Şimdi Ara

INCA 17' LCd 4ms önerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=88747&productid=bd46856#tablnk

yukardaki LCD ekranı önerirmisniz baya bir araştırdım bütçeme ve özeliklerine göre çok g
    zel b,r ekran gibi duruyor ancak gel gelelim INCA LCd ekranlar için şuanakadar detaylıhiç bir açıklama bulamadım ama yukardaki linkte hemen hemen butun yrumlarda olumlu yorumlar yapılmış .

Sizden ricam 3 gün içinde LCD ekran alacagım viewsonic ve philips te çok iyi ancak bana göre pahalılar bütçemi aşıyor. acaba yukardaki ürünü önerirmisiniz.

sanırım bu ürünü alacagım ancak sizlerinde fikirlerini almak istiyorum taktir ederseniz bende pişman olmak istemeyenlerdenim

sygıyla...

• kesınlıkle uzak dur. oncelıkle ölü pixel garantısı olan monitör al

butcen orta kararsa benq alabılırsın
  • sıfır ölü pixeL garantisi diyor zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ReaLityWorLd]

kesınlıkle uzak dur. oncelıkle ölü pixel garantısı olan monitör al

butcen orta kararsa benq alabılırsın

Zahmet edipte linki bi tıklasaydın Bak adamlar ne diyor 2 YIL GARANTİ SÜRESİ BOYUNCA ( SIFIR ) ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ

Daha öncede bakmıştım bu monitöre bence fiyatına göre gayet iyi
  • FABRİQUE İN CHİNA
  • arkadaşlar biraz pek bilgim yoktur bu konuda ölü pixsel nedir ve ne garantisi oluyo anlamadım bi aydınlatırsanız lütfen!!!
  • öLü pixeL ekranda bir nokta yanıp söner yada simsiyah oLur..Odur..SOnuçta biLiyorsun monitör pixeL'Lerden oLuşmakta..fazla voltaj veya üretim hatasından bu sorunLar ortaya çıkar..Bazen monitörün köşesinde oLur farkına biLe varmazsınız bazen ise tam gözümüzün önünde oLur adamı hasta eder..Bu yüzden her şeye hazırlıklı oLmamız gerekLi ve ölü pixeL garantisi oLan monitörLeri tercih etmeLiyiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum ve gayet memnunum, monitör forumunu araştırırsan bu monitör ile ilgili açılmış konudan daha fazla bilgi alabilirsin. Bu monitörün dvi çıkışlı olanını tercih et.
  • DVI modelini nerede bulabilirim? İsim, telefon ve biliyorsan fiyat belirtebilirmisin?
  • ben hepsiburada.com dan almıştım, onun dışında bilgim yok, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.