Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cızırtının nasıl çözüldüğünü direk arayıp sorun. 0541 370 37 00 benim taktırdığım yerin numarası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemreozkaya

ankarada bunun montajını yapan yer varmı aracım peugeot 207

Bugun iskitler cancan garage da 130tl ye montaj yaptirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: trakonys

quote:

ankarada bunun montajını yapan yer varmı aracım peugeot 207

Bugun iskitler cancan garage da 130tl ye montaj yaptirdim

Alıntıları Göster
    Selamun Aleykum,

Arkadaşlar ben de arabama bundan taktırdım.
    Yeni kasa linea.
    Fakat 3 usb denememe rağmen çalışmıyor.
    Hafıza kartı ile sorunsuz şekilde çalışıyor.
    Denediğim Usb Markaları;

Toshiba 8 GB
    Kingstone 8 GB
    Pqi 4 GB

Klasör isimlerini belirtilen şekilde CD01 şeklinde yapıyorum.
    FAT32 formatında.

Ama halen sorun yaşıyorum, usb belleklerde.

Hangi marka usb bellek tavsiye edersiniz?

• Gerekli ve faydalı bir konu olmuş elinize saglık. Orijinal anaunite kullananlar için faydalı bir bilgi deposu olmuş;)

• hyk123 H kullanıcısına yanıt
    kardeş bende 8 gb kingston ile sorunsuz kullanıyorum, CD01 CD02 bunları root a at (yani usb yi açtığında bunlardan başka dosya olmasın o kingston u sadece aracına ada :) şimdi sırasıyla:
    1- kingtonu pc ye tak sağ tıkla biçimlendir fat32 de hızlı biçimlendir
    2- CD01 CD02 CD03...CD06 dosya isimlerin bunlar toplam 6 adet
    3- bu klasörlerden başka hiçbirşey olmasın usb de. şimdi her klasöre 99 er tane şarkıyı doya doya yükle bukadar..
    4- eğer sd kartın cihaza takılı ise usb kington u aynı anda görmez !

not: cızırtı şarkı geçişlerin zaman zaman oluyor ben e46 bmw de kullanıyorum çözümü varmı bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
    diren@müzik :D @hyk123
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingtaus

kardeş bende 8 gb kingston ile sorunsuz kullanıyorum, CD01 CD02 bunları root a at (yani usb yi açtığında bunlardan başka dosya olmasın o kingston u sadece aracına ada :) şimdi sırasıyla:
    3- bu klasörlerden başka hiçbirşey olmasın usb de. şimdi her klasöre 99 er tane şarkıyı doya doya yükle bukadar..

not: cızırtı şarkı geçişlerin zaman zaman oluyor ben e46 bmw de kullanıyorum çözümü varmı bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkür ederim.
    Zaten bunları yapıyordum fakat işe yaramıyordu.

SanDisk bir bellek alıp sorunu çözdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyk123

quote:

Orijinalden alıntı: kingtaus

Teşekkür ederim.
    Zaten bunları yapıyordum fakat işe yaramıyordu.

SanDisk bir bellek alıp sorunu çözdüm.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracım peugeot 207 ankarada cancan otonun şaşmazdaki bayii ne gittim ,cihazı monjat ettik lakin teyp cd changer modu kapalı olduğundan çalıştıramadık ,servisten açtırmak gerekiyormuş , saat 7 yi geçtiği için servis kapalıydı ,sehirler arası yolculuk yapmak zorunda olduğum için montajı yaptıramadım ,birde bana 170 tl fiyat verdiler araca göre fiyat değişiyor mu, bir de servisten aracının cd changer modu açtıran oldumu maliyet nedir merak ediyorum ? iyi geceler

• quote:

arkadaşlar aracım peugeot 207 ankarada cancan otonun şaşmazdaki bayii ne gittim ,cihazı monjat ettik lakin teyp cd changer modu kapalı olduğundan çalıştıramadık ,servisten açtırmak gerekiyormuş , saat 7 yi geçtiği için servis kapalıydı ,sehirler arası yolculuk yapmak zorunda olduğum için montajı yaptıramadım ,birde bana 170 tl fiyat verdiler araca göre fiyat değişiyor mu, bir de servisten aracının cd changer modu açtıran oldumu maliyet nedir merak ediyorum ? iyi geceler

Alıntıları Göster
    ürünü arkadasında BT slotu var . bu slot nedir. bildiğim kadarı ile cihaza blutooth özelliği kazandırılabiliyor . fakat oraya giren cihaz nasıl bir cihaz yapan varmı lütfen yardım ..

• ben 2007 model pejo 207 aracıma taktırmak istiyorum taktıran arkadaslar özelden pm den yada foruma yazarak adres ve fiyat paylaşabilirlerse cok memnun kalırım.. simdiden çok teşekkürler edit : şehir istanbul avrupa yakası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan1905 -- 24 Temmuz 2013; 15:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Orijinalden alıntı: vizi

2006 model (ağustos 2005 trafiğe çıkışlı) peugeot 206 x-line için olur mu? araçta cd playerlı radyo sistemi var rd3 kodlu olan radyo ve cd çalar var. istanbul anadolu yakasında nereye yaptırabilirim?

Cd çalarlıysa tabikide oluyor.
    İstanbulda en bilindik aktepe sound var buyrun adresleri.

Merkez : Karaoğlanoğlu Cd. No:26 Şirinevler/Bahçelievler/İstanbul
    Şube : Marpuçcular Cd. Marpuçcular İş Mrk. No:10/158 Eminönü/İstanbul
    Uyg Mrk. : Tevfik Fikret Cd. No:5 Şirinevler/Bahçelievler/İstanbul
    Tel : (0212) 442 42 83 - 88 (Merkez)
    Tel 2 : (0212) 526 80 62 (Şube)
    E-posta : info@aktepesound.com

jamara teşekkürler bu merkezde servisin programla acması gereken bir ayar varmıs burası acıyor mu yoksa montajdan sonra servise gidip actırmak gerekir mi araç 2007 pejo 207 .. ben istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Orijinalden alıntı: vizi

2006 model (ağustos 2005 trafiğe çıkışlı) peugeot 206 x-line için olur mu? araçta cd playerlı radyo sistemi var rd3 kodlu olan radyo ve cd çalar var. istanbul anadolu yakasında nereye yaptırabilirim?

Cd çalarlıysa tabikide oluyor.
    İstanbulda en bilindik aktepe sound var buyrun adresleri.

Merkez : Karaoğlanoğlu Cd. No:26 Şirinevler/Bahçelievler/İstanbul
    Şube : Marpuçcular Cd. Marpuçcular İş Mrk. No:10/158 Eminönü/İstanbul
    Uyg Mrk. : Tevfik Fikret Cd. No:5 Şirinevler/Bahçelievler/İstanbul
    Tel : (0212) 442 42 83 - 88 (Merkez)
    Tel 2 : (0212) 526 80 62 (Şube)
    E-posta : info@aktepesound.com

jamara teşekkürler bu merkezde servisin programla acması gereken bir ayar varmıs burası acıyor mu yoksa montajdan sonra servise gidip actırmak gerekir mi araç 2007 pejo 207 .. ben istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum

Alıntıları Göster
    iyi Günler arkadaşlar . benim peugeot 207 marka 2007 model 1.4 hdi trendy donanım aracıma Digital Music Changer taktırmak istiyorum İstanbul Tercihen Avrupa ve Anadolu yakasındaki bu işi yapabilecek müzik sistemcilerinin adreslerini verebilirmisiniz. bizim burdaki pejo servisine gittim bilgisayara bağlanıp cd changer ın aktif edilmesi gerektiğini söyledim biz yapamıyoruz diye salladılar ısrar etmeme rağmen sonuç alamadım onu takanlar acsın dediler dalga gecer gibi. neyse bu Digital Music Changer ürünü hem takabilecek satışını yapan hemde arabayı bilgisayara bağlayıp cd changeri aktif edebilecek donanımı bulunan dükkanları bana ulastırabilirseniz cok memnun kalıcam . şimdiden teşekkürler.

• Teşekkür eden arkadaşlar, sağolun, inceleme işinize yaradıysa ne mutlu bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Teşekkür eden arkadaşlar, sağolun, inceleme işinize yaradıysa ne mutlu bana.
    Selamun Aleykum arkadaşlar, Benim aracım 2005 BMW 316i, bu cihazı internet üzerinden aldım, montajını yaptırdım uzun uğraşlar sonucu çalıştı,
    Fakat; seste yarı yarıya kayıp,
    kendi kendine kapanma, araç kontak kapayıp tekrar açınca çalışmama, gibi birçok sorun yaşadım,
    teknik servisle görüştüm, aracımda harman kardon ses sistemi olduğu için uyumsuz oldugunu sölediler düzgün çalışmaz dediler.
    Bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnum olurum bunalıma girdim artık...
  • hyk123 H kullanıcısına yanıt
    SanDisk SD kart en uyumlusu evet..bende uzun yola çıktım geldim SD kart kullandım usb ye göre daha az sorunlu... @hyk123
  • kingtaus K kullanıcısına yanıt
    kafasına göre takılıyor cihaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingtaus -- 5 Ağustos 2013; 11:51:18 >
  • torex37 T kullanıcısına yanıt
    Harman ses sistemiyle alakası yok.. cihazı SD kart ile kullanmanızı tavsiye ederim ve bizim e46 kasalarda malesef çok randımanlı çalışmıyor resmen kafasına göre takılıyor cihaz :) kontak kapatıp ertesi gün açınca no disc diyor ve cihazı görmüyor bazen, bunu çözmek için cihazı scrarttan çıkarıp takın, bizim araçlarda uyku modu olduğu için ilk 15 dk içinde tüm araç elektriktiriği kesiliyor falan diyorlarda hikaye o , öyle olsa arada iki gün hiç aracı kullanmadığım oluyor binip çalıştırıyorum ve küt diye çalışıyor ;) ben cihazı doğru taktığınıza emin olmanızı ve eminseniz başka bir cihaz ile değiştirip tekrar denemenizi tavsiye ederim, bazen cızırtı problemi çok fazla oluyor bazende çok az , bazen no disc diyor bazen her defasında sorunsuz açılıyor çözemedim ben bu cihazı :) tek bildiğim fiyat performans olarak bakınca kesinlikle almaya ve denemeye değer bir cihaz.
    çin malı sonuçta. @torex37

• quote:

nasıl cd changeri aktif ettiler banada söyle bir türlü yapacak adam bulamadım 15 tane ses sistemcisi gezdim servise gittim servis biz öle sey yapamıyoruz dedi dalga gecer gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukpakaki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukpakaki

Hocam ürünü nerden aldınız acaba toyota corolla 2004 uyumlu almayı düşünüyorum yardımcı olurmusun?

İlan No: 67404397

hocam teşekkür ederim taksit imkanı uyguluyorlarmı peki bi bilginiz varmı?

Forumdan bir alıntı yapayım Taksit konusunda:
    "Sen GET olarak yapacaksın satışı. Sana ne kadar para gelmesini istediğini / ilanda fiyatın ne görünmesini istediğini gireceksin. Alıcı taksitle almak istiyorsa eğer alırken ödeme seçeneklerinden girip, ekstra komisyon ödeyerek alacak."

Dolayısıyla ürünler sitede GET ilanı olduğu için muhtemelen almak istediğinizde taksit seçeneği de çıkacaktır. Sizin ödemeniz gereken ekstra Taksitlendirme ücreti ne olur onu bilemiyorum.

NOT1: Ürün ilanında: "LÜTFEN ARACINIZA UYUMLULUĞUNU VE STOK DURUMUNU SORUNUZ..TÜM ARAÇLARA GÖRE USB MEVCUTTUR…SORABİLİRSİNİZ.. LÜTFEN DİĞER İLANLARIMIZA BAKINIZ.." yazmaktadır.
    Ben sadece 2004 Toyota dediğiniz için satıcının sayfasında arama yaptım ve o şekilde ilanı paylaştım. Yoksa aracınıza uyumluluğu konusunda vs. herhangi bir fikrim yok. Bu konu ile ilgili satıcı ile irtibata geçiniz lütfen.

NOT2: Benim satıcı ile veya ürün ile ilgili herhangi bir bağım yoktur buarada, onu da belirteyim.
    Bu sitede veya başka sitelerde benzer ürünler başka satıcılar tarafından da satılmaktadır. Ben uygun fiyatlı olarak bunu bulduğum için bu satıcıyı seçtim ve İstanbul'da elden aldım, aynı yerde taktırdım.
    Ellerinde her araç için yüzlerce ürün vardı, zaten sorduğumda ürünün distribütörlüğünü aldıklarını söylemişlerdi.

NOT3: Yukarıda da bahsettiğim gibi ben ürünü İstanbul içinde ELDEN (firmanın bulunduğu yerden) aldım ve orada aynı kişiye taktırdım. İnternet üzerinden peşin veya taksitle alışveriş yapmadım. Sadece siz Taksit ile ilgili soru sorduğunuz için yine donanımhaber forumundan arama yaptığımda gördüğüm mesajı yazdım buraya.

bana adresini verebilirimisiniz istanbulda neredeydi ve cd changer cıkısını aktif edebilirler mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: bitirgic

quote:

Orijinalden alıntı: dersuuzala

Kardeş yukardım gösterdiğin bölmede ki kablolardan sarı ve pembe olana bağlatı yapıldı. Cihazla okuma yapıldı sonra bağlandı. Bağlantıda bir problem yok yani. Ama sonuç hep aynı. kontağı çıkarıyorum. C05 Parça 55, C08 PARÇA 99 falan yazıyor. Sonra C01 PARÇA01den çalmaya başlıyor. Her yöntemi denedim.

Dediğin usb bellekleri denemedim. Belki ondandır.

Birde random tuşu çalışıyor mu? (3 tuşu)

Teşekkürler

bende o cd sayma C08 99 yazması ilk açıldığında oluyor ve ilk kaldığı parçadan başlıyor ve çok kısa sürüyor.Random tuşu çalışmıyor.Ben İstanbul'dayım sizde İstanbul'da iseniz taktırdığım yerin adresini vereyim bir de oraya baktırın.Yardımcı olamadım kusura bakmayın.

ben istanbuldaki adresi alabilirmiyim mümkünse

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

[ben istanbuldaki adresi alabilirmiyim mümkünse

http://www.trtuningshop.com/index.php?B=Iletisim burada adres bilgileri ve ürünleri mevcut.Yol tarifi isterseniz onuda anlatabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.