INCA IT-DG23 satın aldım cihazı verilen kitapçıkdaki gibi bilgisayarıma tanıttım hiçbir sorun yok.. Aygıt yöneticisinden baktığımda sorunsuz olarak görünüyor fakat;
ProgDVB porogramını açıp Disecq ayarlarını yaptıkdan sonra ;
Q: %1 - P: %52 de sabit olarak kalıyor.. LNB ucunu çıkarıp yeniden programı açıyorum sinyal seviyeleri aynı şekilde görünmeye devam ediyor..
Disecq kullanmıyorum sadece Turksat 3a ye dönük bir uydu kullanıyorum cihaza direk LNB den giriş yapıyorum.. Ne yaparsam yapayım aynı. bir ara P yüzde 60 lara çıktı ama yine sonuç yok. Birde Psu ile alakalık yazıyordu. 450 watt psu aldım yine aynı :). 2 Pc ve 2 tane aynı kartım var.
Bu nasıl bir iş pasifik bilgisayar ı aradım yardımcı olmaya çalıştılar ama onlarda anlamıyor. Bir receiver getirdim ve onun lnb inine Çanaktan gelen kabloyu taktım lnb outtan bir kablo da tv kartının lnb in girişine taktım çok süper çalışıyor. sanırım dijital kart lnb nin çalışması gereken voltajı sağlamıyor.Tv kartının yakmak uğruna bu olayı çözecem:) hatta pc mi bile feda ederim.
psu en az 300 wat olmali
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme