Şimdi Ara

carrefour kasiyerlik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
13.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar carrefour kasiyerliğin çalışma şartları ve maaşı hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

• aklın varsa kasiyer olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerteZ

aklın varsa kasiyer olma

geçici olarak 3-5 aylığına çalışacağım.boş durmaktan iyidir diyerekten.
    trabzonda yaşıyorum burada istanbuldakinden çok daha ağır şartlarda çalıştırıyorlar tabi onuda bulabilirsen.
    bir tanıdık vasıtasıyla geçici olarak girmeyi düşünüyorum.parttime varsa oda olabilir.

neden böyle dedinizki işsiz olmaktan dahamı kötü carrefourda kasiyer olmak
  • kariyer.net ve bizzat mağazadan başvuru yaptığım toplam 500 civarı iş yerlerinden bi tanesidir.. ama hiç bi bilgim yok ne yazık ki.. adamlar mülakata bile çağırmadılar.. lisans mezunu insanım. anlamadığım mevzu da yok diyebilirim.
    ama kimisi way üni mezunu bize fazla gelir diyor almıyor. kimi de yabancı dil süper değil olsa alırdık hesabı yapıyor.. ama çoğu genellikle deneyim istiyor. ulan arkadaş. sen almazsan o almazsa, bu almazsa ,bu deneyimi nerde yapacaz ki biz.. bu konuyla ilgili doluyum ben.. neyse fazla uzatmayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

aklın varsa kasiyer olma

trabzonda yaşıyorum burada istanbuldakinden çok daha ağır şartlarda çalıştırıyorlar tabi onuda bulabilirsen.
    bir tanıdık vasıtasıyla geçici olarak girmeyi düşünüyorum.parttime varsa oda olabilir.

kasiyerlik parayla ilgili direkt muhattap olunan meslek.. ve farklı sebeplerden akşam eksi hesap çıkabilir.. ve maaştan gider.. onun için demiş olabilir arkadaş..

mesela geçenlerde büyük bi mağazada 20 lira verdim 100 lira üzeri verdi eleman.. anında döndüm verdim geri.. en ufak dalgınlıkta büyük sıkıntı yaşatır kasiyerlik..

• quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

kariyer.net ve bizzat mağazadan başvuru yaptığım toplam 500 civarı iş yerlerinden bi tanesidir.. ama hiç bi bilgim yok ne yazık ki.. adamlar mülakata bile çağırmadılar.. lisans mezunu insanım. anlamadığım mevzu da yok diyebilirim.
    ama kimisi way üni mezunu bize fazla gelir diyor almıyor. kimi de yabancı dil süper değil olsa alırdık hesabı yapıyor.. ama çoğu genellikle deneyim istiyor. ulan arkadaş. sen almazsan o almazsa, bu almazsa ,bu deneyimi nerde yapacaz ki biz.. bu konuyla ilgili doluyum ben.. neyse fazla uzatmayım..

çok haklısın bende lisans mezunuyum. bir iki aylık bir colin's-loft maceram oldu.oda nasıl olduysa bende şaşırdım.tek tecrübem bu diyebilirim.

tecrübe olmadan şansımız çok azalıyor.bir tanıdık vs olmadan çok zor tecrübesizken iş bulmak.adaletini seveyim dünya..

• quote:

quote:

aklın varsa kasiyer olma

ben yaptım ondan diyorum müşteriler falan cok sorunlu büyük sıkıntı verdikleri maaşta kurtarmıyo bence reyona geç ama sen bilirsin bu benim görüşüm memnun olan bi çok insanda var

• Trabzon'a baksan hocam benim bildiğim Carrefour Trabzon'da Moloz'da var. Hem Forum daha cafcaflıdır, daha kolay iş bulursun çok mağaza var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamberg -- 23 Ocak 2013; 3:07:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

Trabzon'a baksan hocam benim bildiğim Carrefour Trabzon'da Moloz'da var. Hem Forum daha cafcaflıdır, daha kolay iş bulursun çok mağaza var.

atapark valiliğin orda birde forumda migros var.valiliğin ordaki çok yoğun olmaz genel itibariyle fakat çalışma saatleri nasıldır bilginiz varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

Trabzon'a baksan hocam benim bildiğim Carrefour Trabzon'da Moloz'da var. Hem Forum daha cafcaflıdır, daha kolay iş bulursun çok mağaza var.

atapark valiliğin orda birde forumda migros var.valiliğin ordaki çok yoğun olmaz genel itibariyle fakat çalışma saatleri nasıldır bilginiz varmı?

Forum Migros çok yoğun, sabah 10'da açılıp 22'de kapanıyor. Bilgim bu kadar

• ulan dun bende bir marketle konustum iş için yine kasiyer lazimmis eee dedim sartlar ne diye, herif demez mi gunde 10 saat calisiyosun sabah 7 aksam 17 paydos. Ayda 750 lira maas yol parasi yok yemek burdan dedi. Kendin çalis dedim adama. Bukadar olmaz ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

ulan dun bende bir marketle konustum iş için yine kasiyer lazimmis eee dedim sartlar ne diye, herif demez mi gunde 10 saat calisiyosun sabah 7 aksam 17 paydos. Ayda 750 lira maas yol parasi yok yemek burdan dedi. Kendin çalis dedim adama. Bukadar olmaz ama.

Yine iyimis. Ben avea ya is gorusmesine gittim sahisa aitti gunde 12 saat 2haftada 1gun izin asgari ucret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendim carrefourda çalışmış bir adamim.

Şimdi carrefourda kasiyerlik yapmak akıl işi değil çünkü çalışma saatleriniz değişkenlik gösteriyor kimi gün 4-5 saat kimi gün 10 saat kimi gün 6-7 saat devamlı değişiyor part time olan elemanların maaşı 650 civarı birşeydir çünkü haftada 30 günü doldurmak zorundalar eğer bu süreyi aşarlarsa Fazla mesai olarak geçer ücretini vermez ve sadece izin olarak değerlendirir yada erteis günü 5 saat çalışacağın yerde örneğin 2 saat fazlan varsa 1 saatini izin vererek gönderir.

Maaşı toplamda 650-700 ü bile zor bulur ki part time olanlar en fazla 600 alabilir çünkü yol parası içine dahil oluyor faydanıza ancak olur haftada iki gün izin şeklindedir ama tabi başındakilerden memnun kalmayabilirsin.
    Full-TİME Olarak giriş yapamıyrosunuz ilk girişniz part time oluor maaşı 600-700 arası bir fiyatta değişiyor ama muhtemelen 600 dür onu belirtmek istiyorum ikinciye yazıyorum aynı şeyi ama olsun bilginize hocam.

Full Time olanlar haftada 45 saattir çalışma saatleri haftada bir günde izini var.

• quote:

Orijinalden alıntı: xylene

İçerenköy carrefourda kasiyerim; ne öğrenmek istiyosun

sadece bayanlar mı kasiyer oluyor,eksik veya fazla kasada çıkınca maaştanmı kesilip ekleniyor,çalışma saatleri günlük nekadar ve türkiye genelinde standartmıdır,maaş dışındaki olanakları nelerdir.bütün yasal sınırlamalar uygulanıyormu.

bu sorduklarım sadece kasiyer değil reyon içide geçerli.

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

İçerenköy carrefourda kasiyerim; ne öğrenmek istiyosun

sadece bayanlar mı kasiyer oluyor,eksik veya fazla kasada çıkınca maaştanmı kesilip ekleniyor,çalışma saatleri günlük nekadar ve türkiye genelinde standartmıdır,maaş dışındaki olanakları nelerdir.bütün yasal sınırlamalar uygulanıyormu.

bu sorduklarım sadece kasiyer değil reyon içide geçerli.

şimdiden teşekkürler.

- Hayır sadece bayanlar olmuyor ama bayanlara daha uygun bir iş olduğu için genelde bayan ağırlıklı eleman görüyorsunuz.

- Fazla çıkınca maaşından kesilmiyor ama yine de uyarı imzalıyorsun. (Uyarılar sadece prosedür olarak bir cacık değil)

- Belli bi kasa açığına kadar kabul edilebilir oluyor. Mesela 6 lira açık verdin yine uyarı imzalıyorsun ama maaşından kesilmiyor (20 lira üzeri açık verdiğinde kasa şefinin insiyatifine kalıyorsun diyebilirim. Ama 40-50 lira civarı açıklar kesiliyor.

- Çalışma saatleri part time çalışırsan haftalık 30 saat; full çalışırsan haftalık 45 saat. Part-time çalışırsan haftada 2 gün iznin var, full çalışırsan 1 gün.

- Asgari maaşla çalışıyorsun + yol parası. Birde yemek kartı veriyorlar; fişinle carrefourun kendi yemekhanesinden yemek yiyorsun.

- Yasal sınırlamalardan kastını daha açık belirtirsen yardımcı olabilirim fakat; resmi tatillerde çalıştığında mesai ücretini alıyorsun.

- Ve işe girdiğinde her iş yerinde olduğu gibi 6 ay gibi bir deneme sürecin oluyor. Bu süreç içerisinde tazminatsız çıkarılabilirsin.

- Bunun yanı sıra askere giderken tazminatın veriliyor ve istersen askerden döndükten sonra tekrar çalışmaya devam edebiliyorsun.

teşekkürler.
    yeterince aydınlandım hepinize teşekkürler.

denemekte bir sakınca yok.boş durmaktan iyidir :)

• kasiyerlik marketteki en rahat iştir aslında, sakın reyona felan düşmeyin. Kasa zaten hallediyor onun harici rüyanızda da ürün geçirdiğinizi görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

kasiyerlik marketteki en rahat iştir aslında, sakın reyona felan düşmeyin. Kasa zaten hallediyor onun harici rüyanızda da ürün geçirdiğinizi görebilirsiniz.

Oha? Valla rüyamda görüyorum ya :D
  • quote:

quote:

kasiyerlik marketteki en rahat iştir aslında, sakın reyona felan düşmeyin. Kasa zaten hallediyor onun harici rüyanızda da ürün geçirdiğinizi görebilirsiniz.

ben de geçirmiştim zamanında. Boş durmaktansa çalışmak en güzeli, belli bir yere gelene kadar biyerlerden geçiyorsunuz. O zamanlarda da hayattan tat almaya çalışın, iş uzun sürer yorabilir bunaltabilir ama zevkini çıkartmaya çalışın bir şekilde

• quote:

quote:

quote:

ben de geçirmiştim zamanında. Boş durmaktansa çalışmak en güzeli, belli bir yere gelene kadar biyerlerden geçiyorsunuz. O zamanlarda da hayattan tat almaya çalışın, iş uzun sürer yorabilir bunaltabilir ama zevkini çıkartmaya çalışın bir şekilde

Kaçtan assagi yapilimaz peki bu is adam 750 kuru maaşa gunde 10 saat calis dedi. Dia carfur gibi yerlerde nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

quote:

quote:

Kaçtan assagi yapilimaz peki bu is adam 750 kuru maaşa gunde 10 saat calis dedi. Dia carfur gibi yerlerde nasil?

yol vermiyorlardır geneli, çünkü yakında çalışan adamı alıyorlar diye biliyorum yine genel olarak. Marketlerde asgari ücreti çok geçen bir ücret verilmez zaten. Hafta içi rahat olabilir akşamları yoğunlaşır carrefour genelde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.