Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xmutti

arkadaşlar, Peugeot 308 için açıklamalar yapayım, zira ben bu açıklamaları bulamadığım için tereddütlü bir süreçten geçtim :)

• 308 comfort modelinde, cd changer aktif değil.
    • Bu modelin teybi için uyumlu gelen cihaz RD4 açıklamasıyla geliyor. yani aracımızdaki teybin adı RD4 (forumlarda rd3, rd4 bahsediyorlar ama 308de hangisi var ben bulamamıştım).
    • Cihazı gittigidiyordan 140 tl ye aldım, 10 gün önce. Kargo dahil
    • Cihazın kurulumunu kendim yaptım. Torpidoda ufak bir delik var. ordan kablosunu soktum, teypin arkasına taktım. (benim teybin tırnaklarında sorun vardı, teypçide çıkaramadı yerinden, ali otomotivde yardımcı oldular)
    • Soketin yanında 2 tane saydam koruması olan küçük soketler var. bunları 308 için birbirine takmak gerekiyormuş, taktım.
    • Cd changerin aktifleştirilmesini kartal oto sanayi ALİ otomotivde yaptırdım. 40 tl ücret ödedim.
    • Şu anda 2 klasör yaptım, dinliyorum. Cihaz torpidoda, bence ses kaliteside gayet iyi. Bir daha transmitterla uğraşmam inşallah 

1 sorum olacak PSA grup teyplerinde parçaları karışık çalmayı sağlayacak bir özellik varmı, ben bulamadım.

hocam şarkı isimlerini görebiliyor musun?

• yeni kasa citroen c4 de ,bu uyumlu mu ? kullanan varsa şarkı isimleri görülebiliyor mu ? 1

dipnot: cd den dinlediğim şarkılarda şarkı isimleri görülüyor
  • Şarkı isimleri (mp3) bende görünmüyor, orijinal (track) cd de dahi şarkı isimleri görünmüyor.
    Benim için 99 dan fazla şarkı çalabiliyor olması daha önemliydi ve o konuda sorun çıkmadı.
    Fiyatı biraz yüksek ama orijinalliği bozmamak adına adına tercih edilesi bir cihaz.
  • hocam benim normal cd derde şarkı isimleri görünmüyordu, bundada oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmutti X kullanıcısına yanıt
    yeni kasa c4 mü hocam ? öyleyse görünmesi lazım. track yapmış olabilirsin cd yi. benim mp3
  • Yok hocam benim arac peugeot 308, önceki mesajimda yazmıştim. Bunlarda da cd çalar değişti bir modelde ama hangi yıl bilmiyorum

• arkadaşlar ben bu cihazdan kullanıyorum.

bi problem var.

cihazı kullanımdan çıkardığım zaman ya da kontağı kapattığımda üzerindeki kırmızı led yanıp sönüyor ve cihaz ısınıyor. bu durum sizde de böyle mi?
  • Biz bu cihazi bagladigimizda aracimizin cd calari ve radyosu gene kullanilabilir oluyo degilmi.Kullanan birisi cevaplarsa sevinirim.

• nedim1971 kullanıcısına yanıt
    Tabiki kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

Tabiki kullanırsınız.

Teşekkür ederim :)
  • Bende Toyota Corolla e12 2005 model için kullanmaktayım dün montajı yaptırdım 15 tl'ye. CD ile arasında en ufak bir fark göremedim. Hoş bizim araçların ses sistemi çok iyi. USB'den denedim şahane. Düşünenler tereddüt etmeden raahtlıkla alabilir.
  • 2004 megane 2 de kullanılabilirmi bu ürün kaset çalarlı teyp+6 lı cd değiştiricisi mevcut
  • Çok güzel bir şekilde 1 senedir kullanıyorum araçta garip bir sorun oldu geçenlerde tüm alarmlar panelde yandı devre dışı bıraktık alarmları susturduk 1 haftadır denemedeyim sorun yok gibi acaba alarmı bu mu getirdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Çok güzel bir şekilde 1 senedir kullanıyorum araçta garip bir sorun oldu geçenlerde tüm alarmlar panelde yandı devre dışı bıraktık alarmları susturduk 1 haftadır denemedeyim sorun yok gibi acaba alarmı bu mu getirdi ?

Araç nedir ??.........Araç nedir ??.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

quote:

Çok güzel bir şekilde 1 senedir kullanıyorum araçta garip bir sorun oldu geçenlerde tüm alarmlar panelde yandı devre dışı bıraktık alarmları susturduk 1 haftadır denemedeyim sorun yok gibi acaba alarmı bu mu getirdi ?

İmza koyduk o kadar hocam belli değil mi araç ? peugeot 206+
  • quote:

quote:

quote:

Upsh. O an imzayı fark etmemişim. Olma ihtimal olabilir. Usb bellek mi kullanıyorsunuz, yoksa hafıza kartı mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Upsh. O an imzayı fark etmemişim. Olma ihtimal olabilir. Usb bellek mi kullanıyorsunuz, yoksa hafıza kartı mı ?

Hafıza Kartı hocam, 2 haftaya girecek sorun yok sorun sanırım bundan kaynaklı

• Yeni taktırdım güzel ürünmüş.
  • selamlar..
    ben harf sırasına göre değil de kendi istediğim sırayla çalmasını istiyorum şarkıların.
    bunun çözümü bulundu mu acaba?

teşekkürler..
  • Bu ürünü kullanan arkadaşlara bir sorum var. Acaba çıt çıt çıt diye bir ses alıyorlar mı hoparlörlerden? İlk başta bu sesi alıyordum ama araya bir direnç koyduk normal çalarken gitti o ses. Şimdi kornaya bastığım vakit o ses yine duyuluyor. Ne yapmam gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.