ilk defa konturle tel alindigini duydum Carsamba gunu tel alicam 450 ytl ye acaba benden de kontur isterlermii ?
aslında o kadr kolayki o gümrük i$leri ewet kesinlikle tanıdık we bildiin insanla alakalı.. haberleri bile isleseniz annarsınız,1 baskında 10bin telefon bulunuo sizce bunlar nası oluyo tahmin edin? hatta zabıta tanıdıınız warsa onlarada sorun isterseniz onlara gelen hediye bazlı telefonların binlerce katı kapıdakilere gelio.. o kadr bildiim warki bu konuda, söyleyin ne isterseniz getreim dicek kadr tanıorum
ucuz etin yahnisi hakkında yapılan yorumları bilmeyan yoktur her halde aranızda
ben amerikada böyle bi tuzağa düştüm ebayde 250 dolardı adam da powerseller dı güvenip aldık 3 kişi o ara adamın e-bay bilgilerini çalmışlar bizimkisi şanssızlıktı biraz da direk atlamayın böyle şeylere
1 milyarlık telefonu 350 küsür milyona satan adamdan ben şüphe ederim arkadaş
beyler bende 300 milyona mpx220 satıyorum ama, yani çok şık tek sorunu biraz t28 e benzio, siz bana kontor yolliin hemen adresinize yolliim fake falan yok yollıcam söz...
Beyler bilip bilmeden konuşmayalım. Bende gümrükçüyüm ve izin verin işlerin nasıl yürüdüğünü sizlerden daha iyi bilirim. Garantili dediğiniz nokia nın çoğu modelleri ''komik'' fiyatlara gelip yüksek fiyatlara kakalanıyor. Güm. hammalının elinde bile 7610 veya P910i görürsünüz. Yurtdışı firmaları fatura bedellerinin çok altında anlaşmayı yapıp bazı sebeplerden ötürü fatura fiyatlarını yükseltiyor. Aradaki fazla farka razı olan firmanın amacı başka. Bua arada bazılarınızı tebrik ederim durumun bilincinde olanlarda var. Piyasada yüksek fiyata satılmayı bekleyen milyon telefon var. Haaa bu arada konu başlığı olan site saçma bir site o başka...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme