Şimdi Ara

İnce ve hafif saat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar boyle bir saate ihtiyacim var Buyuk saatler bunaltiyor mumkun oldukca ince ve hafif olsun istiyorum kol yormayacak cinsten swatch'un ince bir saati var ondan memnunum alternatif bi saat istiyorum yani swatch disinda bir marka onerirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ince ve hafif deyince direk skagen geliyor akla
    titanyum modelleri fazlasıyla hafif ve incelik konusunda oldukça iddialı
    7.5 mm kalınlığında titanyum modelleri mevcut

http://www.jomashop.com/skagen-watch-233xlttmc.html

ha tabi swatch dediğin için bütçenin düşük olduğunu düşünerek bunu söylüyorum bütçe fırladıkça çok daha değişik mecralara doğru akıyor bu incelik
    en uç noktada 2.3 mm kalınlığında otomatik saat var yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman Ötesi -- 25 Kasım 2012; 21:03:53 >

• İnce, hafif ve küçük istiyorsan vintage saatlere de bir göz atmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 25 Kasım 2012; 21:03:24 >
  • Biraz klasik kaçmazsa. Romanson ve hislon 'un gayet ince ve hafif saatleri var.

• İnce ve hafif saat diyince benim aklıma ilk Skagen ve Danish Design geliyor. Ama özellikle Skagen'in modelleri dikkat çekici ve başarılı.
  • Arkadaslar tesekkurler oneriler icin skagen markasini bilmiyordum tam istedigim gibi saatler var en yakin zamanda arastiracagim

• EMPORIO ARMANI'den şaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

EMPORIO ARMANI'den şaşma

bey arkadaşım ufak bir araştırma yaparsan pek güzel bir öneri yapmadığını görürsün
  • Emporio Armani alırsan eğer şaşmış olursun dostum Sen sen ol, şaşma
  • dostum zevkler ve renkler tartışlmaz ben sana önerdim adı üstünde erkek saati alıcaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

dostum zevkler ve renkler tartışlmaz ben sana önerdim adı üstünde erkek saati alıcaksın :)

bu zevk ve renk olayı değil
    kalite ve paraya değme olayı

uzun uzun açıklanır burada elbet ama ufak bir araştırma ile görürsün neyin ne olduğunu

erkek saati diye armani alırsan kazık yemiş bir erkek olarak saat takarsın
  • başlığı görünce ben de skagen diye yazmaya girmiştim ama görülen köy kılavuz istememiş herkes yazmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.