Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu hafta sonu s60 a taktyrdym benim sorunum cd01 cd02 klasörler olusturuyorum cd01 deki sarkylary atlatarak ilerleyince cd02 ye gecmiyor sadece cd01 deki son ?arkyyy dinleyeceksin bitmesini bekledikten sonra kendi cd02 ye geciyor usb den ilginc bir durum
  • nekbey kullanıcısına yanıt
    Şarkı başlarına 01 02 diye numaralandırma yapıyorum bu şekilde şarkıyı istediğiniz sıraya koyuyorsunuz.
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    mp3 sorter diye ufak bir program vardı galiba,ben onu kullanıyordum
  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz programda var bende çalışma sistemini tam anlayamadım boş vaktimde çok olduğundan tek tek mp3.leri sıralandırıyorum mp3 tag programı ile.

http://s3.dosya.tc/server25/TUxKly/mp3DirSorterE.rar.html
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    programı açıp sıralamak istediğiniz klasörü programa sürükle bırak yapın, bu kadar
    programda dosya içindekilerini sıralayı seçin klasörü sırala değil de
    bu şekilde hemen halldiyor
  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt
    Deneyecegim teşekkürler.
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de bu changer den kullanıyorum ancak şarkıların sıralamasını bir türlü yapamadım. (Mesela dosya içinde 1. sıraya ben "A" şarkısını koyuyorum ancak flash belleği takıp o klasöre geldiğimde aynı dosya içerisindeki 35. parça çalıyor) Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı ? ya da bana yardım edebilecek birileri var mı ? şimdiden teşekkürler.
  • xhonneurx X kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam ilk mesajda açıklamasını yapıp bir program paylaşmıştım. Yada ara sayfalarda da paylaşan vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xhonneurx X kullanıcısına yanıt
    mp3 sort diye bir program vardı galiba, bir bakın
  • 2001 Ford Focus ghia model aracıma kendim taktım. Teybi söktüm. Arkadaki Cd changer çıkışına kabloyu taktım. Diğer ucuna da cihazı taktım. USB ile 6 klasör olarak dinliyorum. Ses kalitesi çok iyi. Daha iyi olması için hoparlörleri değiştirmek lazım.
  • 1 saatlik mp3 leri okumuyor ve bazı sarkilar okumuyor araç punto bunun için ne yapabilirim not 2 GB toshiba USB kullanıyorum.

• Hocam inceleme için teşekkürler. 2003 model honda accord var bende. Cd çalar kısmı bozuldu uzun süredir bu aparatı almayı düşünüyorum. Ama nerden alacağımı bilmiyorum. Çok uygun fiyata almışsınız. Trabzonda yaşıyorum bildiğim kadarıyla bu cihaz accordlara takılıyor. Eğer internetden aldıysanız link verebilirmisiniz bende hemen sipariş vermek istiyorum

• volkangalaxys2 V kullanıcısına yanıt
    Buradan ilgili ürünleri görebilirsin hocam. Ben E46 aracım için aynısını dün aldım. Elime geçince montajını kendim yapmayı düşünüyorum. Eğer beklerim zaman sorun değil sorun çıkarsa uğraşırım dersen aliexpress gibi uzak doğu sitelerinden daha uygun fiyatlara aynı tarzda ürün bulabilirsin. Ben tatile gideceğimden dolayı beklemek istemediğim için ve sorun çıkarsa uğraşmak istemediğim için fazla uzaklara gitmeden biraz daha fazla para vererek bunu aldım.

• ilgilenen olursa uygun fiyata verebilirim arkadaşlar corolla 2003 model araçım da kullanıyordum, alalı 1 sene olmadı garantisi devam etmekte (arkadaşlar ürünüm satıldı ilginize teşekkürler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_01 -- 17 Eylül 2014; 11:00:27 >
  • Arkadaşlar ben bu cihazı bmw ye taktım,önce hiçbir sorun yoktu alet gayet güzel çalışıyordu,test sürüşüne çıktım ,dış ortam sıcaklık göstergem yaz günü -10 derece göstermeye başladı, yakıt göstergem ,ful depo yakıtımı boş gösterdi,yolda giderken cd çalarım, kendi kendine açılıp kapandı, soketlerde gevşeklik var sandık, montajı inceledik hiçbir gevşek ve temas etmeyen bir yer göremedik,sonra cihazı söktüm ,sorunlar düzeldi,sadece depo göstergem hala çalışmıyor, heralde kalıcı bir zarar bıraktı. acaba canbus sistemi olan araçlarda bu alet çalışmıyormu? yoksa benim cihazda mı bir sorun var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaramis -- 17 Eylül 2014; 3:39:52 >
    Arkadaşım ben birşey sormak istiyorum.Geçtiğimiz gün ben de cihazın montajını yaptırdım.Orada Aux kısmını akıllı telefonuma bağlayıp test ettik çok güzel çalıştı.Yanımda USB ve SD kart olmadığı için deneyemedik.Bu gün aynen belirtilen şarkı listesini oluşturduğumda teybin ekranında mp3 çalıyor gibi,dakika ilerliyor ama ses yok.Bunun nedeni ne olabilir acaba?
     İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX

• hayırlı olsun güzel inceleme
  • bu cihazdan aldım fakat şarkı isimlerini göremedim ekranımda bi türlü.****tag adlı programla deiştirdim fakat olmadı..bişeyi eksik mi yaptım?? yada olmuyor mu? aracım 2004 corolla hb terra..
    Kardeşim bendede bmw e46 var benim aracıma uyumlu olurmu acaba bide nerden aldın iletişim bilgilerini verebilirmisin kargo varmı acaba

• n11'den çek ve oto aksesuar günü indirimiyle 122 TL'ye aldım ben de.
    Opel Corsa D aracıma bugün 20 TL'ye monte ettirdim. Ses kalitesi vs herşeyi iyi sorun yok. Beğendim.
    Bazı şarkılarda isim görünüyor, bazılarında Track 1,2,3 yazıyor. Neye göre yapıyor bilen var mı?
    İsimlerin görülmesi için ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.