Bildirim
İnanılmaz Ucuza AddmeFast Kredisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bırakın addmefast ı en iyisi likeall.org addmefast ta 5000 kredi 48 lira likeall.org da 5000 kredi 10 dolar -
Addmefast kullanıcı sayısı çok daha fazla. -
quote:
Orijinalden alıntı: titwobble
Addmefast kullanıcı sayısı çok daha fazla.
Olabilir ama o beğeniler takipçiler vs vs. sonra geri gidiyor mesela 1000 beğeni yap 500 lere bile düşer belki o yüzden likeall.org. Ve addmefast da ki kullanıcıların nerdeyse hepsi yabancı. -
1.000 beğeni düşse düşse 800'e düşüyor. Addmefast'de çok fazla Türk kullanıcı var. -
quote:
1.000 beğeni düşse düşse 800'e düşüyor. Addmefast'de çok fazla Türk kullanıcı var.
Ama hep böyle düşerse yüzlerce krediniz boşa gitmiş oluyor. -
1.000 kişide 150-200 kişi maximum düşer. o da çok uzun sürede düşer. Ben 7 binliksayfa yaptım kaç aydır hala 7bin -
quote:
1.000 kişide 150-200 kişi maximum düşer. o da çok uzun sürede düşer. Ben 7 binliksayfa yaptım kaç aydır hala 7bin
Sayfanın linkini verir misin? Özelden yada burdan. -
quote:
Orijinalden alıntı: xMajestic
quote:
1.000 kişide 150-200 kişi maximum düşer. o da çok uzun sürede düşer. Ben 7 binliksayfa yaptım kaç aydır hala 7bin
Sayfanın linkini verir misin? Özelden yada burdan.
https://www.facebook.com/Turkiye.Cumhuriyeti.29.10.1923 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xMajestic
quote:
Sayfanın linkini verir misin? Özelden yada burdan.
https://www.facebook.com/Turkiye.Cumhuriyeti.29.10.1923
Addmefast ta 3 yılda o kadar beğeni mi oldu? Mesela likeall.org kullanan arkadaşımın 11 sayfası var hepside 40k üstü hemde 1 yılda falan 3 yılda 120k beğeni olur
-
Sayfayı emekli bi öğretmenden alıp geliştirdim. Kurulum tarihiyle işimiz yok yani. -
quote:
Sayfayı emekli bi öğretmenden alıp geliştirdim. Kurulum tarihiyle işimiz yok yani.
Kaç gündür addmefast ta o sayfayı kasıyorsun? -
O sayfayı kasmayı bırakalı çok oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X