Şimdi Ara

(İncehesap'tan alındı)ALINIK ACiL -> AMD R5 3600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (İncehesap'tan alındı)ALINIK ACiL -> AMD R5 3600
    Selamlar.

AMD R5 3600 işlemci arıyorum. Elinde olan ve satmayı düşünen arkadaşlar özelden yazabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkür ettim.

Hayırlı günler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam merhaba merakımı mazur görün,bende r5 3600 var da bu işlemciler neden bu kadar tutuluyor? Bilmediğim bir özelliğimi var acaba ?
  • faruksolak53 F kullanıcısına yanıt
    Estafurullah. Tabii bildiğim kadarıyla bu kadar tutulmasının sebebi tek çekirdek performansı. 3000 serisinin düşük-orta seviye modeli olmasına rağmen önce ki nesilin son serisine göre tek çekirdek performansı daha yüksek. Çoğu oyunda tek çekirdeğin kalitesine göre performans verdiği için daha çok tercih ediliyor. Bench skorlarına ya da oyun performanslarına bakıldığı zaman 2700x den daha performanslı bir işlemci. Tabii iş çoklu çekirdeğe geldiği zaman 2700x in yanına yaklaşamıyor orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKoftel -- 17 Eylül 2020; 23:6:30 >
  • bilgilendirme için teşekkür ettim iyi geceler..
  • faruksolak53 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.