Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş montaj dahil 150. Ama sordum bugün senin araba nissan miydi onun montajı zor oluyor onun için 180 dedim dedi. Bu arada olmadı benim arabaya çalıyor gösteriyor ama ses cikmiyor tahminim ses soketi tam uygun değil benim araca. Ben de cihazı aldim kendim uğraşacağım inat ettim yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim araç accord..

Montaj videosunu izledim videodan.. bizim araçta çok kolay..
    Teyp falan sökme yok sadece küllük ve para gözü kanırtıp çıkarılıyor..
    soketi falan hazır sadece takılıyor bu kadar :)
    Zaten kendim yapacaktım ben..
    Montajsız 120 TL ye verirse alayım eğer tanıdığınız ise..
  • Kardeş orası ıstanbuldan alıp montaj yapıyor kendi ellerinde olmuyor. İnternette sahibindene bak orada 130 falan galiba.

• Arkadaşlar yabancı forumlardan yaptığım uzun araştırmalar sonucu bmw dsp li sistemlere bu cihazların uygun olmadığını öğrendim. Dsp için ayrı bir kit satıyorlar uğraşmayacagim vazgeçtim cd ye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

Arkadaşlar yabancı forumlardan yaptığım uzun araştırmalar sonucu bmw dsp li sistemlere bu cihazların uygun olmadığını öğrendim. Dsp için ayrı bir kit satıyorlar uğraşmayacagim vazgeçtim cd ye devam

2003 e46 cabrio bmw business cd calar unitede calisti. Dsp var mi yok mu bilmiyorum.

• Kardeş dsp için ayrı bir dsp kiti var cd çalardan da ses koaksiyel kabloyla digital olarak geliyor zaten audio system sitesinde dsp li sistemler için uygun değildir yazıyor

• Pionner mehmet'e ugradim sabah pionner mvp.1400ub aldim usb,aux lu ceo taktilar ust goze altta teyp...

bizim usb aux hafiza kartli aparat var mi dedim 120 tl ama ivedikteki subede var dediler montaj dahil... Tabi ben araci.satarsam bosuna aparata para vermis olmak istemedim.

• İnceleme ve konu için teşekkürler 1 sorum olacak yarın montajı yapılacak aşağıda resmini verdim mavi olan (dişi) kablo teyibe girecek öyle sanıyorum fakat siyah olan (erkek) o nereye takılacak anlam veremedim.

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX

Edit : Resim eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Flynn -- 22 Eylül 2012; 20:39:03 >
  • Teypten çıkan kabloya

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

Teypten çıkan kabloya

Hmm tamam teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için saolun. :)
  • Rica ederim kolay gelsin

• Bu gün Seat Toledo 2000 Aura marka kaset çalar olan araca bir elektronikci usta montajını yaptı.

+ Ses kalitesi mükemmel tartışmasız
    + Geçişler sorunsuz
    + Track atladığın tuşa basılı tutarsan ileri sarıyor
    + Teyibi kapatıp açarsan kaldığı şarkının kaldığı saniyesinden devam ediyor çok güzel
    + Farklı flash dahi taksan bi önceki flashı taktığında tekrar en son dinlediğin şarkının kaldığı saniyesinden devam ediyor mükemmel birşey.

- Kingston Marka DataTraveler G3 4GB modelini tanımadı problem deil ama bilginize belki flash da problem var bilmiyorum.

Kısacası sizde göğsü bozmak istemiyorsanız kesinlikle tercih edin ilk başta çok araştırdım özellikle Pioneer in led ışıklarını istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz modeller var
    ama yinede insanın içine sinmiyor orjinal başka duruyor. Sorunsuz bir montaj ve kurulum oldu inceleme yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.

• Hayirli olsun hocam, isinize yaradigina sevindim.

• Merhaba;

Uzun zamandır araştırma yapıyordum bu sistem üzerine.. Forumda yapılan konuşmları a dan z ye inceledim fakat kendi aracım için uygun mu değil mi bi türlü anlayamadım.. Çünkü hepsiburada da mitsubishi outlander için uyumlu olanı war ve müşteri hizmetleri ile görüştüğümde benim aracımada uyumlu olacağını söylediler.. Şimdi sipariş vermekte çok kararsız kaldım..
    Aracım 2008 mitsubishi colt ATM.. Bana bi fikir verirseniz çok sevinirim.. Ayrıca bende ankaradayım kime nasıl danışırım ankaradaki ses sistemcilerine aceba?

• Outlander ile Colt'ta kullanılan ana üniteler aynı ise veya arkasındaki girişleri falan aynı ise uyabilir diye düşünüyorum.

Sahibinden'de satan satıcıya sorabilirsiniz uyar mı diye,

Veya mitsubishi servisine, ustasına sorabilirsiniz.
  • Takip, teşekkürler.
  • 2001 clio ya uygun mudur bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clutter

2001 clio ya uygun mudur bu cihaz?

LİNK BURADA

Siz yine de satıcıya uyumluluk ve stok durumunu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: clutter

2001 clio ya uygun mudur bu cihaz?

LİNK BURADA

Siz yine de satıcıya uyumluluk ve stok durumunu sorun

teşekkürler. sordum stokta yokmuş:(

• izmir karşıyakada bulabilirmiyiz bu cihazı ? ayrıca diğer markalara göre bu cihaz nasıl xcarlink vb markalar çok pahalı 190-300 arası o para onlara verilmez tabide,bunu da alıp 3-5 günde bozulacaksa eğer???
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.