Bildirim
Logitec M185 KABLOSUZ MOUSE 59 tl lazersiz model
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatı başlığa yazarsan iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasadan 10 lira ucuz sadece. Pek sıcak değil.
başlığa fiyat yazarsanız iyi olur
ayrıca rengine resmine bakmazsanızwww.vatanbilgisayar.comLOGITECH M238 DOODLE MOUSE SNEAKER HEAD - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m238-doodle-sneaker-head.html
geçen hafta 59 du bu hafta 69 olmuş
-
Fiyat iyi.
Alıcıyı kaybederseniz Logitech'e mail atınca unifying alıcı yolluyorlar hollandadan, ücretsiz.
geleceğe dönemiyorum geçen hafta ki fiyattan alamıyorum dönsem bimde 40 tl satılırken alırdım
Bu mouse her yüzeyde çalışıyor mu? Tv için alicam dizimde yatakda falan kullansam çalışır mi?
m215 almıştım 2011'de pc'nin yanında. sene 2019 hala çalışıyor. sol tıkta problem var fakat 5 liraya click alıp lehimlesem bi 10 sene daha götürür o derece memnunum.
Çok kucuk bu yuzden konforsuz. Tavsiye etmem.
Artık yollamıyorlar. Bu hafta 3 defa mail attım maalesef elimizde unfying alıcı yok siz eticaret sitelerinden alın dediler 😞quote:
Orijinalden alıntı: Cordarone
Fiyat iyi.
Alıcıyı kaybederseniz Logitech'e mail atınca unifying alıcı yolluyorlar hollandadan, ücretsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper1234 -- 8 Aralık 2019; 16:27:12 >
Geçen gün A101 de A4 tech mouse 26 tl idi. Bir arkadaşıma aldık çevrenizdeki A101 lere bakın oda iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde ikinci el ancak tertemiz m560 var isteyen pm atabilir. Bluetooth ihtiyacından ötürü m590 a geçeceğim
Ufak olmaya ufak. Yalnız şarjı dehşet gidiyor. O konuda tavsiye ederim
a4tech iyi ben de varda pil konusunda iyiydi ama alıcısını kaybettim gidip a101 den gomaks diye dandık mouse aldım pili sömürüyor resmen pil dayanmıyordu bende yine 20 30 tl dandık marka mouse alacagıma logitech alayım dedim denk geldiquote:
Orijinalden alıntı: redloves
Geçen gün A101 de A4 tech mouse 26 tl idi. Bir arkadaşıma aldık çevrenizdeki A101 lere bakın oda iyi. -
koltukta duvarda polar bataniyede calışıyorquote:
Orijinalden alıntı: 4Vagrant
Bu mouse her yüzeyde çalışıyor mu? Tv için alicam dizimde yatakda falan kullansam çalışır mi? -
bu maus m185 seslidir filan 7 yıldır dayanıyor en sağlam maus budur, geçen 3 yıl önce m187 daha küçük almıştım 1 yıl kullandım daha çok iyi geldi 1 yılda bozuldu ama kullanım olarak en küçük maus daha hızlı çalışma imkanı veriyor mesela 1 saatlik işi yarım saatde yapabilirsin, boyum 178 sağlam olacağını bilsem küçüğünü alırım gene ama sağlam değil erken bozulur
migros sitesinde bu maus yoktu, nerde hangi mağazada gördün ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Aralık 2019; 18:28:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malzemesi kötü, orta tuş çabuk bozuluyor. M280 bundan çok daha iyi, iki tane çöpe çıkardığım m185'e karşılık hala ilk M280'i kullanıyorum. Tabi arada ciddi bir fiyat farkı da yok değil.
a101 a4 tech ini önermem. bu fiyata iki tane a4 alınsa da logitech pil ömründe çok önde. ayrıca a4 buna göre fazla yüzey seçiyor. -
bu mouseu kullanan var mı alınır mı sizcewww.hepsiburada.comNexus Sessiz (Silent) Mouse Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/nexus-sessiz-silent-mouse-pm-HB000002EDN6
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maraton 705 miydi 750 miydi ne. Onun üstüne fare yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Piyasadan 10 lira ucuz sadece. Pek sıcak değil.
|
Benzer içerikler
- ceat lastik yorumları
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- temu iade nasıl yapılır
- a101 slazenger parfüm yorum
- migros fotoğraf baskı
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X