Şimdi Ara

Inatayı kapamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal medyaya ara vermek iyi midir sizce sınav sıkıntım yok bu sene zaten hazırlık okuyacağım.

Az kişiyi takip ediyorum ama reelslere girince zamanım gidiyor baya reels engelleme için bir şey varsa o da olur.

Aslında instayı kökten silmek istiyorum ama üninin toplulukları vb instada aktif eğer silersem bunlardan yana sorun yaşar mıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hazırlıkta olcağım demek yatacağım demek değil topluluklarla iletişime geçtim proje için vb en kötü instaya gidecek zaman onlara ve ingilizceye gider diye düşündüm ama emin değilim

• play/app store'da reels, shorts engellemek için çeşitli uygulamalar var, aratıp kullanabilirsiniz

• Kapat,boş iş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygulamayi sil lazim olursa chromeden gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav senesinin başından beri kullanmıyorum choromedan girip takip isteklerine ve dmlere bakıyorum sadece onun harici boş. Reels bataklığına da batmamış oluyorum hem.

• ben her gün saatlerce kaydırıyom ben bile bağımlı olmadım

• Rollenme gelmiş 2 güne geçer

• Hocam bağımlı olmuşsun işte  

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    Yok ya 1 2 aydır kapatmayı düşünüyordum hatta 2 kez kapadım geri giriş yapınca açılıyor ya ihtiyacım oldu diye geri açtım ama şu chromedan bakma işi iyiymiş kapatıp öyle devam ederim. Sadece zamandan değil sosyal medyada hiç pozitif br durum yok o yüzden ruh sağlığı için de önemli

• Kapatsan bile muhtemelen geri yine açarsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık yetişkin bir insansın. Böyle şeylerden etkilenmemeye çalışman gerek. Kaçmak olgunlaşmana engel olur. Kendini kontrol etmeye çalış. Ancak o zaman istediğin başarıyı elde edersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.