Şimdi Ara

inca iap 323rp Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm İnca iap 323rp Aldım Alt katımızdaki dairden çekmiyor.Ben Kurulumunumu Yapamadım Acaba.Çalışmıyor Bi Kurulumunu Nasıl Yapabileceğimi Anlatırmısınız?

• Biraz geç gördüm ama sorunuzu çözebildiniz mi acaba? :)
  • Bende Inca 323rp ap var. hızlı kurulum menusunde repeater olarak giriş yaptıgımda wifi agını seçip şifresini giriyorum. reset atıyor. sonra ip'si değişiyo doğal olarak. (192.168.10.253'ten 192.168.0.15'e donusuyor) orta katta bulunan modemin, üst katta çekmediği bi noktadan deniyorum ağı tekrarlamışmı diye. Sonuç olumsuz. bir de inca-n diye bir ssid cıkıyor ona da bir turlü baglanılmıyor.
    manuel ayarlamak için dokuman da yok. bu arada en alt katta airties'in bi repeateri var. onunla 3 sn'de kurulum yapıp, o bolgeye tekrarlama yapıyor. ayrıca ekstra bi ssid cıkmıyor, inca'nın yaptıgı gibi.
    bu sorun nasıl çözülebilr acaba?!

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: artstick

Bende Inca 323rp ap var. hızlı kurulum menusunde repeater olarak giriş yaptıgımda wifi agını seçip şifresini giriyorum. reset atıyor. sonra ip'si değişiyo doğal olarak. (192.168.10.253'ten 192.168.0.15'e donusuyor) orta katta bulunan modemin, üst katta çekmediği bi noktadan deniyorum ağı tekrarlamışmı diye. Sonuç olumsuz. bir de inca-n diye bir ssid cıkıyor ona da bir turlü baglanılmıyor.
    manuel ayarlamak için dokuman da yok. bu arada en alt katta airties'in bi repeateri var. onunla 3 sn'de kurulum yapıp, o bolgeye tekrarlama yapıyor. ayrıca ekstra bi ssid cıkmıyor, inca'nın yaptıgı gibi.
    bu sorun nasıl çözülebilr acaba?!

Teşekkürler

birebir aynı sorun benim iap323rp'de de var. keşke bir çözen olsa

• theNomac kullanıcısına yanıt
    Sorunu biraz daha açarmısınız. Repeater yapınca LAN kullanarak internete girebiliyormusunuz kablolu bağlantı ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan ile de girilmiyo. bu cihazda kronik bir problem var repeater yapanlar genelde bu şikayeti yaşıyor.

AP yaparak sorun çözülüyor, sadece ağ tekrarlamadığı için "INCA" olarak gözüküyor tek farkı bu.
    AP de interneti cihaza kablo ile sağlamıyormusunuz. Access Point Model çünkü o.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    AP de interneti cihaza kablo ile sağlamıyormusunuz. Access Point Modu çünkü o.

• hayır Wireless olarak iletiyor, ama adı orjinal modemden farklı. INCA-N olarak geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.