Şimdi Ara

İnanılmaz hayat hikayem ( zenginlikten mutluluğa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zamanki gibi bu sabahta sabat 7 de kalkıp kahvaltı mı yapıp araba bindim ve üniversiteye gittim.Üniversitedeki güvenlikler girişteki kapıyı otomatik kumanda ile açtılar ve bmw marka arabamla içeri girerken bir tanesi bir dk bakarmısın dedi.Hemen arabamın filmli olan camını açtım ve bana mı diyorsun dedim.Evet sana diyorum deyince sen kimsin ki bana sen diye hitap ediyorsun diyerek orada o güvenliğe haddini bildirdim.Bana buradaki otoparkın üniversitedeki hocalara ve çalışanlara ait olduğunu ve öğrencilerin girecemeyeceğini söyledi.Ben daha sonra sağ cebimdeki cüzdanımı çıkartıp bozuk 600 tl yi güvenliğin suratına fırlattım ve yeter mi dedim.O da sağolasın abi yeter buyur geç dedi.Bende tamam haddini bil bundan sonra dedim.Herneyse içeri girdikten sonra tabii ki oradakiler benim bu zengin tavrımdan etkilenmiş olacaklar ki hepsi beni izlemeye başladı.Kızlar deseneniz en az 20 tanesi beni kesiyorlar.Neyse arabamı parkedip araçtan inmeye karar verdim.Aracı park ettim ve kapıyı açtım sol bacağımı dışarı attığımda dalgalı ve uzun olan saçlarımı dışarı çıkartırken inanılmaz bir cazibe saçtığımı farkettim kızlar adeta kendilerinden geçmişlerdi daha sonra arabanın kapılarını kitleyip arabanın anahtarını güvenliğe attım iç dış yıkattır dersten sonra alıcam dedim.İstersen iki tur atabilirsin siz fakirler böyle arabalara binemessiniz dedim.Çok sevindi ve aldı arabayı yıkattırmaya götürdü. Bundan sonra kızlar beni kesmeye devam ederken dalgalı uzun saçlarım ve 190 cm boyumun vermiş olduğu ve kaslı vücüdum bana kattığı cazibe ile sınıfta doğru ilerlerken kızların benim hakkımda konuştuklarını duydum.Ayy ne yakışıklı çocuk ne kadar da zengin ideal sevgili tipi dediklerini hatırlıyorum.Herneyse üstümde en kaliteli kazak mont ve ayakkabı elimde en kaliteli telefon olduğu için her gittiğim ortamda mutlaka dikkat çekerim.Sonunda sınıfa girdim hoca derse girmişti.Tabiiki kapıyı çalmadan girdim öyle bir adetim yoktu. hoca ders anlatmayı kesti bana baktı. dingonun ahırınına mı giriyorsun dedi ben cevap vermedim. hey lan sana diyorum dedi bende argo konuşma hoca moca anlamam dedim. sen ne diyorsun lan dedi. sonra ulan kaç paralık adamsın dedim lan. söyle lan dedim değerin ne senin çıkardım cebimden çek defterimi imzamı salladım al dedim fiyatını yaz sonra defol git bu üniversiteden. sonra baktım mal hoca 500.000 dolar yazmış deftere çeki alıp gitmiş.

tabiki bu olaydan sonra sınıftaki kızların bana bakışları değişti. benim böyle bir insan olduğumu bilmiyorlardı. altımdaki arabayı ve bu kadar zengin oldugumu belli etmemiştim. bu olayldan sonra kızların hepsi yanıma gelip muhabbet etmeye başladı bende. ulan dedim zengin değilken konuşmuyordunuz şimdi mi kıymete geldim dedim onlarda yok canım felan derken defolun lan dedim hepsi dağıldı. daha sonra bir tane kız vardı onun yanına gittim ve ona bayan sizinle akşam yemeğine gidebilirmiyiz dedim. sınıfın en iyi kızlarından bir tanesiydi. neyse ilk başta kabul etmese de sonrada kabul etti. akşam yemeğe gidecektik. okuldan çıktık fakir güvenlik görevlisinden arabayı aldım kızla beraber bindik lüks bir restorana gittik akşam yemeği yedik ordan sonra starbucks kahve içmeye gittik yaklaşık 1200 lira hesap ödedim starbucksta. kıza orada evlenme teklifi ettim ve o da kabul etti daha sonra ertesi hafta evlendik dokuz ay sonra çocugumuz oldu

kız hamile iken okula gidemediği için okuldan geri kalmıştı . bende okulu satın alıp hocaları ayarlayıp eşimin okulunu bitirmesini sağladım. şuan 3 tane çocugumuz var mutlu mesut yaşıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.