Arkadaşlar Mouse alıcam, İnternetten uygun fiyata Inca IWM-121 RMB Kablosuz Nano Mouse modelini gördüm, sizce nasıl? almalımıyım? Mouse ile genelde internette takılıyorum, bazen oyun oynuyorum, photoshop ile uğraştığım zamanlarda oluyor..
bende aynısı değil ama IVM 700-gl var acayip pil harcıyor..eğer öyleyse uzak dur derim..3-5 tl fazla ver iyi bişey al..
logitech den başkası yalan. ama ne kadar ekmek o kadar köfte tabi :))
karambol324 e katılıyorummm
bu modeli ben de var. harika bir mouse. ergonomiklik, uyumluluk, malzeme kalitesi. süper. tavsiye ederim. logitech'le yarışır.
2 ay kullanırsın sonra küfretmeye başlarsın niye konuya yorum atanları dinlemedim bu vasat çin malı fareyi aldım diye inca çöptür aksini kimse idda edemez biraz dişini sık logitech in en ucuz modellerinden al daha iyi sorun yaşamazsın
NOT: inca nın kablosuz bir faresini almıştım 2 ay sonra optik bozukluklardan dolayı imleç kendi kendine hoplamaya zıplamaya başladı kesinlikle logitech şuan g300 kullanıyorum aylardır hiç bir sorun olmadı
Googleda İnca Mouse nasıl yazınca bu konu çıktığı için yazıyorum IWM-517DB modeli var rezalet doğru düzgün kullandığım günü hatırlamıyorum. İlk aldığım günden beri tutukluluk yapıyor 1.haftasında orta tuş 2şer 2şer basmaya başladı şimdide sert basarsam sağ tuş 2şer 2şer basıyor alalı daha 1 ay oldu. Doğru düzgün cs oynanmıyo bile tutkluktan.