Şimdi Ara

İnce'de Çekimserdim Ancak İmamoğlu'ndan Eminim.. (Haklı Çıktım!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muradisdan

chp adı chp olarak kaldığı sürece asla genel seçim kazanamaz. hiç seçim kaybetmeyen malum şahıs partinin başına geçse o bile seçim kaybeder.
    akp'nin %0.5 oy bile alabilceğinimi sanıyorsun buna anca gülünür akp hiç bir şey değil hiç bir vasfı yok Akp yi kurtaran erdoğan seçmenleri ise sadece rte ye biat ediyor parti umurlarında değil
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Başlık seçimden önce açılmıştı. Kazanamazsa ve illa CHP genel başkanı değişecekse bu kesin ve net İmamoğlu'dur demek istedim. Ama gerek kalmadı, inşallah hayırlısıyla çok başarılı bir 5 yıl geçirir ve Türk siyasetine yepyeni bir lider profili doğmuş olur. Yaşayıp göreceğiz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok dogru bir tespit. Imamoglu herkesin gönlünü kazanabilecek tarzda bir siyasetci. Kilicdaroglu buna izin verirmi bilinmez, ancak C.Baskani ve Partisi oy kaybina ugrarsa Kilicdaroglununda misyonu tamamlanmis demektir ve oda partisinin basindan ayrilmasi gerekir cunku ulkenin herkesi kucaklayabilen heryerden oy alabilen bir iktidara ihtiyaci olacaktir.
  • Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    RTE mi bence Fetöcü,Kendi ülkesinde kendi vatandaşlarına,Askerlerine darbe yaptıran zat-ı muhterem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 2 Nisan 2019; 8:59:4 >
  • Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Ak Partili cuhmurbaşkanı... , Cumhurbaşkanı tarafsızdır, tüm milleti kucaklar, parti mitingi yapmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krıtoz kullanıcısına yanıt
    saçmalama eski türkiye kafası bu referendum ile türkiye yönetim sistemini değiştirdi hangi mağaradan yazıyon sen kardeş
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Sen seçim olayını yanlış anlamışsın, seçimin nedeni senin nasıl bir ortamda yaşaman ile ilgili seçim dir. Nasıl bir yerde yaşaman ve yönetilmen gerektiğini seçmek umrunda değil ise ülkede olabilecek her türlü sorunda fikir beyan etmemen gerekir çünkü onu demişsin.

• İnce'de Çekimserdim Ancak İmamoğlu'ndan Eminim.. (Haklı Çıktım!)

Adam feto mesajlı işçiyi çıkardı hala feto diyen cahallar var.

odatv.com
    İmamoğlu'nun işten çıkardığı ismin arşivi ortaya saçıldı
    https://odatv.com/imamoglunun-isten-cikardigi-ismin-arsivi-ortaya-sacildi-22081913.html

• İmamoğlu, İnce'nin tırnağı etmez.

Benim favorim Yavaş, İnce'yi de seviyorum ama İmamoğlu'nu gram sevmiyorum.

Ayrıca Yavaş, Gökçek'in dosyalarını indirdi sorguluyor. İmamoğlu hala neyi bekliyor İstanbul'daki dosyalar için??

Artık size sevgi diliyle konuşur konuşur arkadan da AKP'li iş adamlarıyla projeleri pişirir, siz de ne kadar sakin bir başkanımız var diye sevinirsiniz.

İmamoğlu'na AKP'liler oy versin ben vermem. Yavaş/İnce'yeyse oy veririm de verdirtirim de.

İnce'de Çekimserdim Ancak İmamoğlu'ndan Eminim.. (Haklı Çıktım!)

İnce'de Çekimserdim Ancak İmamoğlu'ndan Eminim.. (Haklı Çıktım!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 2 Mart 2020; 17:47:25 >

• Benim gözümde Mansur Yavaş daha iyi bir lider olabilir diğerlerine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: krıtoz

Sen seçim olayını yanlış anlamışsın, seçimin nedeni senin nasıl bir ortamda yaşaman ile ilgili seçim dir. Nasıl bir yerde yaşaman ve yönetilmen gerektiğini seçmek umrunda değil ise ülkede olabilecek her türlü sorunda fikir beyan etmemen gerekir çünkü onu demişsin.
    forumda uzun süredir yazmıyordum yazasım geldi.
    saçma. öncelikle benim kendime yetecek aklım var yönetilmeye ihtiyacım yok.

hadi bunu bir kenara bırakalım kaldıki bir insan yönetici seçecek olsa bile hiçbir aday kafasına uymuyordur. gidip birisini seçmek zorunda değil. daha kolay idrak edilebilmesi için örnekleyeceğim mesela bi restaurant'a girdin iki tane şef var birisi balık pişiriyor diğeri kırmızı et sana gelip yemeği kim yapsın diye soruyorlar eğer sen vejeteryansan yemeği kimin yapacağı neden umrunda olsun ? ama restoranıda eleştirebilirsin atıyorum etraf pistir yada etleri pişiren şef etleri fazla pişirip yakıyordur fiyatlar rakiplere göre pahalıdır malzemeler kalitesizdir v.b orda yemek yemiyor diye orayı eleştiremeyeceği anlamına gelmez örnekler çoğaltılır.

sonuç olarak istediğim gibi fikir beyan ederim kimse dinlemek veya okumak zorunda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• muradisdan kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendine yetecek aklı var ama dünyada ki her şeye yetişme gücü yok, yönetilmek derken seni yönlendirmek anlamında değil, bu yönetmek kelimesi, tek başına her işe yetişemeyeceğin için yetişemeyeceğin bu konularla ilgilinecek en doğru kişiyi seçmek, şu an bile başkalarının seçtiği kişiler tarafından yönetiliyorsun.

Aday kafana uymuyorsa tabiki boş atarsın oyunu aynı şey hepimiz için geçerli,

Ben hayatımda hiç oy kullanmadım cümlesi normal bir cümle, ama kullanmayacağım kesin yargısı yanlış. Yaşama şeklimi ben belirlemem benim yaşam şeklimi isteyen belirlesin anlamına gelir.

Restaurant da ne yiyeceğine sen karar verirsin bu kişisel tercih kimseyi ilgilendirmez ama seçimlerde herkesin ne yiyeceğine karar veriyorsun kendin de dahil, ne yeneceğine karar vermek için o restaurant da oylama yapılırsa ve et yenecek çıkarsa et yemek zorunda kalırsın çünkü toplumu ilgilendiren konularda en fazla oyu alanın dediği olur. Vejeteryan isen vejeteryan restaurantları kapanmaması için oy ver zaten konunun özü bu, Şimdi restaurant da ne yiyeceğime başkalarımı karar verecek yazarsan zaten muhabbeti devam ettirmem anlarım ki boşa zaman harcıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krıtoz -- 3 Mart 2020; 10:17:35 >

• İmamoğlu ilk çıktığından beri şüphelerim var. Göreceli olarak iyi diye oy verilebilir ama, koyundan farklı olmak isteyen her zaman siyasilerden şüphelenmeli.

Bence de Mansur Yavaş çok daha iyi. Yukarda adı geçen 5-6 kişi içinde açık ara en beğendiğim siyasi. Aday olursa diğerlerinden birini kerhen desteklerim, ama yavaşa gönül rahatlığıyla oy veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.