    Eski oyunlarla takılmayı seviyorsanız (COD MW3, Skyrim gibi)
    bu cihazı değerlendirebilirsiniz.

Aksi durumda sizi üzecektir. Ve hatta mx150 dahi (2950tl civarına çıkmanız gerekmekte FHD için, yahut 720p de Acer ve IP320 var 2500 civarında) fazla vaat sunmaz size. Ama tabii idare eder. Tavsiyem yer yer 3000tl civarına düşen ASUS FX553VE cihazına yönelmeniz. 1050Ti olduğundan sizi tatmin edecektir.

Diğer durumlarda ben cihazdan oldukça memnunum. Sizin dönüşlerinize, arzu ve taleplerinize binaen cevaplar vermeye gayret edeceğim. Lütfen istediğiniz soruyu sormaktan çekinmeyin. Ve son defa tekrarlamak gerekirse bu objektif bir inceleme değildir. Zira cihazı beğendim ve klavye hissiyatı, ekran kalitesi gibi kişisel zevke dayanan unsurlarda da bu beğenimi yahut eleştirimi belirttim. Bu durumda objektif olmayı iddia etmek gülünç olacaktır. (sRGB ve sAdobe değerlerini ölçecek ekipmanım olmadığından ötürü sözgelimi)

• @walterwater,inceleme için teşekkür ederim,f/p olarak hele de bu kurlarla oldukça başarılı bir ürün olmuş..
  • walterwater kullanıcısına yanıt
    Kasa kalitesi konusunda katılamıyorum maalesef. Dün sabah teslim aldım, altına bakayım diye ters çevirdim ve sonrasında üst kapakta çizik oluştuğunu gördüm. Bu kadar da narin malzeme kullanılmaz, ucuza kaçmışlar.
    7 yıllık toshibamın taş gibi kasasının yanında resmen plastik leğen gibi geldi.

Bazı arkadaşlar hdd sesinden şikayetçi olmuş ama sanırım onlar hep yeni cihaz kullanmış. Bu cihaz aslan gibi kükreyen emektar toshibamın yanında masum ceylan gibi. O kadar sessiz ki rahatsız oldum. Arada bir ben buradayım dese fena olmayacak.

Oyun performansını bilmiyorum, oyun oynamam. Oynayacak olsam gider oyun konsolu alırım, bana çok anlamsız geliyor laptopta oyun muhabbetleri kusura bakmayın. Gidip binlerce lirayı oyun için gömmek nedir onu da anlamıyorum.

Daha bir akşam kullandım benim görüşüm şu an için olumlu. Dün gece uyuyamadım arkadaşlar. Kullanması o kadar zevkli ki başından kalkamadım. Açılış kapanış hızları da çok iyi. Hafif, şık ama narin. Hor kullanmayın üzebilir.

Bu paraya alınır mı? derseniz. Arkadaşlar iphone x 5 bin tlnin üzerinde sanırım.
    Ben 4600 tlye bir telefon (oneplus 5t 128gb) ve bir laptop aldım. İkisi de ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Oyun ihtiyacım olsa gider ps4 alırdım, eder 5600 tl. Anlatabiliyor muyum mantığımı?

Yetişkin bir dh ölücüsü maksimum faydayı minimum fiyata alan kişidir.
    Iphone'da fırsat kovalayan adam bir zahmet dh ölücüsüyüm diye dolaşmasın ortalıkta.

Konu nereye geldi ya

• Arkadaşlar genel olarak soruyorum. Ben deki cihazda 1 TB' lık 5400 RPM'lik diskten geldiğini düşündüğüm, arada sırada ve devreye girdiği anda çıkan bir ses var. Biz eski cihazlarda ve masaüstlerinde buna sorun gözüyle bakardık. HDD kafası sesi. Cıkıttt...tarzında bir ses...Sadece 1 kez yapıyor. Ben böyle bir sessiz laptop ya da masaüstü hiç kullanmadığım için hdd sesini zaten duymam mümkün değildi. Çok nadir diskte sorun olduğunu düşündüğümüz zaman 3.5'' lik disklere kulak verirdik zaten bu kafa sesi devamlı olursa hdd arızalı olur kaldırır atardık.

Bu ses beni tedirgin ediyor. Maxblast gibi bir programla badsector yada sağlamlık testine sokup sokmamayı iyiden iyiye düşünmeye başladım. Siz de durum nedir?

Bir de şu dikkatimi çekti. Aygıt yöneticisinde bir eksik sürücüm var. Onu buluyum donanım kimliğinden indiriyim hallediyim derken, hiç ihtimal vermediğim hatta hala vermediğim bir olayla karşılaştım. NVM Express... Bu cihazdaki SSD' nin NVMe olduğunu hiç sanmıyorum. Cihazın lenovo daki özelliklerine baktığımda SATA arabirimi olarak görünüyor. Diğer üst sınıf cihazlara baktığımda NVMe yi görebiliyorsunuz ama bunda NVMe arabirimi var da boşta mı acaba derken, Disk Sürücüleri bölümünde de NVMe Samsung MZVLW128 olarak görünüyor. Bu arabirim var ise bu laptop bir harika.

http://prntscr.com/iylb40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 30 Mart 2018; 19:46:59 >

• kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Evet, nvme var. Disk sorunu genel bir durum. Kimi cihazlarda sorun daha yüksek boyutta olurken kimilerinde daha makul. Servise verildiği zaman lenovo içindeki diski değiştiriyor ve kimi insanlar bunun çözüm ürettiğini belirtmişler. Rahatsız edici boyutta ise servise verebilirsiniz yahut henüz cihaz yeni olduğundan sanırım iade de alabiliyorsunuz. Bahsettiğiniz sesi henüz ben duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Arkadaşlar genel olarak soruyorum. Ben deki cihazda 1 TB' lık 5400 RPM'lik diskten geldiğini düşündüğüm, arada sırada ve devreye girdiği anda çıkan bir ses var. Biz eski cihazlarda ve masaüstlerinde buna sorun gözüyle bakardık. HDD kafası sesi. Cıkıttt...tarzında bir ses...Sadece 1 kez yapıyor. Ben böyle bir sessiz laptop ya da masaüstü hiç kullanmadığım için hdd sesini zaten duymam mümkün değildi. Çok nadir diskte sorun olduğunu düşündüğümüz zaman 3.5'' lik disklere kulak verirdik zaten bu kafa sesi devamlı olursa hdd arızalı olur kaldırır atardık.

Bu ses beni tedirgin ediyor. Maxblast gibi bir programla badsector yada sağlamlık testine sokup sokmamayı iyiden iyiye düşünmeye başladım. Siz de durum nedir?

Bir de şu dikkatimi çekti. Aygıt yöneticisinde bir eksik sürücüm var. Onu buluyum donanım kimliğinden indiriyim hallediyim derken, hiç ihtimal vermediğim hatta hala vermediğim bir olayla karşılaştım. NVM Express... Bu cihazdaki SSD' nin NVMe olduğunu hiç sanmıyorum. Cihazın lenovo daki özelliklerine baktığımda SATA arabirimi olarak görünüyor. Diğer üst sınıf cihazlara baktığımda NVMe yi görebiliyorsunuz ama bunda NVMe arabirimi var da boşta mı acaba derken, Disk Sürücüleri bölümünde de NVMe Samsung MZVLW128 olarak görünüyor. Bu arabirim var ise bu laptop bir harika.

http://prntscr.com/iylb40

Evet o ses bende de var hocam. Bu nasıl bir sıkıntı yaratabilir, ciddi bir sorun mu?

• O ses moturun durup yeniden başlamasından geliyor. Güç ayarlarını maksimuma alın. Artık hdd motoru hep dönüyor olacak.

Veya hdtune gibi programlardan AAM ayarını yapabilirsiniz.

Hdd ses çıkarır, içinde motor var. Eğer o kafa bir kez temas etse bidaha hiç çalışmaz. Hatta kafayla yüzey arasına ufak bir toz da gelse o hdd çalışmaz. Bu yüzden içinde helyum, halon gibi gazlar var.

Sanal bellek seçeneğini harddiskten çıkarın. Boştayken okuma yazma olmayacak, yani ikide bir durup çalışmıyacak.
    Açıkcası verilere zarar gelmesin benim için bu ses sıkıntı değil. Zaten öyle çok yüksek bir ses yok. Ancak dediğim gibi bu kadar sessiz bir makinede insanın ister istemez dikkatini çekiyor. Ben kendi açımdan bu kadar sessizliğe alışık değilim. Ürün yeni olduğu için iade vb. düşünmüyorum. Zaten donanımsal bir problem olmadığını belirtmiş arkadaşlar. Ben bazı programları 1tb lik hdd' ye kurdum. İster istemez aktif bu nedenle bu ses geliyor. Ama dediğim gibi çok abartılacak düzeyde değil.
    Bir de şunu sormak istiyorum. Ben açıkcası nvme gibi bir arabirimin var olduğunu ve yapabildiklerinin yeni farkına varan bir kullanıcıyım. Bugün 2000 tl nin üstünde satılan notebookların tümünde nvme var mı? Sata tamamen kalkıyor mu? Yanlış bilmiyorsam m.2 satalar da nvme ile fiziksel olarak aynı. Fark ise tamamen arkadaki mimaride diye biliyorum.

V330 inceleme için yazıyı okuyabilirsiniz...

http://www.bilgisayar.name/donanim-makaleleri/laptop-makaleleri/lenovo/lenovo-v330-inceleme-donanim-ozellikler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 31 Mart 2018; 1:17:32 >

• Cihaza fifa 2018 kurdum. Yüksek kalite full hd ayarlarda oyun kısmen takıldı. Deneyen oldu mu başka? Driver yüklerken bi hata mı yaptım acaba
    Takılması çok doğal, Radeon 530 oldukça giriş seviyesi bir ekran kartı, amacınız oyunsa bu cihazdan uzak durup en azından MX150 ekran kartı içeren cihazlara bakmalıydınız, veya Acer'ın RX540 ekran kartı içeren bir cihazı var, RX540 yüksek bir performans veriyor ve 2100 TL civarına o cihaz alınabiliyor fakat ayarlaması cidden zor, oyunlara harici RX540 ekran kartını gösterene kadar akla karayı seçtiriyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.