Şimdi Ara

Inca IMP-56HD Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Inca IMP-56HD Player Kullanan var mı ? Özellikleri çok uygun,Alan varsa bilgisini paylaşabilir mi ?

http://www.incatech.net/tr/?p=mod.urunler&act=detay&id=212

Inca IMP-56HD  Player

Inca IMP-56HD  Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 12 Mart 2011; 11:26:28 >

•  Inca IMP-56HD  Player
  • Arkadaşlar ürün nasıl?
  • ??????????????????.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usta57

??????????????????.

ürün yeni kulllanan yok gibi. Buradan inceleyebilirsiniz

http://www.chip.com.tr/urun/inca-imp-56hd_3179.html
  • spariş verdim.
  • quote:

spariş verdim.

Yorumlarını Bekliyoruz kardeş,Şimdiden güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ilgileniyorum bu cihazla ancak hakkında pek de fazla bir kullanıcı yorumu bulamadım.
    Acaba marka olarak diğerlerine göre (WD, Dark, Egreat, v.s.) durumu nedir? Satış sonrası desteği, güncelleme yardımı nasıldır? Genel olarak bu markaya güvenilir mi? Özelliklerinin çeşitliliği göz önünde tutulursa oldukça uygun bir fiyatla satışa sunulmuş.

http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-live-record-imp-56hd-mkv-71-dts-wireless-wlan-full-hd-media-player-wireless-adaptor-altin-uclu-hdmi-kablo-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=bd85421&categoryId=112123

Marka hakkında bilgisi olan....?

• marka olarak şunu diye bilirim kablosuz modemini aldım 300 kbps lik masaüstü pc için adaptörü ile arasında max 10m vardır yaa zırtpırt koptu yada çok az çekti %70 falan yani mecburen şimdi kablolu kullanıyorum laptop ilede çok denedim evin her yerinde 5-6 m civarında full onun üstüne 3 çubuk anca kısaca kapsama alanı çekim gücü hiç ama hiç iyi değil...

inca ile ilk tanışmam böyle oldu ama ürün gamı oldukça fazla belki diğer ürünlerinde iyidir...
  • ınca modem ve kamera kullanıyorum yıllardır bi sorun yaşamadım.. yinede iyi incelemek lazım..
  • kurdunmu cihazı nedir ilk değerlendirmen ?
  • arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyorum. ama deneyen yok galiba. özellikleri güzel görünüyor fiyatıda uygun
  • Realtek değil mi?
  • dun sipariş verdim hb dan. pasifik bilgisayar ile görüştüm. Özellikleri gerçekten çok iyi.. mpeg4 ile kayıt yapabiliyor olması çok iyi. Ürün yakın zamanda bimeks ve vatanda da satışa sunulacakmış. 2 hafta olmuş piyasaya çıkalı. chiptede editorün tercihi ödülünü almış
  • quote:

spariş verdim.

Hocam ürün eline ulaştı mı ?
  • arkadaşlar bu ürünü kullanan biri yardımcı olsun lütfen.

cihazı toshiba c 3000 hdready lcd tvde kullanıyorum. kaydettiğim dosyaları sorunsuzca oynatıyor ancak cihazı analog baglantı ile hdsmart receivera bagladığımda görüntü küçülüyor ve hafif titremeye başlıyor. kaydıda bu şekilde yapıyor..
    aynı sorunu yaşayan varmı? çözmek için ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi007

arkadaşlar bu ürünü kullanan biri yardımcı olsun lütfen.

cihazı toshiba c 3000 hdready lcd tvde kullanıyorum. kaydettiğim dosyaları sorunsuzca oynatıyor ancak cihazı analog baglantı ile hdsmart receivera bagladığımda görüntü küçülüyor ve hafif titremeye başlıyor. kaydıda bu şekilde yapıyor..
    aynı sorunu yaşayan varmı? çözmek için ne yapmam lazım.

Arkadaşım cihaz çok yeni olduğundan,kimse fazla bir şey bilmiyor,cihazından bizede bahsede bilirmisin,hangi biçimde kayıt yapıyorsun,çözünürlük nedir ?resim ekleyip,bizi cihazın konusunda bilgilendirirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçarturk -- 27 Mart 2011; 22:52:14 >
  • BU cihaz benim ilk media playerım ve media playerlar hakkında çok fazla bilgim yok. anca forumdan takip ettiğim kadarıyla.. özelliklerini hepsiburadadan görmüşsünüzdür. şu ana kadar tüm özelliklerini denemedim anacak kasası dexonic ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi007

BU cihaz benim ilk media playerım ve media playerlar hakkında çok fazla bilgim yok. anca forumdan takip ettiğim kadarıyla.. özelliklerini hepsiburadadan görmüşsünüzdür. şu ana kadar tüm özelliklerini denemedim anacak kasası dexonic ile aynı.

bluetimes.com adresine bakarsan bu cihazı orada görebilirsin.
  • Selam arkadaşlar ;

Bizler burada tartıştığınız aletin aynısı olan "DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı" kulanıcılarının açtığı topick'te "http://forum.donanimhaber.com/m_46100472/mpage_1/key_/tm.htm" benzer soru ve sorunları tartışıyoruz. Bu topickten'de yararlanabilirsiniz.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi point -- 28 Mart 2011; 19:48:27 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.