Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 180 tl ye aldığım yerde montj yaptırdım.. Uşakta System oto müzik..bulamazsan ben bayramdan sonra kargolayabilirim..uyumlulugu araştır önce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

n11'den çek ve oto aksesuar günü indirimiyle 122 TL'ye aldım ben de.
    Opel Corsa D aracıma bugün 20 TL'ye monte ettirdim. Ses kalitesi vs herşeyi iyi sorun yok. Beğendim.
    Bazı şarkılarda isim görünüyor, bazılarında Track 1,2,3 yazıyor. Neye göre yapıyor bilen var mı?
    İsimlerin görülmesi için ne yapmalıyım?

Acaba?
  • Arkadaşlar merhaba, 2010 model Focus teybi (6000CD) ile uyumsuz olduğunu söyleyenler var. Bilgisi olan var mı acaba? Ya da uyumlu olduğunu bildiğiniz başka bir alternatif var mı?
  • Peugeot 206+ kullanan varsa aracımdaki sistemi uygun bir fiyata satabilirim gayet güzel çalışıyor
  • n11'den çek ve oto aksesuar günü indirimiyle 122 TL'ye aldım..
    Opel Corsa D aracıma 20 TL'ye monte ettirdim. Ses kalitesi vs herşeyi iyi sorun yok. Beğendim.
    Bazı şarkılarda isim görünüyor, bazılarında Track 1,2,3 yazıyor. Neye göre yapıyor bilen var mı?
    İsimlerin görülmesi için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 3 Kasım 2014; 23:08:46 >
  • Yeni aldığım almera dabu cihazdan var. Fakat malesef attığım mp3 leri çalmıyor. cd çalar ın içine, cd de takamıyorum . Birde USB ye yüklediğim sarkılar WMA formatında mı olmaılı ? dosyalaraı yaptım CD01 .... diye malesef halledemedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • Çıt çıt sesini tam anlamıyla çözen var mı ?
  • peugeot partner var 2006 model bunu onda kullanabilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

peugeot partner var 2006 model bunu onda kullanabilirmiyiz acaba?

307lerle benzer sanırım sizin teyp, eğer öyleyse peugeot uyumlusunu alırsanız kullanırsınız.

• arkadaslar merhabalar, Bu ürün 2008 bmw 1 serisinde çalısıyor mu business cd. cd çalarım mp3 calmıyor ve bu beni rahatsız ediyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2012 Linea 1.3 de kullanan var mı

• arkadaşlar bende bu cihazdan aldım. renault clio symbol 2005 model aracıma taktım fakat çalışmıyor. cd01 şeklinde de denedim usb fat32 tarzında format attım yine olmadı yapmam gereken yada yanlış yaptığım birşey mi var acaba
     İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX
  • Bu urunun guncel montaj dahil fiyati nedir ? Istanbul anadolu yakasi ozellikle

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    toyoto corollada 15 klasör destekliyor demişsiniz o nasıl oluyor acaba
  • 2008 corolla icin satmak isteyen olursa talibim arkadaslar

• Inceleme için teşekkür ederiz

Arkadaşlar Ben Mercedes Viano için bulamıyorum bilgisi olan var mı?

• Passat B5.5 aracım için aldım bende. Yarın elimde olacak büyük ihtimal. Cihazı söküp USB ve AUX girişlerini el freninin oraya taşımayı düşünüyorum. VW için aşağıdaki USB/AUX soketi ile. Biraz daha orjinal kullanım ve görünüm için.

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 4 Mart 2015; 19:39:35 >
  • @Candarby Rica ederim.

@marikanwap Güzel bir düşünce
  • Dün takıp denedim sorunsuz çalıştı. Ses kalitesi beklentimi karşıladı. Bu gün torpidoyu delip oraya koyacağım.

• selamlar arkadaşlar. bluetooth kit için girişi mevcut fakat kitinden bulamıyorum. bulabileceğim bir link ya da yol yöntem bilen var mıdır? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.