Şimdi Ara

Ekran ve genelde yazı ve rakam titremesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitörde titremeler oluyor özellikle pc kastığı zamanlarda cpu işlem yaptığı zamanlarda felan oluyor bu titreme dediğim gibi genelde yazı ve rakamlarda oluyor. Bilgisayarın sağ üst köşesindeki sekmelerde ve üst tarafta oluyor genelde bazende oyunlarda rakam ve yazı olan yerler titriyor sinir bozucu bir durum gerçekten monitör lcd monitörde sadece vga çıkışı var ekran kartında ise vga dvi hdmi girişleri var dolayısıyla vga ile bağlı bu sorun neden kaynaklanıyor sizce?

Hdmi kablosu var aslında hdmi ile bağlayamaz mıyım monitörü? Dönüştürücü felan oluyormu?

• Dönüştürücü ile sağlıklı görüntü alınmaz bence monitörünüz ya çok eski yada vga kablosunda sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönüştürücü taksan bile yine vgadan bağlamış gibi olursun. Sorun ekran kartı monitör veya kablodan olabilir. Neyden olduğunu anlamak için başka parçalarla denemen lazım.
  • Peki teşekkür ederim cevaplar için peki psu yetersizliğiyle alakası varmıdır? 280w psu sistemin harcadığı gücü kılpayı karşılıyor ama şu ana kadar psu ile ilgili sorun yaşamadım. Bu arada baktım monitörde dvi çıkışıda varmış yeni bir dvi kablosumu alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Eylül 2015; 12:53:19 >
  • Yada ekran kartında problem olabilirmi geçen 2014 ekimde aldım arada bir ekran kararıp geliyor anlık 1 saniye kadar kararıp geri geliyo ekran çok nadir oluyor 5-6 saatte bir.

• Monitörünün yanında bass sistemi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    2 li hoparlör var bass sayılmaz ama güçlü. Birde sürücüyü tamamen silip yeniden temiz kurulum yaptım biraz düzeldi gibi monitör faz ayarı var orayla oynadım biraz dengeyi buldu gibi yine bozulmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Eylül 2015; 19:33:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

, 2 li hoparlör var bass sayılmaz ama güçlü.

Hoparlörlerin yerini değiştirmeyi dene. Benim monitörün yanındada vardı. Onları aşağıya koyunca düzeldi.

Biraz uzaklaştırdım bakalım birde öyle deneyim faz ayarından galiba dvi kablo alsam mı acaba şuan düzeldi gibi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Biraz uzaklaştırdım bakalım birde öyle deneyim faz ayarından galiba dvi kablo alsam mı acaba şuan düzeldi gibi ama.

Uzaklaştirinca düzeldi mi?

• Eğer sorunum nüksederse dvi kablomu almalıyım? yoksa dvi-vga dönüştürücümü? Yada dvi-hdmi kablomu?(Ekran kartında hdmi çıkışı var monitörde ise dvi çıkışı mevcut.)

Yok ondan önce düzelmişti zaten ekran kartını çıkarttım tekrar taktım temiz kurulum yaptım şuan düzeldi ilerde yine sorun çıkarmazsa. Birde monitörin fişini tek takmanın faydası oluyormu yoksa şehir efsanesi mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.