Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - AMD Ryzen 7 2700X Satın Al 22 Temmuz 2020 14:09 1 1 SATILDI - AMD Ryzen 7 2700X Selamlar.Çok acil ihtiyaçtan dolayı bu arkadaşı satmayı düşünüyorum.AMD Ryzen 7 2700X 3.7GHz 20MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 12nm İşlemciŞubat 2019 'da alındı. Kutu içeriği eksiksiz mevcut. Fatura var ancak arkadaşımın şirketine kayıtlı olduğu için alacak kişiye numarasını verip yönlendireceğim. Herhangi bir kırık,çıkık,darbe oluşmamıştır. Teknoloji konusunda vurup kıran birisi olmadığım için temiz kullandığımı düşünüyorum. Oyun oynamak dışında extreme şekilde yüklenmedim. Fiyatın ideal olduğunu düşünüyorum. İstanbul içi elden teslimi tercih ederim. Alacak kişinin görmesi ve içini rahat ettirmesi önemli bir konu. İsterseniz kargoya da verebilirim. Önce havale olacak şekilde kabul edersiniz görüşebiliriz. Aklına takılan arkadaşlar önceden sattığım sistemimin referanslarına bakabilirler.Hepimize hayırlı günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Temmuz 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] R5 3600 - Asus Prime x470 Pro - Palit RTX 3050 DUAL - 16GB Ram - Corsair MP510 - H60 (İncehesap'tan alındı)ALINIK ACiL -> AMD R5 3600 SATILDI - AMD Ryzen 7 2700X SATILDI - Asus GeForce GTX950 STRIX GAMING GDDR5 2GB