Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

kullanıpta birebir cd kalitesini yakalayan yada daha iyi olduğunu düşünen varmı arkadaşlar ?

Kesinlikle ses kalitesi kusursuz. Ben yüksek ses değilde temiz sese dikkat ederim. Çok memnunum tek tavsiyem hafıza kartı ile kullanın bayramda 2000km yol yaptım surekli çalıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

merhaba aracımda cd canger kutusu yok
    araç e39 5.20 ia

bu urunu alsak gene çalışırmı acaba birde nereden buluruz cok acıl cevap beklıyorum beyler ocaga dustuk muzıksız kaldımm

Hocam alacak yerler internette mevcut geçmiş sayfalar. da da var.
    Aracınızı kutunun olmasına gerek yok cd çalıyor olmasi yeterli sadece alacağınız zaman aracın marka model soylemeniz yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

quote:

merhaba aracımda cd canger kutusu yok
    araç e39 5.20 ia

bu urunu alsak gene çalışırmı acaba birde nereden buluruz cok acıl cevap beklıyorum beyler ocaga dustuk muzıksız kaldımm

Hocam alacak yerler internette mevcut geçmiş sayfalar. da da var.
    Aracınızı kutunun olmasına gerek yok cd çalıyor olmasi yeterli sadece alacağınız zaman aracın marka model soylemeniz yeterli

cok tesekkur ederim sırınevlerdekı adrese cumartesı gunu gıttım 80 dolara ayın 3 u gıbı getırıyorlar

cd changer gırısıne baglanıyor ve cd changer iptal oluyor zaten bende yoktu aldıgımda

• quote:

quote:

kullanıpta birebir cd kalitesini yakalayan yada daha iyi olduğunu düşünen varmı arkadaşlar ?

Kesinlikle ses kalitesi kusursuz. Ben yüksek ses değilde temiz sese dikkat ederim. Çok memnunum tek tavsiyem hafıza kartı ile kullanın bayramda 2000km yol yaptım surekli çalıştı

arkadaşlar ben büyük bir hevesle aldım
    kendim takdım hiç bir sorun yok

aaammaa velakin ses volume çok düşük

radyoda normal bir sesle müzeik dinlerken alate çeçiş yapdığımda ses duyulmuyor bile

birde şöyle açıklaaya çalışıyım volume 20 de iken (son 30 ) gübmbür gümbür oluyor radyoda ve cd mp3 çaldığımda
    alete geçtiğimde ancak duyulcak kadar bir ses geliyor

mp3 lerden değil sorun bitrate lerinde falan değil kesin onu anladım
    ne işdir bu hevesim kırıldı :S

• Bende de tam tersi radyodan veya cd den bir iki tık fazla geliyordu ses, konunun ilk mesajındaki açıklamalarımda belirtmiştim.

Neden olur bilemedim.

• varmi bu dusuk ses sorununu yasayan baska bir arkadas ay basinda alicaktim 80 dolar dediler kafamiz karisti ya

• TpT Celebi T kullanıcısına yanıt
    ben de sahibinden sipariş verdim, 1-2 güne ulaşır bakalım
    kendim takabilirsem takacam, siz nasıl çıkardınız teyibi, nasıl monte ettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

quote:

quote:

arkadaşlar ben büyük bir hevesle aldım
    kendim takdım hiç bir sorun yok

aaammaa velakin ses volume çok düşük

radyoda normal bir sesle müzeik dinlerken alate çeçiş yapdığımda ses duyulmuyor bile

birde şöyle açıklaaya çalışıyım volume 20 de iken (son 30 ) gübmbür gümbür oluyor radyoda ve cd mp3 çaldığımda
    alete geçtiğimde ancak duyulcak kadar bir ses geliyor

mp3 lerden değil sorun bitrate lerinde falan değil kesin onu anladım
    ne işdir bu hevesim kırıldı :S

Bizim aracın ses çıkışı gerçekten iyi. Bir mitsubishi buluşmasında douledin uygunlanmış bir araçta benim mp3 cdsini denemiştim. Lancerdan inip picassoya binince diğer arkadaş bile tiz,bass ve akustiğe bayılmıştı. Sanıyorum 6'dan fazla hoparlör var. Herneyse dediğiniz gibi sesi 20'ye getirmek bile yürek istiyor bizim araçta.. Bu cihazda ses böyle düşüyorsa bence kesin montajda bir sorun var.

• Toyota avensisde kullanıyorum ses problemi bende yok çok memnunum
  • taktım aparatı; ancak flash daki klasörleri görmedi, CD01 CD02.. diye oluşturdum klasörleri şarkı çalmadı
    16 gb ve 32 gb denedim ikisi de nafile
    nerde sıkıntı var acaba
  • sıkıntıyı giderdim, fat32 tapmak gerekiyormuş flashı
    bana bir de 3,5mm to 2.5mm aux çevirici kablo lazım, benim tel girişi 2.5 mm , aparat için belkim aux kablo aldım telefona uymuyor araya çevirici koymama lazım
  • Herkese merhabalar arkadaşlar.
    2001 Ford Focus var bende de. Cd changer'i servisten aktif etirmek gerekiyor mu?

Yarın Şaşmaz'da ki Can can oto'ya gideceğim ben de. Focusu olan var mı yani herhangi bir sorun yaşar mıyım?

• Arkadaşlar bende 5000 rds eon var bu cihazı bağladım çok güzel fakat aracı daha sonra çalıştırdığımda ekranda cd yazıyor ve beklemeye alıyor aç kapa yapınca anca düzeliyor son dinlenen şarkıdan devam ediyor?
    Sorun nerde olabilir?
    sd bellek mi?
    şarkılarım bazıları mp3 olmaya bilir ondan mı?
    Bilen varsa yardımcı olsun.....
  • quote:

varmi bu dusuk ses sorununu yasayan baska bir arkadas ay basinda alicaktim 80 dolar dediler kafamiz karisti ya

Benim arkadaşım da 2008 Grand Picasso'ya takdırdı. Aynı şekilde düşük ses sorunu var. Ayrıca hiç bir şekilde parça isimlerinii gösteremedi.
  • tesekkurler
  • Bu konu çok merak ettiğim bir konuydu,maaşallah arkadaşlar bu konuyla ilgili herşeyi detaylı bir şekilde paylaşmışlar hepsine ayrı ayrı teşekkürler
  • 2003 model e46 aracımda bmw business cd çalar mevcut, ayrıca hk ses sistemi var. ürünü geçen gün sipariş ettim (bmw 1 yazan versiyonunu) montajını yaptık,usb okuyucunun kontagı açıp kapatınca 3 kere led ışıgı yanıp sönmekte ama usb'yi görmüyor no magazine yazıyor.aldıgım yeri aradım uyku moduna girdikten sonra tekrar deneyin dedi ama nafile.sorun ne olabilir? usb sandisk 8 gb ve fat32 dosya sisteminde cd01 şeklinde dosya oluşturdum acaba usb de sorun olabilir mi? yarın hafıza kartıyla deneyeceğim,hafıza kartını denemeden önce her hangi bir formata çevirmemize gerek varmı? onda da cd01.. şeklinde dosya mı oluşturmamız gerekiyor? Teşekkürler.
  • Nihayet bugün bende aldım ve taktım öncelikle şunu belirteyim montajı çok basit sadece tek bir soket,tabi bunu Peugeot 307 için söylüyorum diğer araçları bilemem.Ses kalitesi ise beni çok şaşırttı bu kadar iyi olabileceğini beklemiyordum.Ama tabiki şu var;bu tip sonradan takılan adı her ne olursa olsun çakma aparatlar gibi buda flash bellek seçtiği için beni çok uğraştırdı.Şu folderları isimlendirme olayı çok önemli CD01 şeklinde yapmanız gerekiyor,
  • arkadaşlar 2013 nissan primera var bende uyumlusunu bulamadım. bilen gören varsa yardımcı olursa çok minnettar kalırım.
  • zkural Z kullanıcısına yanıt
    hocam alacağınız yere aracınızın model ve yılını verin onlar size uygununu göndericeklerdir.
    telefonla görüşmeniz gerekir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.