Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bozulsun hocam, kimseden duymadık öyle bir şey şimdilik.
    Kaldı ki elektronik cihazdır en nihayetinde, olacağı varsa olur.
    Garanti verecek bir yerden almanız sizin avantajınıza olur, bişey olursa yenisini takarlar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan.K

Bu gün Seat Toledo 2000 Aura marka kaset çalar olan araca bir elektronikci usta montajını yaptı.

+ Ses kalitesi mükemmel tartışmasız
    + Geçişler sorunsuz
    + Track atladığın tuşa basılı tutarsan ileri sarıyor
    + Teyibi kapatıp açarsan kaldığı şarkının kaldığı saniyesinden devam ediyor çok güzel
    + Farklı flash dahi taksan bi önceki flashı taktığında tekrar en son dinlediğin şarkının kaldığı saniyesinden devam ediyor mükemmel birşey.

- Kingston Marka DataTraveler G3 4GB modelini tanımadı problem deil ama bilginize belki flash da problem var bilmiyorum.

Kısacası sizde göğsü bozmak istemiyorsanız kesinlikle tercih edin ilk başta çok araştırdım özellikle Pioneer in led ışıklarını istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz modeller var
    ama yinede insanın içine sinmiyor orjinal başka duruyor. Sorunsuz bir montaj ve kurulum oldu inceleme yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.

Dostum bende seat leon signo plus 2002 var. Audio sytem diye alman malı usb aparati aldim bugun taktim. CD01 CD02 seklinde klasörler olusturdum ve iclerine 99 u gecmeyecek sekilde parcalar attim. USB yi takinca CD05 TR19 yaziyor ama ses yok. CD1 e basiyorum NO CD diye hata veriyor. Kingston 8 gb flash bellekle denedim. Sence problem nedir. Ayrica saticiya cok kez sordum yanlis ürünmü gönderdiniz diye. Gelen ürünün üzerinde VW yaziyoru o uyumludur seatlara dedi.

• Bu tip cihazlar aracı için usb bağlantı çözümü arayanlara hitap etmekle birlikte bazı sıkıntıları var.
    Bana göre en büyük sıkıntısı parça adı göstermemesi, sevdiğiniz parçaları atıyorsunuz çalıyor ama örneğin bir usb de 250 parça var içinde sevdiğiniz 15 şarkı varsa bulmakta sıkıntı yaşamanız.
    Bir diğer problem çok fazla klasör ve parça desteklememesi, 16 gb usb belleği tanıyor ama içinde ki parçaların hepsini oynatamıyor.
    Bitrate problemi mevcut 128-320 kb oynatıyor denmesine rağmen arada bazen bazı parçaları atlayıp (değişken bitrate sebebiyle) oynatmayabiliyor.
    Bağlantı ile ilgili bazı sıkıntılarda mevcut malesef her araçta cd changer çıkışı yok (cihaz aux çıkışı değil cd changer çıkışı kullanıyor) olan araçlarda direk tanıyor ancak bazı araçlarda
    malesef burada kalmıyor aracınızın bilgisayara girmeside gerekiyor örneğin peugeot ve citroen modellerinde cihaz takıldıktan sonra servise gidip aracı bilgisayara bağlatıp sistemden cd changer opsiyonunu
    aktif ettirmeniz gerekiyor. VW grubu araçların RCD 310 ve bazı modellerinde bazı kablo kesme biçme de gnd verrme işlemleri gerekiyor.
    Normal bir usb bağlantılı teybin her özelliğini veremesede uyumlu araçlar için kısıtlıda olsa usb çözümü sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NayKK

quote:

Bu gün Seat Toledo 2000 Aura marka kaset çalar olan araca bir elektronikci usta montajını yaptı.

+ Geçişler sorunsuz
    + Teyibi kapatıp açarsan kaldığı şarkının kaldığı saniyesinden devam ediyor çok güzel
    + Farklı flash dahi taksan bi önceki flashı taktığında tekrar en son dinlediğin şarkının kaldığı saniyesinden devam ediyor mükemmel birşey.

- Kingston Marka DataTraveler G3 4GB modelini tanımadı problem deil ama bilginize belki flash da problem var bilmiyorum.

Kısacası sizde göğsü bozmak istemiyorsanız kesinlikle tercih edin ilk başta çok araştırdım özellikle Pioneer in led ışıklarını istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz modeller var
    ama yinede insanın içine sinmiyor orjinal başka duruyor. Sorunsuz bir montaj ve kurulum oldu inceleme yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.

Dostum bende seat leon signo plus 2002 var. Audio sytem diye alman malı usb aparati aldim bugun taktim. CD01 CD02 seklinde klasörler olusturdum ve iclerine 99 u gecmeyecek sekilde parcalar attim. USB yi takinca CD05 TR19 yaziyor ama ses yok. CD1 e basiyorum NO CD diye hata veriyor. Kingston 8 gb flash bellekle denedim. Sence problem nedir. Ayrica saticiya cok kez sordum yanlis ürünmü gönderdiniz diye. Gelen ürünün üzerinde VW yaziyoru o uyumludur seatlara dedi.

VW için iki pin seçeneği var VW 12 ve VW 8 ve seat ve audi modelleri ile uyumlu.
    Muhtemelen sorununuz cihazın format problemi ile alakalı üstteki yazımda belirttim karşılaşabileceğiniz sorunları göz gezdirebilirseniz sorunuzu ve çözümü anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NayKK

quote:

+ Geçişler sorunsuz

İlk mesajı okumanızı tavsiye ederim,
    Usb'nin formatı
    Wma ve Mp3 harici dosya konulmaması
    Kingston'u desteklemeyebilecegi
    Sd kullanımının tercih edilmesi

Gibi bilgiler ilk mesajımda mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Problemin büyük ihtimal flash bellekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Bende'de Honda Accord 2004 2.4 var..

Ankara'da satan ve montaj yapan yer varsa yardımlarınızı bekliyorum..

Cihaz + montaj 150 TL mantıklı benim için..

Bu arada konuyu açan ve inceleme yapan Onur arkadaşımıza teşekkürler..
    Gerçekten nette bu cihaz hakkında bilgi çok çok az..

Rica ederim. Faydalı olduğuna sevindim.

Ben 120'ye satan yerden elden aldım, aynı yerde 30 liraya taktırmıştım İstanbul'da.

Şuanda internette 135 TL olarak gözüküyor sanıyorum.

Passat 2007 aracımda yapmayı düşünüyorum.CD changer da yok.
    İstanbul taktırdığınız yeri verebilir misiniz.
    Almak ve taktırma ile ayrı ayrı uğraşmaktansa bilen yerde yaptırmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsagir

quote:

Ben 120'ye satan yerden elden aldım, aynı yerde 30 liraya taktırmıştım İstanbul'da.

Almak ve taktırma ile ayrı ayrı uğraşmaktansa bilen yerde yaptırmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

BURADAN satıcı ile iletişime geçebilirsiniz (stok ve uyumluluk sorarsınız)

Dükkan da BURADA

• quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Bu tip cihazlar aracı için usb bağlantı çözümü arayanlara hitap etmekle birlikte bazı sıkıntıları var.
    Bana göre en büyük sıkıntısı parça adı göstermemesi, sevdiğiniz parçaları atıyorsunuz çalıyor ama örneğin bir usb de 250 parça var içinde sevdiğiniz 15 şarkı varsa bulmakta sıkıntı yaşamanız.
    Bir diğer problem çok fazla klasör ve parça desteklememesi, 16 gb usb belleği tanıyor ama içinde ki parçaların hepsini oynatamıyor.
    Bitrate problemi mevcut 128-320 kb oynatıyor denmesine rağmen arada bazen bazı parçaları atlayıp (değişken bitrate sebebiyle) oynatmayabiliyor.
    Bağlantı ile ilgili bazı sıkıntılarda mevcut malesef her araçta cd changer çıkışı yok (cihaz aux çıkışı değil cd changer çıkışı kullanıyor) olan araçlarda direk tanıyor ancak bazı araçlarda
    malesef burada kalmıyor aracınızın bilgisayara girmeside gerekiyor örneğin peugeot ve citroen modellerinde cihaz takıldıktan sonra servise gidip aracı bilgisayara bağlatıp sistemden cd changer opsiyonunu
    aktif ettirmeniz gerekiyor. VW grubu araçların RCD 310 ve bazı modellerinde bazı kablo kesme biçme de gnd verrme işlemleri gerekiyor.
    Normal bir usb bağlantılı teybin her özelliğini veremesede uyumlu araçlar için kısıtlıda olsa usb çözümü sunuyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Parça adı gösteren çözümler de mevcut tabi.
    Ancak bu kadar uygun fiyata değil ve her yere bulunamıyor.
    Dolayısıyla Fiyat/Performans açısından mantıklı bir ürün.

Klasör desteği aracın ana ünitesi ile ilgili, cihaz ile ilgili bir problem değil.
    CD Changer kaç CD görebiliyorsa, o kadar klasör oynatabiliyor.

Bir klasöre 99'dan fazla parça koyan, 99. parçadan sonra da çalıştığını, sadece 01 diye tekrar başladığını belirten arkadaşlarımız olmuştu. Ben denemediğim için bilemiyorum.

İncelememi yaptığım BMW E46 aracımda ana ünite bırakın Mp3 çalmayı, Audio CD'lerin bile hepsini okuyamazken bu çözüm ilaç gibi gelmişti.
    Çalacağı bile garanti olmayan 10-15 parçalık CD'den bir anda 600 parçalık, kolayca hafızaya atılabilecek, arabada görüntü kirliliği yaratmayacak, CD bolluğundan kurtaracak bir çözüm. Montaj dahil 150 liraya yaptırmıştım.

Şu da var, benim şahsi görüşüm, aracımda Mp3 çalma özellikli ana ünite olsaydı, böyle bir cihaz taktırmazdım zaten. Herkes ihtiyacına göre bir şeyler yapıyor yani.
    Mp3 CD ile de yetinemeyenler olabilir tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratsagir

quote:

BURADAN satıcı ile iletişime geçebilirsiniz (stok ve uyumluluk sorarsınız)

Dükkan da BURADA

Teşekkür ederim,
    Firma ile görüşeceğim.

• quote:

quote:

Bu tip cihazlar aracı için usb bağlantı çözümü arayanlara hitap etmekle birlikte bazı sıkıntıları var.

Klasör desteği aracın ana ünitesi ile ilgili, cihaz ile ilgili bir problem değil.

Bir klasöre 99'dan fazla parça koyan, 99. parçadan sonra da çalıştığını, sadece 01 diye tekrar başladığını belirten arkadaşlarımız olmuştu. Ben denemediğim için bilemiyorum.

İncelememi yaptığım BMW E46 aracımda ana ünite bırakın Mp3 çalmayı, Audio CD'lerin bile hepsini okuyamazken bu çözüm ilaç gibi gelmişti.
    Çalacağı bile garanti olmayan 10-15 parçalık CD'den bir anda 600 parçalık, kolayca hafızaya atılabilecek, arabada görüntü kirliliği yaratmayacak, CD bolluğundan kurtaracak bir çözüm. Montaj dahil 150 liraya yaptırmıştım.

Şu da var, benim şahsi görüşüm, aracımda Mp3 çalma özellikli ana ünite olsaydı, böyle bir cihaz taktırmazdım zaten. Herkes ihtiyacına göre bir şeyler yapıyor yani.

Dostum biz Cadence ürünlerini satıyoruz. Ciddi de bir satış rakamı mevcut.
    Montaj dahil 125 TL den satıyorduk ürünü. (Fakat zor bir montaj gelirse farklı bir rakam istermiydik bilmiyorum zira işten ayrıldım ben bir süre önce)
    İnsanların söylediklerinden ziyade kendi yaptığımız testlerde gördüklerimiz.

* 99 Klasör atıp bunu okutamıyorsunuz.
    * 99 Parçadan sonra 01 diye 100. parçaya geçmez.

Bu testleri yaptığımız araç GOLF 6 ve Renault Grubu (Megane ve Clio)
    Farklı araçlarda da bunlardan farklı birşey olacağını sanmıyorum. Parça adı gösterme olayına gelince ünitede CD TEXT özelliği varsa 12 karaktere kadar parça adlarını gösterebiliyor.
    Fakat bu özellik sizin ürünlerde varmı bilmiyorum Cadence ürünlerinde mevcut.
    İlk mesajımda da belirttim bu çözüm sadece cd / kaset çalabilen araç ünitelerini kullananlar için iyi bir çözüm.
    Sadece Opel grubu için yok bu aparattan olsa kendi aracımda da kullanırdım ancak malesef bizim araçlar için üretilmiyor.

• S.A cadence ürünü becker be 4613 radyo cd çalar cihazda çalıştırabilir miyiz?Soketi uyar mı?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum biz Cadence ürünlerini satıyoruz. Ciddi de bir satış rakamı mevcut.
    Montaj dahil 125 TL den satıyorduk ürünü. (Fakat zor bir montaj gelirse farklı bir rakam istermiydik bilmiyorum zira işten ayrıldım ben bir süre önce)
    İnsanların söylediklerinden ziyade kendi yaptığımız testlerde gördüklerimiz.

* 99 Klasör atıp bunu okutamıyorsunuz.
    * 99 Parçadan sonra 01 diye 100. parçaya geçmez.

Bu testleri yaptığımız araç GOLF 6 ve Renault Grubu (Megane ve Clio)
    Farklı araçlarda da bunlardan farklı birşey olacağını sanmıyorum. Parça adı gösterme olayına gelince ünitede CD TEXT özelliği varsa 12 karaktere kadar parça adlarını gösterebiliyor.
    Fakat bu özellik sizin ürünlerde varmı bilmiyorum Cadence ürünlerinde mevcut.
    İlk mesajımda da belirttim bu çözüm sadece cd / kaset çalabilen araç ünitelerini kullananlar için iyi bir çözüm.
    Sadece Opel grubu için yok bu aparattan olsa kendi aracımda da kullanırdım ancak malesef bizim araçlar için üretilmiyor.

eas722 üye isimli arkadaş sayfa 2'nin sonlarına doğru şöyle yazmış:

"Bahsettiğim gibi CD01 klasörüne 225 şarkı koydum. Bu konuda kesin bir bilgiye ulaşamamıştım ve denedim. 99'dan sonraki şarkıları araç ve cihaz tanıyor. Örneğin CD01 TRK99 dan sonra 100 şarkıya yine CD01 TRK01 olarak geçiyor ve 99'a kadar yani 199. şarkıya kadar çalıyor. Yine CD01 TRK01 bu sefer 200. şarkı oluyor... 225. şarkı yani TRK025'ten ileri gidince ise 1. şarkı yani en baştaki CD01 TRK01'e dönüyor. Bu sebeple 16gb'lık usb diskimdeki bu klasöre sanıyorum sınırsız şarkı koyabilirim. "

Bir de "sizin ürünlerde" demişsiniz, ben satıcı değilim, eski arabama taktırıp inceleme yapmıştım sadece, belki öyle anlamışsınızdır diye söyleyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 6 Kasım 2012; 23:48:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaslar

Sorunum su ben gectigimiz hafta içerisinde aracım için linkteki ürünü sipariş ettim. Bu gun elime ulastı ve montaj yapma imkanı buldum.

Aracım 2003 model 307 xt

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-peugeot-307-orijinal-muzik-calari-usb-sd-ceviri-48422265/detay/

teyp den cd moduna alıyorum cihazın arkasındakı ısık yanmaya baslıyor. usb takılı içerisinde CD01-CD02-CD03-CD04-CD05 klasörler var. ve içinde mp3 parça bulunmakta en fazla 30 ar tane. flash disklerin 2 sını de ( 8 gb lık ) denedım aldıgım su

teyp ekranında CD06-T99 yazıyor.
    bi süre sonra CD05-T14 yazıyor ve radyoya geçiyor.

2 adet flash diskte ve 1 adet sd kartla da denedım.3 dosya biçiminde de denedim NTFS- FAT- FAT32 sonuc aynı.

Ürünü çalıstıramadım. Yardımlarınızı bekliyorum en kısa zamanda.

• Bence scenic ii aracima audio systems usb aparati taktim fakat sd karttan muzik dinlerken korna calarsam hoparlorler cizirti yapiyor radyo dinlerken yapmiyor bu cihazi takinca oldu bunun cozumu varmidir acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, lütfen yardım edin, cinnet geçirmek üzereyim...

2002 bmw e46 da business cd ye bağladıktan sonra sorunsuz 8 ay kullandım audio systemi. sonra anfi bağlandı arabaya. bundan sonra bir açılışta geçiyor audio systeme bir açılışta geçmiyor. yani "no disc" yazıyor. bazen de olması gerektiği gibi cd 05-01 gibi şeyler yazıyor. çalıştığı zaman çok memnunum sorunsuz fakat anfi bağlandıktan sonra neden böyle oldu?

gittim alet bozuldu herhalde diye yenisini aldım. taktık, gayet güzel, benzin aldım arabayı kapatıp açtım yine "no disc". bu durumdayken aletin arkasındaki bağlantıyı söküp takınca normale dönüp çalışıyor.

neden böyle bu sorunu yaşayan oldu mu? arabamı yakıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: iilkerr

Arkadaşlar, lütfen yardım edin, cinnet geçirmek üzereyim...

2002 bmw e46 da business cd ye bağladıktan sonra sorunsuz 8 ay kullandım audio systemi. sonra anfi bağlandı arabaya. bundan sonra bir açılışta geçiyor audio systeme bir açılışta geçmiyor. yani "no disc" yazıyor. bazen de olması gerektiği gibi cd 05-01 gibi şeyler yazıyor. çalıştığı zaman çok memnunum sorunsuz fakat anfi bağlandıktan sonra neden böyle oldu?

gittim alet bozuldu herhalde diye yenisini aldım. taktık, gayet güzel, benzin aldım arabayı kapatıp açtım yine "no disc". bu durumdayken aletin arkasındaki bağlantıyı söküp takınca normale dönüp çalışıyor.

Teybi kapatıp açsanızda düzelmiyormu,

İlla kontağı mı kapatıp açmanız gerekiyor (veya o da işe yaramıyorda, cihazı mı söküp takıyorsunuz)

Valla ben elektrikçi vs. değilim, aldığınız yer ne diyor bu konuda?

BMW'lerde bu cihaz için başka elektrik çekilmiyor, acaba Amfi takınca cihazda elektrik ihtiyacı mı doğmuştur fazladan (tahmin yürütüyorum, öyle bir şey olmayadabilir)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iilkerr

Arkadaşlar, lütfen yardım edin, cinnet geçirmek üzereyim...

Teybi kapatıp açsanızda düzelmiyormu,

İlla kontağı mı kapatıp açmanız gerekiyor (veya o da işe yaramıyorda, cihazı mı söküp takıyorsunuz)

Valla ben elektrikçi vs. değilim, aldığınız yer ne diyor bu konuda?

BMW'lerde bu cihaz için başka elektrik çekilmiyor, acaba Amfi takınca cihazda elektrik ihtiyacı mı doğmuştur fazladan (tahmin yürütüyorum, öyle bir şey olmayadabilir)

Çözüldü sonunda... bende anlamıyorum elektrikten ama şöyle birşey yaptık. bu aletin içine giden kırmızı bir kablo var, teybin arkasından elektrik alıyor. bu kabloyu kesip tekrar temas ettirince alet çalışıyor. yoksa ilk açılışta kesinlikle çalışmıyor. bir arkadaş düğme yapalım ona torpidoya uzatalım dedi. tabi çalışır bu şekilde ama gereksiz işlem ve zaman kaybı her seferinde. sonunda şöyle yaptık:

audio system dönüştürücüye elektrik veren kırmızı kabloyu anfiye elektrik veren remote kablosuna bağladık. sorun çözüldü...

eğer başına böyle bir iş gelen olursa çözüm bu.

• O zaman dedigimiz gibi amfi baglandiktan sonra teypten USB cihazina giden elektrik yeterli gelmemeye basladi demekki. Cozume ulastiginiza sevindim.
  • Arkadaşlar bende 1998 model E36 kasa bmw var.. Orjinal teybi BMW Business RDS (ph7850) yani kasetçalarlı modeli..
    Acaba bu teybe uyumlu mudur bu aparatlar.. Deneyen var mı daha önce
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.