Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model (ağustos 2005 trafiğe çıkışlı) peugeot 206 x-line için olur mu? araçta cd playerlı radyo sistemi var rd3 kodlu olan radyo ve cd çalar var. istanbul anadolu yakasında nereye yaptırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizi

2006 model (ağustos 2005 trafiğe çıkışlı) peugeot 206 x-line için olur mu? araçta cd playerlı radyo sistemi var rd3 kodlu olan radyo ve cd çalar var. istanbul anadolu yakasında nereye yaptırabilirim?

Cd çalarlıysa tabikide oluyor.
    İstanbulda en bilindik aktepe sound var buyrun adresleri.

Merkez : Karaoğlanoğlu Cd. No:26 Şirinevler/Bahçelievler/İstanbul
    Şube : Marpuçcular Cd. Marpuçcular İş Mrk. No:10/158 Eminönü/İstanbul
    Uyg Mrk. : Tevfik Fikret Cd. No:5 Şirinevler/Bahçelievler/İstanbul
    Tel : (0212) 442 42 83 - 88 (Merkez)
    Tel 2 : (0212) 526 80 62 (Şube)
    E-posta : info@aktepesound.com
  • arkadaşlar bu işi İzmirde yapan yada yapabilecek yer bilen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58emrah58

arkadaşlar bu işi İzmirde yapan yada yapabilecek yer bilen varmı acaba ?

Şu konuya bir bakın:http://forum.donanimhaber.com/m_42115808/tm.htm
  • teşekkurler arkadas
  • selam.. USB'ye iphone bağlayabiliyo rmuyuz? deneyen var mı?
    iphone'den müzik dinleyebiliyor muyuz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

selam.. USB'ye iphone bağlayabiliyo rmuyuz? deneyen var mı?
    iphone'den müzik dinleyebiliyor muyuz yani?

Evet dinlenebiliyor.
  • Merhaba benim aracımda da usb takılı fakat son zamanlarda cızırtı yapmaya başladı.Önceki sayfalarda da bu konudan bahsedilmiş çözümü tam olarak nedir bilen var mı?
  • teşekkürler... ;)
  • merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. kendimi ilgili yerde tanıtacağım..

öncelikle konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. benimde böyle bir sorunum vardı. aracım 2005 hyundai elantra. teybi bildiğiniz üzere sadece track okuyo. o da sadece orijinal olursa. nerodan falan yazılan cd'leri ise kafasına göre ya çalıyo ya çalmıyo. hal böyle olunca cd al doldur olmadı bi daha sonra sevdiğin bi şarkıyı eklemek için bi daha yaz onu da okumuyo vsvsvsvsvsssss. FM transmitter den tutun kullanmadığım bişey kalmadı

bu forum sayesinde belirtilen ürünü sahi... adresinden bularak satıcı ile görüştüm ve kredi kartı ile aldım. aracımın teybinin arkasında bulunan cd changer girişine fişi taktım diğer ucunu da usb cd ve aux girişi olan digital cd changere taktım sonuç çalmadı. ama daha sonra buradan okuduğum kadarı ile şarkıları hareketli yabancı vs. şeklinde ayırarak CD01, CD02..... diye klasör haline getirdim ve sonuç muhteşem. istediğim zaman klasörler arasında (hareketli yabancı) gezip istediğim şarkıyı açıyorum. cızırtı yok beklemek yok seste kayıp yok. kontağı kapatıp açınca teyp ile aynı hızda açılıyor ve şarkı kaldığı yerden saniye şaşmadan devam ediyor. teybi kapatınca da kendide kapanıyor. resimlerini çektim ama şimdi yüklemeye zamanım yok en kısa zamanda atarım. bu arada elantra kullananlar 8 pin olandan alsınlar. (pin nedir? cd changer girişinde bulunan soketin delik sayısıdır bilmeyenler için.)

• quote:

Orijinalden alıntı: vizi

2006 model (ağustos 2005 trafiğe çıkışlı) peugeot 206 x-line için olur mu? araçta cd playerlı radyo sistemi var rd3 kodlu olan radyo ve cd çalar var. istanbul anadolu yakasında nereye yaptırabilirim?

bu sistemde aracınızın teybinde cd changer girişinin olması gerekiyor. aksi takdirde bu olmaz ama başka sistemler olduğunu da duymuştum mesela teybinizin arkasındaki scart aparatı olarak eklenip kullanılabilir. bu konuda araştırma yapıp dönerim size
  • Bu cihazdan daha önce de almıştım. araçla gidince yeni aracım işin tekrar aldım bu gün kurcalarken arkada BT girişi diye mini usb girişi gördüm. sonra nette bakayım dedim xcarlink için olanda Bluethoot hands free özelliğini görmüştüm aynı marka değil ama sanırım TR ye gelenlerin sadece kutusu değişik. yatour diye ( inşallah yavuz-toraman-uğur değildir açılımı :D ) bir marka birebir benim elimdekinin aynısı sayılır. onun için şöyle bi aksesuar mevcut.
    http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Module-Kit-for-Yatour-Digital-Music-Changer-iPhone-iPod-Car-Adapter-/380637583471?pt=Car_Audio_Video&hash=item589fc4986f&vxp=mtr

acaba bunun canlısını gören oldu mu türkiyede. büyük ihitmal sorunsuz uyacak ama bi sorayım burda başlık varken dedim.

• Arkadaşlar bende niyetlendim almaya 2004 model laguna aracım gg den bir satıcı ile iritibata geçtim fakat bana atılan mesaj beni soğuttu ( Gelen mesaj : ürünü alırsanız cd changer iptal olucak çünkü cd changer in soketi çıkarılıp usb takılıcak

ses le ilgili problem olmaz teyp le aynı sesi alırsınız ) cd changer dervre dışı kalması hoşuma gitmedi bu konu hakkkında bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostlar123

Arkadaşlar bende niyetlendim almaya 2004 model laguna aracım gg den bir satıcı ile iritibata geçtim fakat bana atılan mesaj beni soğuttu ( Gelen mesaj : ürünü alırsanız cd changer iptal olucak çünkü cd changer in soketi çıkarılıp usb takılıcak

ses le ilgili problem olmaz teyp le aynı sesi alırsınız ) cd changer dervre dışı kalması hoşuma gitmedi bu konu hakkkında bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.

Cd changer kullanıyormusunuz?
    Kullanmıyorsanız sorun nedir?
  • Kullanıyorum herhangi bir sorun yok tek sıkıntı sürekli cd doldurmak
    Devre dışı bırakmak istememin sebebi 2 sini bir arada kullanmak istemem
  • quote:

Kullanıyorum herhangi bir sorun yok tek sıkıntı sürekli cd doldurmak

Kullanıyorsanız bu ürünüde kullanacaksanız mecbur vazgeçeceksiniz.
  • Teşekkürler jamara verdiğin bilgiler için.
  • Arkadaşlar ben satın aldım fakat giriş soketleri birbirini tutmadı yardımco olabilecek varmı resimleri attım.
     İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX

• quote:

Kullanıyorum herhangi bir sorun yok tek sıkıntı sürekli cd doldurmak

klavuzunda ara bir parça ile ikisi birden kullanılabiliyor diyor. bir nevi anahtar ile cd changer ile modül arasında geçiş yapıyorlar.
  • ankarada bunun montajını yapan yer varmı aracım peugeot 207
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.