www.mc.programlari.com vewww.ilker.devrimi.com adreslerinde inanılmaz fiyata telefon satıyolar 7610 200 euro, 6600 115 euro we digerleri daha ucuza ama bunda bi iş war ben inanmadım ne dersiniz dostlar..
ya içindeki parça-donanım kalitesi düşük ya da 2.elleri sıfır diye satıyor olabilirler.dışardan kaçak aldıkları telefonların üretim tarihleriyle oynarlarsa 2005 3310 bile bulkabilirsiniz
bi iş war bunda
sonra kafanı böle duvarlara vurmak istemiyorsan alma derim...
hemde garantili diyolar.. ebay ile 2 yl garanti.. cok stoktan dolayı ellerinde kalmıs adamların musteri hizmetleri bile war..
sen bilirsin kardes ama ben olsam almam
dostum bu domates değilki çok stokta kalmaktan koksun çürüsün. senin dediğine göre 7610 360-370 milyon. yurtdişinda bile bu fiyata bulunmaz. kesin bi iş var
sıfır oldugunuda iddia ediyolar bencede bi iş war..
ya bi kere herifler domain bile alamamış bu fiyata o telefonu nası satsın?
evet, daha profesyonel bir siteleri bile yok. bence parayı alırlar sonra sen de üzerine bir bardak su içersin
auhzhau aynen işte 1-2 satış yapsalar düzgün bi site açarlar ya aslında bunlara dava bile açılır ?!
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
evet, daha profesyonel bir siteleri bile yok. bence parayı alırlar sonra sen de üzerine bir bardak su içersin
ayrırca iki siteye de girdim bi anda mckiler_ataturk , mckiler_paradox.zip fln gibi 349689439 tane dl çıktı iptal dedikçe yenisi çıktı
yok lan yokk doru bunlar sadece irandan geliyo teller 0 am airan mali siz bilrisinz garnti olayi da fake yani kapsami kisitli suya muya düsürsen tamir etmiyolar mesela
Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler elime vodafone hollanda kataloğu geçti fiyatlar burdan bile pahalı haberiniz olsun
hemen alıyım başlıkta geçen fiyata
cakallar saglam senaryo kurmuslar biz onlara telefonun ucreti kadar kontor yolluycakmısız onlar da bize telefonu yolluycaklarmıs.bak bak bak... e bayın adını kullanıyolar bide
eee ben şimdi 7610 için boşunamı 590 € bayıldım
HAYİR.. BUNLAR KENDILERINI ZEKI SANIYO :d
adam bir de fotoğrafıonı koymuş inandırıcı olsun diye
en komii bence €Bay yazmış olmaları , gülünç duruma düşmüşler