Şimdi Ara

satılık ikey audio M606 stüdyo monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 ay önce hepsi buradadan 650ytlye almıştım,bilgisayarda kullanmaya başladım,ama baktım ki bilgisayar için çok çok fazla,şu an boşta tertemiz çiziksiz,özellikleri aşşağıda..ister sinema,istermüzik ister bilgisayar için bomba gibi bir çift aktif hoparlör...şu anhepsiburadada 438usd+kdv=660ytl....ben nakit olarak 500ytlye veririm,pazarlıksız...

M-606
    M-606 studio monitor, 6,5", 90 W’lık Çift amplifikasyonlu bir cihaz olup çok sıkı ve distorsiyonsuz audio üretimi sağlamak üzere profesyonel berraklık ve keskinlik sunmaktadır. Üstün bağlantı seçenekleri için XLR/TRS/RCA konektörleri, 50 Hz - 20 kHz frekans aralığına sahip ayarlanabilir HF kesme/güçlendirme kontrolü, gürlük kontrolü ve distorsiyonu azaltmak ve ses resmi randımanını geliştirmek için yarık slotlar gibi bir dizi kritik bileşene sahip olmanın gururunu yaşayan M-606, inanılmaz doğallıkta sesler üretmekte ve bu sesleri, hiçbir performans düşüşü olmadan sürdürebilmektedir. Köşeleri yuvarlatılmış, manyetik korumalı ve çarpıcı görünümlü MDF kabini, 6" kırmızı dokuma cam aramid kompozit woofer’ı ve 1" yumuşak kubbeli tweeter’ı da monitor’un şık ve sade zarafetine ek bir katkı sağlamaktadır.
    90 W Çift amplifkasyonlu güç
    - 6" kırmızı dokuma cam aramid kompozit woofer
    - 1" yumuşak kubbeli tweeter
    - Üstün bağlantı seçenekleri için XLR/TRS/RCA konektörler
    - Distorsiyonu azaltan yarık portlar
    - Yuvarlatılmış köşeler ve Kırmızı woofer ile çekici tasarım
    - Manyetik koruma
    - Gürlük (volume) kontrolü
    - HF Kontrolü
    - Güç göstergesi
    - Boyutlar: 12.7” x 9” x 10.5"
    - Ağırlık: 9.4 kg

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.