Şimdi Ara

İNANILMAZ FİYATLAR 7610 200 euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.mc.programlari.com vewww.ilker.devrimi.com adreslerinde inanılmaz fiyata telefon satıyolar
    7610 200 euro, 6600 115 euro we digerleri daha ucuza ama bunda bi iş war ben inanmadım ne dersiniz dostlar..

• ya içindeki parça-donanım kalitesi düşük ya da 2.elleri sıfır diye satıyor olabilirler.dışardan kaçak aldıkları telefonların üretim tarihleriyle oynarlarsa 2005 3310 bile bulkabilirsiniz
  • bi iş war bunda

• sonra kafanı böle duvarlara vurmak istemiyorsan alma derim...
  • hemde garantili diyolar.. ebay ile 2 yl garanti.. cok stoktan dolayı ellerinde kalmıs adamların musteri hizmetleri bile war..
  • sen bilirsin kardes ama ben olsam almam
  • dostum bu domates değilki çok stokta kalmaktan koksun çürüsün. senin dediğine göre 7610 360-370 milyon. yurtdişinda bile bu fiyata bulunmaz. kesin bi iş var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfır oldugunuda iddia ediyolar bencede bi iş war..
  • ya bi kere herifler domain bile alamamış bu fiyata o telefonu nası satsın?
  • evet, daha profesyonel bir siteleri bile yok. bence parayı alırlar sonra sen de üzerine bir bardak su içersin
  • auhzhau aynen işte 1-2 satış yapsalar düzgün bi site açarlar ya aslında bunlara dava bile açılır ?!

quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

evet, daha profesyonel bir siteleri bile yok. bence parayı alırlar sonra sen de üzerine bir bardak su içersin
  • ayrırca iki siteye de girdim bi anda mckiler_ataturk , mckiler_paradox.zip fln gibi 349689439 tane dl çıktı iptal dedikçe yenisi çıktı
  • yok lan yokk doru bunlar sadece irandan geliyo teller 0 am airan mali siz bilrisinz garnti olayi da fake yani kapsami kisitli suya muya düsürsen tamir etmiyolar mesela
  • Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler elime vodafone hollanda kataloğu geçti fiyatlar burdan bile pahalı haberiniz olsun
  • hemen alıyım başlıkta geçen fiyata
  • cakallar saglam senaryo kurmuslar biz onlara telefonun ucreti kadar kontor yolluycakmısız onlar da bize telefonu yolluycaklarmıs.bak bak bak... e bayın adını kullanıyolar bide
  • eee ben şimdi 7610 için boşunamı 590 € bayıldım
  • HAYİR.. BUNLAR KENDILERINI ZEKI SANIYO :d
  • adam bir de fotoğrafıonı koymuş inandırıcı olsun diye
  • en komii bence €Bay yazmış olmaları , gülünç duruma düşmüşler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.