Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 tl ücret ile actırdım ben.. fakat dikkat etmen gereken iki yerden acılması gerekiyor. hem ekran hem cd changer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanmaraz

5 tl ücret ile actırdım ben.. fakat dikkat etmen gereken iki yerden acılması gerekiyor. hem ekran hem cd changer..

ayhan kardeşim benimki biraz yılan hikayesi oldu
    birazdaha detaylı anlatırmısın rica etsem

birde istanbuldamısın ? neresindesin ? bu işi nerde yaptırdın ?
    aracın citroen sanırım hangi model ?
  • halettim gerek kalmadı teşekkürkler

aldığım alet bozukmuş
    servisin yanındaki müzik sistemleri dükkanında wardı
    hocam tak çalıştır hemen nakit ödüycem dedim

arkadaş geldi alet fişini teybe soktu
    usb yi yerleştirdi ve çalıştı

yanlız şimdi şarkı isimleri yazmıyor onu deşeliycem

bilgisi olandan yardım isterim ....

(aracım 2008 model c4 picasso )
  • TpT Celebi T kullanıcısına yanıt
    ustam şarkı isimleri çıkmıyor. onun bi çaresi yok maalesef, uğraşmana gerek yok boşuna :) benim aracım pejo 207. yazılımları ve teypleri aynı oldugu icin yöntemde aynı.. ben istanbuldayım. ikitellide erc oto var, özel citroen pejo servisi. oraya gittim 5 dakikada hallettiler hemen. aracı pc ye baglıyorlar zaten menüde var sadece aktif duruma getiriliyor o kadar..
  • quote:

ustam şarkı isimleri çıkmıyor. onun bi çaresi yok maalesef, uğraşmana gerek yok boşuna :) benim aracım pejo 207. yazılımları ve teypleri aynı oldugu icin yöntemde aynı.. ben istanbuldayım. ikitellide erc oto var, özel citroen pejo servisi. oraya gittim 5 dakikada hallettiler hemen. aracı pc ye baglıyorlar zaten menüde var sadece aktif duruma getiriliyor o kadar..

ARKADAŞLAR BİR ÖNCEKİ SAYFADA RESİMLERİNİ KOYDUM ŞARKI İSİMLERİNİN ÇARESİ VAR MP3TAG İSİMLİ PROGRAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

ARKADAŞLAR BİR ÖNCEKİ SAYFADA RESİMLERİNİ KOYDUM ŞARKI İSİMLERİNİN ÇARESİ VAR MP3TAG İSİMLİ PROGRAM

ilgine teşekkür ederim hocam

proğramı indirdim ama bu konular biraz yabancıyım
    biraz acıklamalı proğramı nasıl kullancağımızı
    bazı detayları acıklarsan kendi adıma çok sevinirim
    faydalanacak arkadaşlarda olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

ilgine teşekkür ederim hocam

proğramı indirdim ama bu konular biraz yabancıyım
    biraz acıklamalı proğramı nasıl kullancağımızı
    bazı detayları acıklarsan kendi adıma çok sevinirim
    faydalanacak arkadaşlarda olabilir

PROGRAMI KURDUKTAN SONRA TÜM MP3 LERİNİZİ KOPYALIYORSUNUZ HEPSİNİ SEÇİP SAĞ TUŞ DÖNÜŞTÜR VE DOSYA ADI>etiketi seçip title yi gösteriyoruz kendisi dönüştürmeye başlıyor. dönüştürdükten sonra istediğiniz yere kopyalayabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken türkçe harfler malesef olmuyor. ya tek tek şarkının ismini değiştireceksiniz yada benim gibi olduğu bigi bırakacaksınız

• walla bende aranım duruyordum
    mesajını aldım hemen uyguladım olmadı
    türkçe karakter war ise hiçmi göstermez
    yoksa sadece türkçe ü ş Ğ gibi tek olarak harfimi göstermez ?
  • trtuning i aradım ithalatcısı bu arkadaşlar yanılmıyorsam
    c4 picassoaracım deyince
    şarkı isimlerini zaten göstermez
    cd1 yanıda şarkı numarası yazar o kadar diyor

bi anormallık war ama .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

walla bende aranım duruyordum
    mesajını aldım hemen uyguladım olmadı
    türkçe karakter war ise hiçmi göstermez
    yoksa sadece türkçe ü ş Ğ gibi tek olarak harfimi göstermez ?

hocam bazı araçlarda TEXT veya DISP. tuşu var belki onlarla alakalıdır ama bende isimler gözüküyor
    türkce karakter derken mesela TÜRKAN parçasını T RKAN şeklinde gösteriyor
  • TpT Celebi T kullanıcısına yanıt
    ustam psa grubu otların teyplerinde parça ismi çıkmıyor.. çıkan araçlar olabilir elbette. ama citroen+pejo grubunun teybi yol bilgisayarı aynı fabrika ürünü ve maalesef sadece cd01 ve şarkı numarası görünüyor.. zaten ithalatcısı trtuning bahçelievlerde bende ürünü ordan aldım. onlarda çıkmıyor dediğine göre uğraşmak fayda etmez.. yanlış bilgilendirme yapmayalım.. bazı araçlarda çıkması her araçta çıkıyor anlamına gelmez..
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    ustam senin araç toyota. teypde display text ozelligi oldugu icin yazıyor şarkı isimleri. bizde yazmıyor..
  • quote:

ustam senin araç toyota. teypde display text ozelligi oldugu icin yazıyor şarkı isimleri. bizde yazmıyor..

HOCAM DOĞRUDUR
    CD TAKILDIĞINDA DA GÖSTERMİYOR O ZAMAN SİZDE
    GERÇİ BENDEDE CD TAKILDIĞINDA GÖSTERMİYOR CD 01 - 02 -03 ŞEKLİNDE YAZIYOR AMA MP3LERDE GÖSTERDİ
    TAM BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM.
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    evet bizim cdde şarkı ismi göstermiyor maalesef..
  • suzuki sx4 aracıma aldım,montajını kendim yaptım.İlk taktığımda sadece aux çıkışı çalıştı.Sonra forumda bu konuyu gördüm.sd karta klasörleri cd01 cd02 olacak şekilde klasörlendirdim ver her klasöre 99 parça yükledim.Şuan sorunsuz kullanıyorum.Direksiyondan parça geçişleri ses açma vs. hepsi çalışıyor. ısınma yok. 10 klasör destekliyor benim teyip.Sanırsam bu teypten teybe göre değişiyor.Güzel oldu sırf aux ve sd çıkışı yok diye teybi değiştirecektim.Konuyu açan ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Faydalanan kisi sayisinin bu denli cok olmasi beni sevindirdi.

Ben tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Faydalanan kisi sayisinin bu denli cok olmasi beni sevindirdi.

Ben tesekkur ederim.

Bilse çok kişi eminim tereddütsüz kullanır bu ürünü ama kimse bilmiyor.Bende internetten gördüm araştırmaya başladım.Adana da yetkili servis ve bir çok ses sistemi maağazaları,tuningçiler böyle bi parçanın varlığından habersiz.Adanada hiçbiyerde bulamadım ve netten sipariş verdim,montajını da kendim yaptım.
    Ben teşekkür ederim.
  • kullanıpta birebir cd kalitesini yakalayan yada daha iyi olduğunu düşünen varmı arkadaşlar ?
  • merhaba aracımda cd canger kutusu yok
    araç e39 5.20 ia

bu urunu alsak gene çalışırmı acaba birde nereden buluruz cok acıl cevap beklıyorum beyler ocaga dustuk muzıksız kaldımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 17 Ekim 2013; 20:35:52 >
  • ben de 2005 punto aracıma almayı düşünüyorum
    bir de kaliteli ses için hoparlörleri de değişmeyi düşünüyorum, tavsiyeniz ne olur
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.