Bildirim
incase.comdan çanta alan var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
apple.com/tr'de bir tane olacaktı Incase'in sırt çantası. Ona bir bakın. Ben de Incase Compact Backpack kullanıyorum, 5-6 yıl oldu alalı, hala sapasağlam, taş gibi çanta. Kesinlikle öneririm. -
2012'de almistim bir tane. hala kullaniyorum. fermuarlarin tutacaklari koptu bir de sirt tarafindaki sungerlerin kaplamasi erimeye filan basladi. 8 sene full kullanima baya iyi dayandi bence. bi 5 sene daha goturur istersem cunku korumasindan bir sey kaybetmedi. ama ben de degistirecegim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 2 Ekim 2020; 22:29:11 > -
Hocam sırt çantası değil de omuzda taşınanlarından almak istiyorum. Onu da Türkiye’de satan bir yer bulamadım. Acaba doğrudan siteden sipariş etsek sonuç alabilir miyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvengementHocam sırt çantası değil de omuzda taşınanlarından almak istiyorum. Onu da Türkiye’de satan bir yer bulamadım. Acaba doğrudan siteden sipariş etsek sonuç alabilir miyiz
Uluslararası gönderimi varsa sıkıntı olmaz. Ama az buçuk da gümrük vergisi biraz canınızı sıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Black friday de yüzde 50 indirim oluyor bir takip edeyim hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X