Şimdi Ara

İncehesap.com saatlerdir havalemi onaylamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. incehesap.comdan bir sistem satın aldım 4500 liraya saat 00.50 gibi de ziraat bankası hesabımdan havale yaptım. İncehesap dolardaki dalgalanmadan dolayı 6 saatte havale yapmanız gerekmektedir demiş. Fakat neredeyse 2 saattir havalem onaylanmadı ve süre akıyor. Bu arada dekontta valör diye bir şey yazıyor ve orada tarihi 14.01.2019 yani pazartesiyi gösteriyor. Sabaha sipariş iptal olacak. Neden havalem kabul edilmiyor. Ne zaman kabul olur. Eğer kabul olmaz da sipariş iptal olursa param anında hesabıma döner mi yoksa süründürürler mi. Çünkü banka aptallığından vereceğim siparişten olmak istemiyorum.

• havale yapmamışsın eft yapmışsın demek ki. eft de iş gününde düşer hesaplara.

yani senin paran şuan incehesabın hesabına düşmedi. pazartesi günü adamlara gidecek para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 13 Ocak 2019; 2:32:27 >
  • Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    Hocam ziraat hesaptan ziraat hesaba aktardım parayı. Ziraat mobilden yaptım işlemi. Bildiğim kadarıyla havalede hemen onay alması lazım ama 2 saati de geçmek üzere hala ses yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aOnn1453

Hocam ziraat hesaptan ziraat hesaba aktardım parayı. Ziraat mobilden yaptım işlemi. Bildiğim kadarıyla havalede hemen onay alması lazım ama 2 saati de geçmek üzere hala ses yok.
    valla o zaman başka bir sistematik sorun var demek ki. valör demek hesaba aktarılan para demek. pazartesi gününü gösteriyorsa onay alması gerekiyor demek. yapacak bir şey yok.
    Peki hocam diyelim sipariş sabah iptal oldu. 1- Ben paramı ne zaman geri alırım. 2-Yarın tekrar sipariş versem bu iptal olduktan sonra öbür siparişimin parası kesin olarak döner ama değil mi
  • Bu arada sitede araştırmalarım sonucunda şöyle bir şey buldum.

ft/Havale yaptım ödemem onaylanmadı:
    Her gün 14:00’a kadar yapılan Havale/Eft ödemeleri aynı gün onaylanır. 14:00’dan sonra gelen ödemelerin onayı bir sonraki gün gerçekleştirilir.

Bu çok salakça değil mi hem 6 saatte yapmak zorundasın deyip hem de öğlen 2den sonra sipariş vermeyi imkansızlaştırıyorlar.
  • Havale yerine kartla ödeseydiniz keşke.Anlaşmazlık durumunda paranızı kurtarabilirdiniz.
  • quote:

Peki hocam diyelim sipariş sabah iptal oldu. 1- Ben paramı ne zaman geri alırım. 2-Yarın tekrar sipariş versem bu iptal olduktan sonra öbür siparişimin parası kesin olarak döner ama değil mi
    benim bildiğim yasal süresi 1 hafta. ama büyük ihtimalle pazartesi günü tekrar geri yatırırlar. sarkarsa en geç salıya sarkar.
  • Hocam ziraat bankkartla ödeyecektim. Kartın limiti yetmedi ödeyemedim. Sonra bu yola başvurdum ama aptal saptal bir şey yani. Acelem de indirimli bir sistem alıyorum çat diye fiyatı ertesi gün 1000 lira artar diye yaptım. Neyse artık iptal olursa pazartesi sabahı tekrar sipariş geçerim inşallah fiyatı artmaz sistemin.
    bakalım hocam hayırlısı. peki şunu sorayım yarın sabah tekrar sipariş versem atıyorum saat 10 gibi ft/Havale yaptım ödemem onaylanmadı:
    Her gün 14:00’a kadar yapılan Havale/Eft ödemeleri aynı gün onaylanır. 14:00’dan sonra gelen ödemelerin onayı bir sonraki gün gerçekleştirilir.

bu kuraldan dolayı yarın onaylanır mı yoksa yine iş günü mü beklenir.
  • quote:

bakalım hocam hayırlısı. peki şunu sorayım yarın sabah tekrar sipariş versem atıyorum saat 10 gibi ft/Havale yaptım ödemem onaylanmadı:

bu kuraldan dolayı yarın onaylanır mı yoksa yine iş günü mü beklenir.
    abi sorun sitede değil ki. sorun bankada. banka sana 'paranı 14ünde yatırıcaz' diyor. yarın aynı yolla yatırırsan yine büyük ihtimalle o parayı da 14ünde yatıracak. yani siteye şuan gelen bir para olmadığı için onaylamıyor. sitenin yapabileceği bir şey yok.
  • aOnn1453 A kullanıcısına yanıt
    4500 TL' lik bir sistemi 1000 TL arttırmaya cesaret edemezler ki zaten hazır sistem fiyatları sizin parça parça toplayacağınız sistemden daha pahalıya gelir. Hiçbir hazır bilgisayar sistemi satan site size ederi olan fiyatı vermez. Kazançlarını zaten fazlasıyla elde ettiklerinden 4500 TL' lik bir sistemin fiyatını hemen 1000 TL arttıramazlar yaparlarsa da o sistemi satamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlıyorum hocam. Neyse pazartesi sabahı geçerim siparişi inşallah fiyat artmaz. İlgilendiğin için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.