Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kaset adaptör alsanız nasıl olurdu aceba?
  • Cihaz ses kalitesi güzel. Kasetçalar falan yanına yaklaşamaz. Fiat panda 2006 model ve Linea 2009 model araçlarımda gayet düzgün çalıştı. Malesef son aldığım aracıma uygun değil. İlgilenen varsa elimdeki cihazı uygun fiyattan satabilirim. Bahsettiğim araçlardaki Blaupunkt teyplerle uyumludur.
  • Arkadaşlar Megane 1 için bu aygıtı kullanan var mı? Uyumlu olan bir cihazın satış linki varsa alabilir miyim?
  • Arkadaslar 2009 model seat altea xl icin olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra H kasalara bu tarz ürünler hala uyumsuz mu ?

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Eski aracım almerada kullandım şu an astra h aracım var ürünün satış yeri evime çok yakın astra h içinde uyumlu olanları gelmiş 150 TL fiyatı vardı teyp mp3 çaldığı için taktırmadım cd yapmaktan bıkınca taktıracağım

• bitirgic B kullanıcısına yanıt
    Biraz daha arastirinca 2007 ve oncesine olmuyor deniyor. 2005 model arac alma arefesindeyim, aux yok deniyor. Bunu ogrenebilirmisiniz acaba ? Ozellikle bu yil konusunu belirtirseniZ sevinirim. Msjinizi bekliyor olacağım.

Benim aracım 2012 model cd30 için oluyor dediler.isterseniz aAdresi teli var vereyim siz arayıp detaylıca sorun

• bitirgic B kullanıcısına yanıt
    Varsa cok iyi olur telefon acip sorayim. Pm den yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 23 Nisan 2014; 0:09:46 >
    Pm attım sonucuda burada paylaşırsanız alacaklara yol göstermiş olursunuz

• Henüz araci almadim ama kesinlesince arayip bilgi alırım. Yada musit olduğumda bir ara arayabilirim. Gorusursem konuya sonucu yazarim. Ilginiz için teşekkürler

Rica ederim alırsanız aracınız hayırlı olsun

• Volvo S40 2011 modelde kullanan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar bilgiler için çok teşekkürler.
    Ben toyota yaris için düşünüyorum ama aracın orjinalinde cd çalar yok kasetçalar var yine de olur mu? Birde izmir de bu sistemi satan ve montajını yapan bir yer var mıdır acaba?
  • İnternet üzerinden en uygun fiyata alabileceğimiz yer neresidir arkadaşlar? Bildiğiniz güvenilir bir adres var mı? Araç Megane.
  • Merhabalar. Aracıma aldım bu cihazdan ancak araç çalışırken ççıtt çıttt çıttt diye ses gelmekte hoparlörlerden. Aracın çalışmadığı zamanlar bu ses gelmiyor hoparlörden. Sebebi nedir acabA? Ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
  • Arkadaşlar sekiz aydan beri bu cihazı arabamda severek kullanıyorum fakat son zamanlarda (belkide daha öncede vardı ben farketmedim)yeni yaptıgım listelerde klasör içindeki şarkıların hepsini çalmadıgını gördüm mesela CD01 içinde 87 adet şarkı varsa 40 adedini çalıp baştaki şarkıya dönüyor digerlerini görmüyor aynı problem diger klasörlerdede geçerli.deneme amaçlı sd karta format attım klasörleri mp3 tag proğramıyla tekrar oluşturdum hatta sarkı isimlerini numaralandırdım fakat hiç bir şey degişmedi.başına böyle bir şey gelen ve çözüm üretebilen varmı.(toplam 6 adet klasör var ve içindeki şarkılar 99 adedi geçmiyor)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akurmus -- 3 Temmuz 2014; 14:37:00 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Audio System ürününün Honda Jazz Elite uyumlu olanını yeni aldım, Patriot marka SD Kart ile kullanıyorum.
    Deneyim ve izlenimlerimi paylaşayım dedim. Cihaz kalite olarak fena değil.
    Montajı kendim yaptım, cihaz sorun çıkartmadan çalıştı. Bizim araçlar 15 klasör görüyor sanırım, o kadar oluşturup denemedim.
    Daha önemli bir şey denedim ve oldu. CD04 klasörüne 147 şarkı attım, hepsi çalıyor. Daha da atılabilir sanırım.
    Şarkı çalmaya başladığında, diyelim 147. şarkı. Track kısmında önce 147 nin 47 sini, saha sonra 01 ini gösteriyor ve kaçıncı şarkı olduğunu bildirmiş oluyor.
    Sevdiği şarkıları atıp karışık halde dinlemeyi sevenler için yüzlerce şarkı tek klasörde harika oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.